http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Presidentti Niinistö: Hallituksen eropyyntö ei automaattisesti tarkoita uusia vaaleja


Presidentti Sauli Niinistö otti kantaa Suomen hallintoa repivään SOTE-kiistaan ja totesi, että vaikka hallitus jättäisi eropyyntönsä ei se kuitenkaan automaattisesti tarkoita uusia vaaleja. Mitä hän tällä oikein tarkoitti ? 

No kun täällä Suomessa hallitukset kasaavat voima on joka kerta ollut CIA. Joten USA:n tiedustelupalvelu ei salli, että täällä syntyisi aitoa ja orgaanista hallitusta. Vaan vallassa on oltava nämä CIA:n lahjomat puolueiden johtajat sekä ministerit.

Juurikin tästä samaisesta syystä vuosi sitten pääministeri Juha Sipilä ei voinut hajoittaa hallitusta, koska hänellä ei ollut siihen CIA:n mandaattia.Monet eivät vielä tiedä sitä, että tämä kohuttu SOTE-uudistus on Yhdysvaltalaisen konsulttiyhtiön sanelemaa ja sen takana ovat mm. nuo ahneet monikansalliset lääkeyhtiöt, jotka tavoittelevat SOTE:n avulla Suomesta miljardien tulonsiirtoja ulkomaille näiden lääkejättien suuromistajille. Sitten Suomen kansalaisen terveydenhuolto kallistuu sekä yksityistyy ja rahat virtaavat ulkomaille.
Mutta samoin myös tämä Suomen duunareita paljon köyhdyttänyt KIKY-sopimus oli näiden samojen USA:n CIA-roistojen tänne tuoma ja usuttama. Sillä nyt kun talouskasvua syntyi Suomessa, niin EU:n nettomaksuja lisättiin Suomen osalta 81 miljoonaa euroa, jotta nämä pankkiiriloiset pääsevät ryöstämään ne Suomen valtion kassasta pois veroparatiiseihin. 

Jos ette vielä älynnyt niin tämän kilpailukykysopimuksen ainoa poliittinen motiivi oli köyhdyttää keskituloisten palkansaajien vuosiansioita.

Ja tämä paljon Suomen korruptoituneen hallinnon puhuma "köyhyyden poistaminen" tarkoittaa todellisuudessa sitä, että köyhät joko juovat itsensä hengiltä tai sitten pistävät elämät risaiseksi ja joutuvat kilometritehtaalle kortistoon. 

Sitten kun lopulta yksi toisensa jälkeen ydinperhe hajoaa ja isäntä juo itsensä hengiltä niin lopulta tämän yhden KIKY-sopimuksen ja SOTE-sopimuksen tuhoama ihmishenki vähentää sitten tuota köyhyyttä. Koska Suomen hallinnon taloudellisesti tapettu vainaja ei voi enää olla köyhä.

Kaikki tämä erityisesti keskituloisiin kohdistettu väestöneliminointi taloudellisen aseman heikentämisessä on tarkkaan ohjattu poliittinen hanke, jota mm. Trilateraalinen Komissio, Bilderberg-ryhmä sekä CFR (Council on Foreign Relations) harjoittavat jatkuvasti vaikutusvaltaisten organisaatioidensa kautta.Suomen koko valtionhallinto on lahjottu CIA:n toimesta ja on EU:n komission puristuksissa, joten tämän vuoksi täällä ei enää juuri yksikään valtioneuvoston virkamies uskalla kääntää kurssia takaisin vanhaan.

Pelkästään jos Suomen Pankki palauttaisi markan takaisin, niin se olisi täyttä myrkkyä näille Suomen valtiota ryöstäville pankkiiri miljardööreille. Koska se veisi silloin heidän taloudellisen valtionryöstämisen aseen heiltä pois joka on heidän euro-valuutan painattamisen kansallinen monopolioikeus.

Tosin Irlanti painoi muutamia vuosia sitten talouskriisinsä aikaan salaa omin päin euroja ja elvytti tällä maansa heikentynyttä taloutta. Mutta Suomen Pankissa ollaan selvästi lojaaleja näille kansainvälisille valtionryöstäjille kun heidät ollaan kutsuttu jo NATO:n toimesta maahan ilman virallista lupaa. Siihen ei tarvittu kuin vain eduskunnan seläntakana laittomasti vuonna 2014 solmittu Suomen ja Naton välinen miehitys ja isäntämaasopimus.

Nämä CIA:n toimesta korruptoidut virkamiehet tuhoavat vallanhimollaan koko Suomen sekä vaarantavat tämän maan itsenäisyyden, saattamalla vielä tämän maan Naton ja Venäjän välisen konfliktin keskelle. 

Koska koko EU:n yhteinen armeija on jo suunniteltu etukäteen, johon myös Suomen armeijan on määrä liittyä tulevaisuudessa. Mutta tämä kaikki militaristinen pullistelu Venäjälle tapahtuu vain näiden ahneiden pankkiirien suunnattoman vallanhimon vuoksi. Koska he himoitsevat Suomen maaperästä löytyviä rikkauksia kuten pohjavettä... Mutta he ovat myös erittäin kiinnostuneita Venäjän uraaniesiintymistä ja näillä eliittirikollisilla on ollut tapana käydä neuvottelemassa pilkkahinnalla ne pois. 

Mutta jos näihin huonoihin diileihin ei sitten jossain päin maailmalla suostuta niin seuraavaksi CIA lähettää salamurhaajat perään.

