http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Juha Sipilää ei kutsuttu tämän vuoden Bilderberg kokoukseen


Jostain syystä pääministeri Juha Sipilää ei kutsuttu tämän vuoden Italian, Venetsiassa 7. kesäkuuta - 10. kesäkuuta 2018 järjestettävään Bilderberg kokoukseen.

Onkohan näin että tästä Kempeleen vatuloijasta ei Bilderberg kerhossa pidetä ?Vaan paikalle Suomesta lähtevät tuttuun tapaan mm. Kone hissiyhtiön pääjohtaja Antti Herlin, Ruotsiin muutama vuosi Suomen verojärjestelmää paennut Nordea pankkiiri Björn Wahlroos sekä Kokoomuksen Elina Lepomäki.Kokouspaikkana on tänäkin vuonna jälleen viiden tähden luksushotelli ja viikonloppuun asti kestävä kokous tullaan pitämään täysin suljettujen ovien takana. Siksi sinne ei toimittajia sallita lainkaan paikalle.

Bilderberg kokousten salamyhkäisyys johtuu siitä, että muuten jos paikalla olisi toimittajia vaikka nauhoittamassa tätä valtaeliitin siellä käymää dialogia, niin lopputulos voisi olla kansojen silmissä lähes tyrmistyttävä.Mutta on tämän saman valtaeliitin salaisia kokouksia aiemmin onnistuttu nauhoittamaan mm. vuonna 2009 CFR:n salaisessa kokouksessa, jossa tuolloin valtaeliitti keskusteli väestön rokottamisesta sikainfluenssarokotteilla. Taustalla kuuluu mm. muutama vuosi sitten 101 vuotiaana kuolleen pankkiiri David Rockefellerin pahaa ja räkäistä naurua. 

Joten koska dialogi on näinkin räikeää ja häijyä niin sen vuoksi jokainen nauhoite näistä salaisista eliitin palavereista on erittäin vahingollinen koko tämän rikollisen valtaeliittiverkoston julkiselle maineelle.Mutta nämä maailman salaisen valtaeliitin (Illuminati) eri ajatushautomot kuten Bilderberg kokoukset ovat vain yksi osa tämän rikollisen eliitin ajatushautomoita. 

Tuon moninaisen valtakeskittymän alle kätkeytyy lopulta aina Vatikaanin sekä Jesuittojen salainen ylivalta. Mutta koska tämä sakki pitää jatkuvasti yhtä, niin enää he eivät ala tappamaan toisiaan vallanhimoissaan kuten tämä Jesuiittojen ja Vatikaanin porukka teki Euroopan kuningashuoneille viime vuosisatoina.

Koska heidän lopullinen suunnitelmansa on koko maailman poliittisen sekä taloudellisen vallan kaappaminen ja tyrannimainen uusi maailmanjärjestys totalitarismi tilalle.Illuminatin salainen maailmanvalta perustuu kolmentoista maailman rikkaimman pankki ja liikemiessuvun ympärille. 

Sillä nämä Freemanien, Russellien, Reynoldsien, Kennedyjen, Onassiksen, Bundyn, Astorin, Van Duyn, Lin, Rothschildien, Du Pontin, Collinsin ja Astorien suvut kaappasivat jo ajat sitten kaiken poliittisen sekä taloudellisen ylivallan tällä planeetalla, koska heidän omistamien sijoituspankkien monopolisoima rahajärjestelmä orjuutti valtiot heidän tyhjästä ilmasta painamasta rahasta, jota näiden maailman suurimpien ja vaikutusvaltaisten pankkiiririkollisten klaanit orjuuttavat valtioita lainoilla.

Näiden sukujen mukaan he ovat täysin oikeutettuja tuohon johtaja-asemaan tällä planeetalla, koska uskovat olevansa muinaiden Anunnaki alien rodun geneettisiä jälkeläisiä.

Eli tämä ns. kuninkaallinen veriryhmä olisi tätä Anunnaki alienrodun alkuperäistä veriryhmää.


Sumerilaisilta ajoilta peräisin olevat kaiverrukset esittävät tätä Anunnaki rotua.
Tätä Anunnaki rodun taustoja ovat tutkineet kaksi biofyysikkoa A.R. Bordon ja W. Gordon.

Heidän kirjoittamassa teoksessa Between the Devil and Returning Rock väitetään mm. että Marduk Ra on maan päällä tällä hetkellä ja että maa-planeetalla olisi myöskin tällä hetkellä n. 350-400 Anunnaki-olentoa.  

