http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 29. kesäkuuta 2018

SOTE-uudistus siirretään tulevalle hallituskaudelle, jottei nyk. hallitus kaatuisi


Kohuttu Suomen sosiaali- ja terveysuudistus (SOTE-uudistus) siirretäänkin nyt seuraavalle hallituskaudelle vain sen takia, ettei nykyinen Sipilän hallinto kaatuisi.

Eli Suomen hyvinvointivaltion terveyspalvelut ja sosiaaliturva tuhotaan kuitenkin ja tätä prosessia vain jarrutetaan vielä pari vuotta vuoteen 2020 saakka, jolloin sitten alkaa tämä valtionryöstö yksityisille terveysalan monikansallisille yhtiöille.

Kunnat hajoitetaan, sosiaaliturvaa heikennetään myös tulevina vuosina tuntuvasti ja työttömille tulee yhä ahtaammat oltavat, kun heidän on jo vuoden päästä haettava jokainen vähintään neljä työpaikkaa viikossa. Vaikka työpaikkoja ei kuitenkaan ole yhtään enempää kuin aiemmin. 

Mutta tässä onkin kyse työttömien taloudellisen ja henkisen ahdingon aiheutttamisesta, joka sitten pahimmillaan ajaa lopulta sosiaaliturvan alasajon seurauksena lukuisiin itsemurhiin. Mutta tätä Sipilän hallitus ja heidän toimeksiantajansa CIA haluaa, että sillä saadaan vähennettyä köyhyyttä. No tottakai aina kun jokainen köyhä onnistuu lopulta tappaa itsensä, niin hänen kustannukset valtiolle ovat sen jälkeen enää puhtaat nolla euroa ja hallitus vähentää tällä köyhyyttä jota se kutsuu täksi aktiivimalliksi. 

Sillä tämän aktiivimallin todellinen tarkoitus ei ole luoda työttömille työpaikkoja. Vaan sen tarkoituksena on lisätä massiivisesti huonoja oloja Suomen työttömille, jotta he ajautuisivat lopulta sosiaaliturvan rappiolle ja tappaisivat itsensä. Mutta myös päihteiden käytön lisääntyminen on suoraan yhteydessä tämän talouden nollakasvun kasvulukemiin.

Jos et ole siis vielä tiennyt, että massatyöttömyys on poliittinen ohjelma, jonka tarkoituksena on kasvattaa ja luoda massatyöttömyyttä, jonka seurauksena on lisääntyvä köyhyys sekä henkinen väestön rappio päihdeongelmineen jne.

Monikansallisten yhtiöiden ahneet kapitalistisiat näkevät työttömät hyödyttöminä suursyömäreinä joista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Koska nämä työttömät eivät tuota näille monikansallisille yhtiöille voittoa olemalla tämän länsimaalaisen pienipalkkaisen työmarkkina-alueen ulkopuolella.

Mutta jotta valtaeliitti saisi pidettyä palkansaajien keskiluokan ja työttömien välisen eriarvoistumisen voimassa on sitä varten jatkuvasti valtamediassa syyllistettävä työttömyys vanhalla kaavalla, eli kirkon häpeäkultilla.

Työttömän leima on siis häpeän aihe ja siksi valtamedian tulee esittää työttömyys kansallisena ongelmana sekä syntinä sekä ongelmana, josta työtön itse syyllistetään. Vaikka työttömyyden oikeat syyt ovat aina muualla kuin itse työttömän omassa päässä. 

Näiden monikansallisten yhtiöiden kohdalla pätee myös sama asia, että vian ei tarvitse olla suuri kunhan se on päässä ja näiden yhtiöiden kohdalla globalismi on myrkyttänyt kaiken aidon kansainvälisen vapaakaupan ja tehnyt siitä vain näiden n. 147 monikansallisen yhtiön pienen kartelli-monopolin, jonne ei muita kilpailijoita sallita. Joten tämäkö on sitten sitä "vapaata kauppaa".

Tämän koko länsimaalaisen teollisen orjatyöteollisuuden salaisuus piilee siinä, että tämä teollisten orjien lauma ei kapinoi, koska heillä riittää juuri sen verran rahaa, että pystyvät sillä maksamaan elämisensä. Mutta se ei silti usein missään vaiheessakaan mahdollista tälle teollisuuden orjatyölaumalle tätä taloudellista riippumattomuutta, jonka nämä teollisen työn orjat taas mahdollistavat näille monikansallisten yhtiöiden rikkaille osakkeenomistajille. 

