http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 7. kesäkuuta 2018

Poliisi otti kiinni miehen kuopiossa, jolla oli omatekoinen pommi repussa


Kuopiossa sattui maanantaina tilanne, jossa yleisillä paikoilla liikkunut 35-vuotias mies aiheutti häiriötä julkisella paikalla. Kun poliisi korjasi hänet talteen, niin hänen repustaan löytyi omatekoinen pommi joka olisi voinut saada aikaan tuhoisaa jälkeä.

Räjähde oli toimiva ja poliisi räjäytti sen myöhemmin terrorismikoulutetun yksikön toimesta. 

Mies väitti rakentaneensa pommin itse. 

Kyseisellä 35-vuotiaalla miehellä on mm. aiempaa väkivaltarikoshistoriaa sekä päihdetausta ja mies on Kuopion poliisille hyvinkin tuttu.

Hän väitti poliisille, että oli tehnyt räjähteen vain huvikseen ja hänellä olisi ollut tarkoitus räjäyttää se myöhemmin turvallisesti.Ateenan metrosta löytyi vuonna 2012 kotitekoinen pommi, jonka valmistajaksi väitettiin maan äärivasemmistoa. Pommista otti myöhemmin vastuun ääriasemmistolainen Urban Guerrillas -ryhmä. (lähde: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012030215277679_ul.shtml)

Pommin kanssa julkisilla paikoilla liikkujat ovat aina sisäinen turvallisuusriski

Voimakkaiden räjähteiden kanssa julkisilla paikoilla liikkuvat henkilöt ovat aina suuri sisäinen turvallisuusriski. Koska yksikin tällainen räjähteitä valmistavien kotikemistien pommi voi räjähtää jos vaikka sytyttimessä on jotain vikaa.

Jouduin 2011 keväällä Hämeenlinnan rautatieasemalla tilanteeseen, jossa venäläisellä aksentilla Suomea puhunut n. 20-vuotiaalta näyttänyt mies kutsui käymään pöytäänsä.

Ensin hän näytti junalippuaan jossa näkyi matka erääseen Turun lähellä sijaitsevaan kaupunkiin ja kysyi, että olinko koskaan käynyt siellä. Vastasin että en ollut. 

Tämän jälkeen hän veti repustaan ulos Nikko merkkisen radio-ohjattavan auton ohjaimen, jossa oli radiolähetin joka veti myös ylös. 

Tämän jälkeen hän laittoi pöydälle digitaalisen näytön ajastimen, jonka kytki päälle. 

Sitten hän otti repustaan jonkun n. nyrkin kokoisen sinitarraa muistuttavan pallomaisen esineen ja totesi venäläisellä aksentin Suomellaan, että "Tämä mjinun hjarrastus".

Tajusin sillä hetkellä, että tuossa oli hänen rakentamansa kotitekoinen pommi, jonka laukaisimeksi hän oli rakentanut radio-ohjattavan auton antennista sytyttimen.

Tämän jälkeen minulla alkoi korvissa soida ja koin tilanteen niin vaaralliseksi että minun oli poistuttava paikalta.

Olin odottamassa junaa kohti etelää, mutta jouduin lopulta menemään aina Hämeenlinnan linja-autoasemalle asti ja otin sieltä bussin kohti Helsinkiä.

Jos nyt puhutaan ylipäänsä näistä pommeja harrastusmielessä rakentavista kotikemisteistä niin yksikään täysijärkinen ei ala esittelemään itse kotitekoisia pommejaan ventovieraille julkisilla paikoilla, ellei heillä viiraa päässä.

Tämä Hämeenlinnassa tapahtunut tilanne oli vaarallinen sen vuoksi, koska tämä venäjänsuomalaisen miehen rakentama pommi olisi voinut räjähtää niin, että siinä olisi myös voinut tulla sivullisia uhreja. Itsehän olin siinä aivan vieressä kun tämä tyyppi kaivoi nuo räjähteet siihen rautatieaseman kahvilan pöydälle. 

En kuitenkaan tehnyt asiasta mitään ilmoitusta poliisille vaikka toisaalta olisi kyllä pitänyt.Myyrmannin kauppakeskuksessa räjähtänyt Petri Gerdtin itse rakentama pommi surmasi hänen lisäkseen 6 sivullista, joista suurin osa oli lapsia. 

Gerdtin tapauksessa kuitenkin hyvin hämärää on se, että miksi Israelin tiedustelupalvelu Mossad oli varoittanut viikkoja ennen Suomessa asuvia Juutalaisia diplomaatteja, että heidän tulisi välttää seuraavina viikkoina tämän Vantaalla sijaitsevaa Myyrmäessä sijaitsevaa Myyrmannin kauppakeskusta. 

