http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 4. kesäkuuta 2018

Ilja Janitskinin näytösoikeudenkäynti lähenee


MV-lehden perustaja Ilja Janitskinin näytösoikeudenkäynti lähenee kovaa vauhtia.

Jutun pääkäsittely alkaa Helsingin käräjäoikeudessa keskiviikkona 13.06.2018 klo 09.30 salissa 510

Tuolloin paikalla ovat Iljan lisäksi asianomaiset kohudosentti Johan Bäckman ja mm. MV-lehden moderaattorina toiminut Asta TuominenKyseinen 13.6 istunto (R 18/4821 Sjä) tullaan käymään täysin suljetuin ovin, jossa rikosilmoituksen törkeästä kunnianloukkauksesta tehnyt Jessikka Aro astelee oikeuden eteen todistajana.Median salailu tässä asiassa perustuu mm. siihen, että tämän YLE:n toimittajan amfetamiininkäyttö taustaa ei saa kertoa edelleenkään valtamediassa. Koska muuten tältä NATO:n kybersotakeskuksen kanssa yhteistyötä tekevältä toimittajalta menisi julkinen uskottavuus.

Aro teki myös rikosilmoituksen vainoamisesta, koska uskoi kohudosentti Erkki Johan Bäckmanin vainoavan häntä.

Toimittaja Aro myös kirjoitti Yleisradion uutisiin, että MV-lehti tekee yhteistyötä Venäläisten kanssa. Vaikka tälle väitteelle ei löytynyt minkäänlaista näyttöä.

Mutta näköjään nämä NATO-haukka toimittajat saavat kirjoittaa aivan mitä tahansa sylki suuhun tuo, kunhan se on vain sisällöltään YLE:n ja Helsingin-Sanomien standardit käsittävää Venäjävastaista uutisointia.Rahankeräysrikosepäily koskee pedofiilien paljastajan oikeudelta saaman 64 000 euron sakon keräystä

Mutta ehkä räikein juttu tässä Janitskin vyyhdissä on se, että mihin tämä Janitskiniin kohdistettu rahankeräysrikosepäily kohdistuu.

Se kun kohdistuu siihen kun Ilja kuuli tästä erään Äänekoskelaisen Mikko Parantaisen (kuvassa) saamasta yli 64 000 euron tuomiosta, jonka hän sai paljastaessaan pedofiilien nimiä internetissä ja kun Ilja halusi auttaa tämän sakon maksamisessa muutamilla tuhansilla euroilla, niin lopulta tästä tehtiin Ilja Janitskinista rikosilmoitus epäillystä rahankeräysrikoksesta.

Tämän kyseisen rahankeräysrikoksen käsittelypäivä on tämän Janitskin casen viimeinen oikeusistuntopäivä, joka pidetään tiistaina 26.6.2018 alk. klo 9.30 salissa 510. Mutta epäilemättä myös tämänkin käsittelyn istunto tullaan pitämään suljetuin ovin salaisena.

Iljan entinen vaaliasiamies oli äskettäin jutun syyttäjään yhteydessä ja oli kuulevinaan jotain sellaista, että Janitskinille oltaisiinkin hakemassa vain 1,8 vuoden tuomiota. Joten hän on silloin jo nyt istunut tästä ensikertalaisena yli puolet. Joten mikäli tämä pitää paikaansa, niin vielä yhdenkin valituksen jos hän saa läpi johonkin oikeusasteeseen tästä koko jutusta. Niin valtio joutuu lopulta ehkä vielä pulittamaan Janitskinille ennätyssuuret korvaukset.

Mutta silti edelleen Iljaa kohdellaan ja esitellään valtamediassa käydyssä uutisoinnissa kuin murhaajaa, jotta tämä hänen kohdallaan haettu "varoittava esimerkki" leima saataisiin tarpeeksi vahvasti Suomen kansalaisten kalloon.

Tämän Ilja Janitskinin vyyhdin taustalla tässä näytösoikeudenkäynnissä yksi todistajista on eräs ulkomaalainen henkilö, joka kävi tapaamassa Iljaa n. pari vuotta sitten Barcelonassa. Mutta käynnin syy selvisi vasta myöhemmin, sillä hän toimitti kaikki saamansa tiedot mm. MV-lehdessä työskentelevistä toimittajista poliisille. 

Hän on viime vuosina toiminut mm. useissa pienpuoluehankkeissa ns. myyränä. Mutta koska hän ei ole Suomen kansalainen ja työskentelee myös ulkomaille. Niin jokainen voi silloin ymmärtää, että tällainen toiminta Suomessa luokitellaan jo lain mukaan vakoiluksi.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on tämän vuoksi ollut tässä Iljan kansainvälisessä vyyhdissä salainen toimeksiantaja. 

Tämä kyseinen ulkomaalainen henkilö vielä vasikoi myös Iljan Barcelonan osoitteen Suomen viranomaisille.Mutta tämä myyräntyö ei ole kuitenkaan onnistunut tältä ulkomaalaiselta myyrältä muilta näkemättä.

Kyseessä on vielä Suomi Ensin liikkeen alkuperäinen perustaja, jonka kanssa hyvin monet eivät tulleet missään vaiheessa toimeen.Sillä jos eivät vielä monet tätä tiedä, että kuinka vuonna 1999 Suojelupoliisi SUPO määräsi, että tulevaisuudessa tulisi perustaa tähän maahan aktivistien toimesta liike jonka nimeksi tulisi "SUOMI ENSIN". 

Aluksi tämä suunnitelma oli vain perustaa joku kettutyttöjen radikaaliyhdistys. Mutta lopulta tämä suunnitelma käynnistettiinkin äärioikeiston kansallismielisten keskelle. Mutta tämä alkuperäissuunnitelma oli alusta asti sama suunnitelma.

Joten koska tämä aktivistiliike oli SUPO:lta asti määrätty toteutettavaksi, niin ei se enää sen jälkeen voinut olla aito ja orgaaninen. Vaan sen alkuperäisen perustajan täytyi olla jo sisällä oleva myyrä.


Lähteet: https://mvlehti.net/2018/06/04/ilja-janitskinin-tuore-puhelin-haastattelu-kommentoi-tulevaa-oikeudenkayntia/

https://mvlehti.net/2018/05/08/ilja-janitskinille-lisaa-rikosepailyja-striimi-aiheesta-tanaan-1900/

https://mvlehti.net/2018/06/04/mv-mediaa-kohtaan-vihakampanjointi-kiihtyy-janitskinin-oikeudenkaynnin-lahestyessa/


http://aksa.fi/pedofiilin-metsastajalle-ehdollista-suurimmat-korvausvaateet-kumottiin/