Nämä kyseiset Anunnakit ovat sitten näiden tutkijoiden mukaan alkuperältään Nibiru nimiseltä planeetalta ja muodostavat 12-jäsenisen neuvoston (Eng. Anunnaki Council of 12). He ovat Merocingialaisia eli puhtaita.

Supriem kutsuu todennäköisesti tätä 12 henkistä neuvostoa näiden tutkijoiden mukaan nikellä Priesthood of Amen.Toinen joka tähän aiheeseen on hyvin syvästi perehtynyt on Fritz Springmeier, joka kirjoitti vuonna 1995 teoksen Bloodlines of Illuminati. (Teoksen on suomentanut nettiin Pasi Toivonen ja löytyy tästä linkistä: http://www.heinola.org/~patato/spring.html). Tämä kyseinen Englanninkielinen painos on edelleen tilattavissa mm. Amazonilta. 

Mutta sen verran täytyy sanoa, että jos ei ole valmis näihin kaikkiin juttuihin vielä niin tuon kirjan sisältö saattaa todella järkyttää mieltä.

Ilmeisesti tämä kyseinen Springmeierin vuonna 1995 julkaistu teos sai lopulta illut (Illuiminatin eliitin sisäpiiri) niin perin pohjin suuttumaan, että tästä seurauksena Springmeijer lavastettiin vuonna 2002 pankkiryöstöstä, josta sitten itse kirjailija joutui lusimaan peräti 9 vuotta vankilassa.

Lähteinä Springmeier käytti kirjalleen mm. yhden ent. CIA agentin juttuja joka sitten yllättäen myöhemmin joutui mafia tyylisen henkirikoksen uhriksi.  Vaikka tämä kuninkaallisten verilinjan omaava eliitti yrittää kuinka antaa itsestään humanistista kuvaa julkisuuteen, niin silti tämä heidän todellinen luonne kyllä tiedetään.

Jos siis lapsiuhraus, satanismi, sotien aiheuttaminen taloudellisen voiton tavoittelun vuoksi ovat jotain elitistien harjoittamaa humanistista hyväntekeväisyyttä, niin silloin on kyllä jokin vialla moraalissa. 

Mutta tämän vuoksihan tämä valtioilta ryöstävä porukka onkin keksinyt tämän okkultistisen keinon lahjoittaa 10 % aina hyväntekeväisyyteen, jolla he ikään kuin okkultistisesti sallivat kaiken tuon muun pahan harjoittamisen elämässään.

Heidän jumalansa kun on Lucifer ja tästä syystä heidän moraalin kompassista on neula katkennut jo ajat sitten. Joten ilmankos tämän psykopaattisen valtaopin mukaan sitten sota on rauhaa ja vangittu tietoisuus vapautta jne. Mutta on silti tulossa aika jolloin tämän Illuminatin moraalittomien Wall Street ylipappien valta tulee päätökseen ja siitä päätämme silloin me ihmiset.

Sillä vielä on pakko tulla hetki jolloin tästä ihmiskunnasta löytyy riittävän monta rohkeaa ihmistä sanomaan heille suorat sanat, että "Te ette ole mitään jumalasta seuraavia pyhimyksiä päättämään kaikesta ja orjuuttamaan meitä velalla".

Valta ja vallanhimo on sokaissut heidät jo ajat sitten, joten syystäkös tämä eliitin ja kansakuntien välinen kuilu sen kuin kasvaa lisää.

Olisi niin suuri palvelus ihmiskunnalle jos joku Bilderberg kokoukseen osallistunut henkilö ottaisi tuonne nyt mukaan ääninauhurin ja nauhottaisi muutaman tunnin talteen ja se nauha kun leviäisi sen jälkeen CNN:n valemediassa. Niin johan olisi tämä Bilderberg ylimistö kusisen paikan edessä kun jäisivät mm. tod. sodan suunnittelusta kiinni Venäjää vastaan.


Lähteet: https://mvlehti.net/2018/06/06/bilderbergin-kokous-2018/

https://whatis.techtarget.com/definition/quantum-computing


http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html

https://www.annunaki.org

http://www.heinola.org/~patato/wes-10c.html


https://archive.org/stream/BloodlinesOfTheIlluminatiByFritzSpringmeier/Bloodlines%20of%20the%20Illuminati%20-%20By%20Fritz%20Springmeier_djvu.txt

https://en.wikipedia.org/wiki/Fritz_Springmeier

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2017/03/mielenhallintaoperaatioiden-valikointi.html