Kyse kun on aina eräänlaisesta ponzi-huijauksesta, jossa työntekijä toimii todellisuudessa myös veronmaksajana tälle Sveitsin yksityisomisteisen BIS-pankin pienelle rosvojoukolle.Raha on aina ollut velkaa ja ilmankos valtiot on pakotettu ottamaan sitä yhä kiihtyvämmin. Mutta heti jos yksikin valtio uskaltautuu kapinoimaan tätä länsimaalaisen rahajärjestelmän ponzia vastaan, niin heille käy kuin Romanian entiselle presidentti Nicolae Ceausesculle. Sillä CIA voi aina lavastaa tällaisen kapinoitsijapresidentin tai valtionpäämiehen tekevän kansanmurhan, jonka jälkeen sitten suoritetaan laiton vallankaappaus kuten kävi myös Ukrainassa vuonna 2014.

Nämä Illuminatin pankkisuvut käyttäytyvät kuin mafiaperheet ja heitä ei koske kuitenkaan minkään valtion säännöt, koska he ovat itse luoneet koko tämän valtapelin/valtataistelun koko tämän Tellus planeetan hallinnasta.Miltei kaikki näistä Illuminatin pankkisukujen verilinjasta on tätä drakonialaista liskorotua. He ovat alunperin liskoja muistuttavia avaruuslentoja.

Syy siihen että miksi heitä on erityisesti pesiytynyt kaikkialle vallan huipulle suuryrityksiin, poliitikkoihin, ministereihin, valtionvirkamiehiin asti johtuu yksinkertaisesti siitä, että koska tämä Illuminatin negatiivinen eliitti edustaa tällä hetkellä kuin tuota Atlantiksen ajan silloista salaseuraa ylipappeineen.

Nyt nämä ylipapit ovat muuttuneet vain erilaisiksi mm. pimeyden vallan vapaamuurariasteiksi jne. 

Vaikka todellisuudessa nämä yli 33-asteen vapaamuurarit eivät ole mistään jumalasta seuraavia ja heistäkin jokainen joutuu käymään kusella ja paskalla missä aivan muutkin tavalliset pulliaiset.

Mutta tämä suunnaton ylimielisyys kumpuaa aina noista vanhoista ajoista, jolloin tämä Babylonian aikoinakin valtaa pitävä eliitti halusi vain orjuuttaa tämän koko planeetan valtaväestön keinolla millä hyvänsä ja he eivät siksi salli edes valtiollista itsemääräämisoikeutta, koska se taas lisäisi heidän valta-asemansa laskua.

He silti pystyvät pitämään valta-asemansa koska he onnistuvat näillä alle 6 kpl mediakorporaatiolla kertomaan jatkuvasti satuja ihmisille ja nämä sadut ovat heidän omistamansa valemedian uutisia joihin jokainen poliittista korrektiutta noudattava uskoo kuin pikku Lassi joulupukkiin.

Tuo heidän lähes taianomainen vaikutus mikä tulee tähän megakorporaatioiden pyörittämään valemediaan, niin se perustuu vain vanhan auktoriteettiuskovaisuuden kierrätysilmiölle. 

Kun koulussa opetettiin ja aivopestiin oppilaat uskomaan vain siihen mitä heille kerrotaan ja ensin tämä ylin auktoriteetti oli opettaja. Mutta myöhemmin se on sitten televisio, uutiset jne. 

Mutta tämän aivopesun ydin oli aina siinä, että koululaitoksen tehtävänä oli aivopestä oppilaat olemaan ajattelematta itse. Sen sijaan heidät opetettiin ja aivopestiin pänttäämään mieleen asioita vaikka koulukirjoista ja tekemään vain koe, jonka jälkeen sitten näillä tiedoilla ei juurikaan enää ollut mitään muuta virkaa. 

Nykyisen valemedian tehtävänä on myös suoltaa samankaltaista tietoa väliaikaiseen muistiin, jotta näiden valeuutisten kohdeyleisö saadaan pysymään tuossa auktoriteettiuskovaisten valveunessa. 