Eli voisiko Mossad ennustaa etukäteen että tämä pääkaupunkiseutulaisen pommiharrastajan kotitekoinen pommi tulisi vahingossa räjähtämään tulevana perjantaina.

No ei todellakaan ja tästä syystä Mossad taisi itse räjäyttää toisen pommin lavastaakseen Gerdtin syylliseksi. 

Tuossa Hämeenlinnassa tapahtuneessa jutussa kyseessä oli tilanne jonka keskelle minä jouduin ja koska minut oli vain 2 viikkoa aiemmin yritetty myrkyttämällä tappaa työkomennuksella Tallinnan risteilyllä, jossa operaatiossa oli mm. Saksan tiedustelupalvelu osallisena. 

Mutta koska ei henki kuitenkaan lähtenyt näillä kahvin sekaan pudotetuilla aineilla, niin sitten nämä tiedustelupalvelut yrittivät taas iskeä uuden kerran vain 2 viikkoa myöhemmin. 

Sen sijaan ihmettelen, että kuinka he onnistuivat järjestämään tilanteen, että tällainen mieleltään vajaa kotitekoisia pommeja rakentava nuori mies sattui juuri tuolla hetkellä olemaan Hämeenlinnan rautatieasemalla kuin minäkin. Mutta MK ULTRA kaltainen mielenohjelmointi on sellainen asia, että se ei ole leikin asia missään tapauksessa. 

Sillä nämä kyseisen mielenhallintaohjelman kohteet toimivat kuin suorittaen joitain käskyjä miltei hypnoosimaisessa tilassa.

Tiedän että ne muutamat jotka pitävät allekirjoittanutta hulluna sen takia koska jouduin tuon Tallinnan laivalla tapahtuneen epäonnistuneen myrkytysyrityksen jälkeen Hämeenlinnan keskussairaalan suljetulle osastolle tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon, luulevat että olisin kuvitellut tuon kaiken mitä näin tuolla Hämeenlinnan rautatieasemalla. Mutta silmäni eivät kyllä erehdy siitä mitä näen.

Sillä tuolloin kun tämä kotitekoista pommiaan esitellyt mies piteli kädessään tuota rakentamaansa räjähdettä, niin tuolloin minua ei oltu huumattu millään kahvin sekaan pudotetuilla psykedeelisillä myrkyillä.Minun ylitseni yritettiin tuosta vain vuosi jälkeen ajaa vielä Hummer maasturilla keskellä päivää. 

Tästä seurasi vielä tilanne, jossa tämä yliajo-operaation jenkkimaasturi paikansi minut Riihimäen keskustassa ja yllättäen sieltä pelkääjän paikan ovesta tuli ulos se sama Venäläisen näköinen Saksan tiedustelupalvelulle työskentelevä korsto, joka oli tuolloin Vikin XPRS aluksella suorittamassa vuotta aiemmin sitä myrkytystehtävää. Sen naaman muistan ikuisesti. 

Psykologisesti monet jotka joutuisivat tällaisen ajojahdin kohteeksi eivät enää todennäköisesti pystyisi elämään normaalia elämää. Mutta jouduin kuitenkin noiden vuosien jälkeen kokoamaan itseni henkisesti. Sillä jos tällaisista tilanteista selviät psykologisesti, niin silloin nämä pahat vastoinkäymiset vain vahvistavat sinua.

Poliisi kuitenkin kieltäytyi tutkimasta tuota Viking XPRS:llä tapahtunutta henkirikoksen yritystä (tahalleen aiheutettu myrkytys), vedoten näytön puutteeseen.

Samoin myös tästä autolla yliajon yrityksestä tehty rikosilmoitus hylättiin myös välittömästi vetoamalla näytön puutteeseen.

Eli jos olet poliittisesti vainottu toisinajattelija ja joudut murhayrityksen kohteeksi, niin poliisi ei tutki edes sinuun kohdistuvia henkirikoksen yrityksiä. Näyttöhän hankitaan esitutkimalla, mutta poliittisesti vainottujen toisinajattelijoiden kohdalla esitutkintoja ei sallita. Tämä on valitettava totuus nykyajan Suomessa, jossa poliittisesti vainotut toisinajattelijat ovat kaikki lainsuojattomia.Sain vielä ennen tuota Viking XPRS:llä 2011 helmikuussa tapahtunutta myrkytyksen kohteeksi joutumista tällaisen laittoman uhkauksen, jonka joku henkilö oli lähettänyt blogin silloiseen kommenttiosioon 2010 vuoden toukokuussa.

En tiedä keneltä tuo viesti tuli, mutta hänellä selvästi oli jo tiedossa se että tämä blogisti yritettäisiin kohta hiljentää keinolla millä hyvänsä ja lopulta operaatio määrättiin toteutettavaksi Viking XPRS aluksella 13-18.02.2011 välisenä aikana.


Lähteet: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806072200999231_u0.shtml