Sitten jos eivät nämä lidvidointioperaatiot onnistu niin viimeisenä vaihtoehtona on sitten USA:n armeijan invaasio ja tämä on syy näihin päättymättömiin USA:n armeijan hyökkäyssotiin maailmalla.

Sillä nämä USA:n armeijan sotilaat eivät ole edes Irakissa puolustamassa maataan. Vaan he ovat sotimassa vain näiden ahneiden psykopaattien puolesta. Koska nämä pankkiiri-psykopaatit ovat itse niin pelkureita etteivät he itse uskaltaisi lähteä noihin konfliktialueille sotimaan. Joten koska he omistavat USA:n keskuspankin ja pystyvät jenkkien verorahoilla käyttämään USA:n armeijaa heidän salaiseen maailmanvalloitukseensa. 

Suomen valtion vallankaappaus CIA:n toimesta on ollut vain yksi etappi näille pankkiiri-rikollisille kohti heidän suunnitelmaansa lopullisesta tavoitteestaan.Näiden pankkiiririkollisten pitkä ja kauaskatsoinen suunnitelma on tuhota tulevaisuudessa työtä tekevän keskiluokan lisäksi koko Suomen sosiaaliturva asteittain. Jolloin lopulta tämän maan köyhien sosiaaliturvajärjestelmä muistuttaisi Yhdysvaltoja.

Tällainen kehitys tulee lisäämään automaattisesti rikollisuutta koko maassa.

Myös Suomen voittoa tuottavat valtionyhtiöt on määrä laittaa lihoiksi asteittain, jonka tahti määräytyy lisääntyvän valtionvelan seurauksena. Koska Suomen Pankin lainoittajat (yksityisomisteiset pankit kuten EKP) määrittelevät velallisen ja velkojan keskinäisen sopimuksen näiden valtionyhtiöiden luovuttamisesta monikansallisiin käsiin jos laina lisääntyy liikaa.Jos tätä maailmaa hallitsee vain n. 150 monikansallista yhtiötä, niin he eivät salli lainkaan kilpailijoita tielleen.

Näiden suunnattoman ahneiden monikansallisten yhtiöiden liikesalaisuus on kuitenkin varsin salainen. 

Sillä he näkevät asiakkaansa eli kuluttajat puhtaina taloudellisina hyödykkeinä.

Eli siis pelkästään tämä köyhä työtätekevä väestönosa on suunnaton taloudellista voittoa tuottava hyödyke näille monikansallisille yhtiöille sekä yksityisille pankeille.

Se että nämä palkkaorjat saadaan pidettyä työelämän syrjässä kiinni mahdollistaa myös heidän poliittisten mielipiteiden ohjailun. Koska tämä pankkiiririkollisten sionistinen eliitti omistaa koko maailman valtamedian, jonka he ovat Israelissa kehitetyn Hasbaran avulla lanseeranneet kuitenkin salaiseksi valemediaksi, jonka avulla hallitaan miljardien ihmisten tietoisuutta.

Hasbara on siis Israelissa kehitetty poliittinen propaganda-tekniikka, jota käytetään valtamediassa ihmisten poliittisten mielipiteiden ohjaukseen. 

Tällä he luovat ns. yleisen poliittisen korrektiuden, jonka varaan jokaisen media-aivopesun kohteeksi joutunut ihminen joutuu omaksumaan kyseenalaistamatta.

Mutta jos yksikin ihminen sitten uskaltaa kyseenalaistaa tämän niin silloin hänestä tulee ei poliittisesti korrekti. Eli hänen mielipiteitään ei suvaita näiden media-aivopestyjen massojen puolelta ja valtaeliitti keksi jo heille tulevat rikossyytteet kuten vihapuhe sekä salaiset vihaoikeudenkäynnit.

Heidän suunnitelmanaan on luoda Euroopan Unionista vielä Kiinan Tasavallan kaltainen massiivinen väestönseuranta ja totalitaristinen poliisivaltiojärjestelmä. 

Bryssel on jo nyt EU:n pääkaupunki ja lopulta jos liittovaltiohanke toteutuu, niin Brysseliin tulee myös EU-maiden yhteinen valtionvarainministeriö.

Mutta tätä mitä EU:n komissio ei halua paljastaa on se, että tuonne Brysseliin he aikovat perustaa liittovaltion myötä näiden salaisten EU-oikeudenkäyntien keskuksen. 

Eli siis jos joku yksittäinen EU-kansalainen tulevaisuudessa saisi tuomion laittomasta nettikirjoittelusta, eli syytteen vihapuheesta niin EU:n pääkaupunki Brysselistä voitaisiin määrätä välittömästi vaikka 5 vuoden ehdotoon linnatuomio pelkästä yksittäisestä Facebook kommentista.Kaikki tämä järjetön EU-kriittisen toisinajattelun pois kitkeminen kertoo tuosta Illuminati eliitin pelosta jota he kokevat meitä heränneitä maailmankansalaisia kohtaan. Sillä he todellisuudessa pelkäävät meitä kaikkia heränneitä ihmisyksilöitä ja he tietävät myös sen, että suuressa joukossa me olemme liian vahvoja heitä vastaan. 

Joten koska he jo tietävät, että tämä heidän uuden maailmanjärjestyksen pystyttäminen käy jossain vaiheessa heiltä jo niin mahdottomaksi, että tuo heidän symbolinen ja vertauskuvallinen Babelin torni sortuu lopulta aivan perustuksilleen asti ja tuhoutuu kokonaan.


Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10240135