Tämä on myös tämän länsimaalaisen kulutusyhteiskunnan keskeinen valveuni, joka perustuu tälle jatkuvalle kuluttamiselle. Mutta yhä useampi ihminen kuluttaa tässä lopulta itsensä loppuun. Sillä varsinkin tällaisen kaiken kyseenalaistaminen tuottaa lopulta mahdollisesti tuon kollektiivisen älyn heräämisen, jollainen ilmiö herättää laajempia ihmismassoja kapinoimaan tätä koko järjestelmää vastaan ja heidänlaisia ihmisiä tämä Sipilänkin hallitus pelkää yli kaiken.

Eli jos nyt tulevaisuudessa Sipilän hallitus tai tuleva hallitus painostaa ja pakottaa hakemaan vähintään neljä työpaikkaa viikossa, niin kehottaisin todellakin lähetetämään joka viikko Eduskuntaan sähköpostia jossa haette näiden Sipilän tai tulevan Suomen vatulointihallinnon ministerien avustajiksi ja kannattaa myös kertoa siinä, että te hoitaisitte tuon homman paljon paremmin kuin yksikään näiden korruptoituneiden valtapuolueiden politrukki.

Tehokkain viesti jonka me CIA-hallinnon alistetut Suomalaiset voimme antaa näille Suomen hallinnon maanpettureillemme. On se, että me emme mm. alistu missään vaiheessa näiden pankkirikollisten globaaliin tahtoon tuhota Suomen hyvinvointivaltio.

Olemme tässä näiden monien muiden EU-maiden kanssa samassa veneessä josta on jo tulppa irroitettu näiden konnien toimesta. Siinä vaiheessa kun tuo vene uppoaa, niin siitä lähtee ensimmäisenä pakoon nämä Suomen valtion miljardit pankkirikollisille luovuttaneet koijariministerit.

Sinun tehtäväsi ei ole maksaa näiden rikollisten aikaansaamia yli 100 miljardin euron sotkuja. Vaan sinun tehtäväsi on antaa näille rikollisille potkut suurena Suomen kansalaisten yhteisrintamana jollainen myös onnistui Islannin kansannousussa.Mutta muista myös se, että Suomessa vallan on jo ajat sitten kaapannut CIA ja jokaisen valtapuolueen puheenjohtajat kuten Perussuomalaisten Jussi Halla-Aho, SDP:n Antti Rinne, Keskustan Juha Sipilä jne. ovat kaikki CIA:n yhteyshenkilöitä.

Heidänlaisten valtionmiesten toiminta on uhkaksi Suomen hyvinvointivaltiolle ja siksi nämä maanpetturit alkoivat ottaa CIA:lta lahjuksia, jotta CIA:n konsulttiyhtiöt pääsivät käsiksi Suomen valtion veronmaksajien miljardeihin euroihin sekä laittavat nyt lihoiksi näitä voittoa tuottavia valtionyhtiöitä, joka on näiden kasaarijuutalaisten Wall Street pankkiirien vaatimus valtionlainan kasvamisesta.

Aivan kuten eräs Suomen Presidentti sanoi jo useita vuosikymmeniä sitten suurinpiirtein näin, että "Suurin vihollisemme seisoo omissa joukoissamme ja ne ovat kaikkia näitä poliitikkoja, jotka ovat valmiita uhraamaan koko Suomen omien elinetujensa tähden". 

Tässähän se CIA:n Suomen päättäjiin kohdistuva lahjonta oli jo aika lailla pähkinänkuoressa. Ai miksi Jyrki Katainen sai EU:n komissaarin viran ? 

Sehän oli hänelle palkkiovirka hyvin hoidetusta virasta ja siitä, että hänen virka-aikanaan Suomen pääministerinä tämä maa pääsi velkaantumaan yli 47 miljardia euroa. 

Tällainen lähes viidenkymmenen miljardin euron velkapotti saa hymyn näiden Suomen valtion ryöstäjien naamalle ja mitä suuremmaksi tämä velka kasvaa, niin sitä huonommaksi koituu tulevien sukupolviemme ajat. Uskotteko sitten että Timo Soini väittää edelleen, että hän on henkilökohtaisesti Euroopan unionia vastaan. 

Mutta samalla hän käy aina välillä Vatikaanissa tapaamassa Paavia ja kiittää myös salaisest CIA:ta saamastaan kolme vuotisesta palkkiovirasta ulkomaalaisesta sijoituspankissa, jota hän ei ole vieläkään uskaltanut kertoa julkisesti.