http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 7. kesäkuuta 2018

Venäjän ja USA:n korkein sotilasjohto tapaavat huomenna Helsingissä


Huomenna Helsingissä tapaavat Venäjän ja USA:n korkein sotilasjohto Joseph F Dunford jr. ja Valeri Gerasimov.

Valemedia ei kerro sanallakaan tapaamisen todellisesta sisällöstä

Hyvin tyypillistä on ettei valemediat ole kertoneet sanallakaan tämän huomisen palaverin sisällöstä julkisuuteen.

Vaan Iltalehdessä vain ylistettiin näiden kenraalien sotasaavutuksia.

Myöhemmin Iltalehden toimituksessa huomattiinkin, että tämän jutun kirjoittavalle toimittajalle sattuikin pieni moka ja selvisikin, ettei kenraali ollutkaan kenraali vaan amiraali ja toinen näistä olikin merijalkaväen kenraali. Tämä kertoo paljon Iltalehden toimittajien sivistyksen tasosta, joka on pääosin puhdasta "copy paste" journalismia.Mistä huomenna keskustellaan salaisesti USA:n ja Venäjän sotavoimien päälliköiden kesken Helsingissä

Kokouksen pitopaikka kun on Helsinki, niin ei liene epäselvää että miksi näin on. Suomi kun nyt vain sattuu olemaan Venäjän välissä ja meillä on Euroopan eniten yhteistä rajalinjaa. 

USA:n armeijan salaisessa hyökkäysdoktriinissa heidän sotajoukkonsa hyökkäävät Venäjälle Suomen kautta ja näistä etupiirijaoista huomenna Helsingissä salaisesti keskustellaan USA:n ja Venäjän sotajohtajien kesken. Suomi taas joutuu nöyrtymään kaikkeen tähän koska on jo 2014 vuonna laittomasti solmitussa Naton isäntämaasopimuksessa sallinut jo tämän tulevan USA:n armeijan ja Naton Suomen kautta hyökkäys ja läpikulkusopimuksen. Kenraali Jarmo Lindberg syyllistyi samalla tuossa sopimuksessa presidentti Sauli Niinistön kanssa törkeään maanpetokseen.

Saksalaislehti Der Spiegel sai vuosi sitten jo käsiinsä salaisen Nato-asiakirjan, jonka mukaan sotilasliitto Nato valmistautuu mahdolliseen sotaan Venäjän kanssa.

Kenraalikabineteissa kaikki sovitaan etukäteen salaisesti

Se mikä puuttuu historian kirjoista on se, että näissä kenraalikabinettien salaisissa neuvonpidoissa on sovittu tulevien sotien sisältö. 

Saksan kenraali Ludendorff mm. kävi Helsingissä salaisesti ennen Suomen sisällissotaa ja kävi sopimassa sen, että kuinka Saksalaiset joukot miehittäisivät Suomen ja tästä maasta tehtäisiin sen jälkeen kuningaskunta, jossa kuningas olisi Saksalainen.

Ludendorff piti myös oman voitonparaatinsa viikkoa ennen Mannerheimin voitonparaatia ja tätäkään ette löydä koulujen valkopestyistä historiankirjoista.

Historia on Suomenkin osalta täynnä joukko suuria valheita joista ollaan samaa mieltä.

Talvisotakin sovittiin joissain määrin etukäteen ja varsinkin se ettei Suomea miehitetty lopulta on edelleen näitä mysteereitä, että sovittiinko kulisseissa että Karjalan sekä Viipurin menettäminen oli sen etukäteismaksu ettei tätä maata miehitetty. Koska jos Suomi oltaisiin miehitetty niin maamme talous olisi varmasti vielä 80-luvulla muistuttanut Neuvostoliiton perestroikan (ven. перестро́йка) köyhiä aikoja. Olisivat suomalaisetkin joutuneet viemään ruokakauppaan melkein muovikassillisen ruplia per ostokerta jne.


Lähteet: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201806072200997806_ul.shtml 

https://mvlehti.net/2017/11/22/der-spiegel-naton-salaisesta-asiakirjasta-nato-valmistautuu-sotaan-venajan-kanssa/