http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 30. kesäkuuta 2018

Snowden: Internet on kehittymässä Orwelilaiseen suuntaanVenäjällä edelleen maanpaossa elävä Edward Snowden puhui TED-Talk tapahtumassa videolinkin välityksellä ja kertoi internetin kehityksestä kohti Orwelimaista yhteiskuntaa.

Samalla hän puhui myös sananvapaus- ja lehdistönvapaudesta joka on jo kehittymässä hyvin anarkistiseen suuntaan.Vaikka Tor-selain on tällä hetkellä yksi hyvä keino suojautua internetissä, niin se ei kuitenkaan monien asiantuntijoiden mukaan ainoa keino pitää huolta ns. nettihygieniasta.

Vielä suurempi vaara piilee internet-verkon sananvapauden tulevaisuudessa, jota nyt EU:n komission määräyksellä ja tällä kesäkuussa äänestetyllä tekijänoikeusdirektiivillä aiotaan alkaa kiristämään jatkossa kohti totaalitaarista internettiä, jossa ei enää edes yksittäisiä Youtube videoita voi linkittää ollenkaan edes Facebookkiin, koska "käyttäjällä ei ole enää niiden linkittämiseenkään tekijänoikeuksia".

Tämä on näiden rikollisten suunnitelma, jolla he aikovat tuhota koko vapaan internetin Euroopan unionin alueelta tulevina vuosina.


Lähde: https://mvlehti.net/2018/06/30/edward-snowden-video-internet-menossa-orwellilaiseen-suuntaan/