http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Eu yrittää tuhota internetin 20.6.2018 pahamaineisella tekijänoikeusdirektiivillä


Euroopan parlamentissa äänestetään 20. kesäkuuta 2018 pahamaineisesta Internetin tekijänoikeusdirektiivistä, joka läpi mennessään tuhoaisi koko internetin EU-maissa. 

Sen mennessä läpi tuhoutuisi Facebookin, Twitterin sekä muut sosiaaliset mediat, koska tuon lain jälkeen jopa yksittäisen uutisen linkkaaminen Facebookkiin olisi laitonta, jossa rikottaisiin uutisen alkuperäisiä tekijänoikeuksia. 
Mutta tämä onkin tämän järjettömän ja seinähullun lain alkuperäinen tarkoitus, että tuodaan järjetön linkkivero EU:hun ja estetään kaikkien uutissivustojen linkitys jokaiseen sosiaaliseen mediaan. Tätä järjetöntä internet linkkiveroa kokeiltiin jo Espanjassa, jossa huomattiin ettei se toimi.Ei ole lainkaan vaikeaa selvittää, että ketkä ovat tällaisen totaalijärjettömän ja totalitaristisen lakiehdotuksen laittanut alulle.

Kun sen on laittanut EU:n komissioon ja Euroopan parlamentin äänestettäväksi tämä sama poliittisesti hyvin vaikutusvaltaisista pankki rikollisista koostuva eliitti, joka pelkää paljastuvansa miksi joutuu toimimaan edelleen julkisuudelta salassa eikä uskalla tulla kulisseista esiin. 

Tämä ryhmä nyt vain sattuu omistamaan yli 95 prosenttia koko tämän planeetan varallisuudesta, mutta he omistavat myös valtamedian jota käyttävät valemediana, lahjovat poliitikot maissa kuin maissa. Joten tällä kerralla Euroopan parlamentin äänestäjätkin he ovat saaneet tod. nyt 20.6 joko uhkailtua tai lahjottua äänestämään tämän NWO-lain puolesta.

Mutta mitä tekee Facebook... No se on jo laittanut kaikille käyttäjilleen tämän kyseisen stalkkerilain ohjeet jo viikkoja sitten

Toukokuusta alkaen eurooppalaisia Facebook käyttäjiä alettiin valvomaan vain Irlannista.Muistaako kukaan kun senaattori Jay Rockefeller (kyseisen maailman rikkaimpiin kuuluvan pankkisuvun senaattori) vesa öykkäröi vuonna 2009 USA:n senaatin edessä kuinka internettiä ei olisi saanut koskaan keksiä.

Tämä Rockefellerin öykkäröinti oli suora viesti siitä miltä näistä maailman satanistisista valloittajista tuntuu se, että täällä on jo tuhannet miljoonat ihmiset avanneet silmänsä, eivätkä suostu enää tanssimaan näiden eliitin psykopaattien pillin mukaan.

Siksi he myös ovat nyt hyökkäämässä vapaan internetin kimppuun ja valitettavasti tämä Kiinan kaltaisen internet-sensuurin askel on määrä ottaa EU:ssa ensin ja sitten USA:ssa. 

Mutta silti vaikka tämä EU:n parlamentin äänestyspäivä on luvassa jo muutaman päivän kuluttua, niin aivan meidän jokaisen julkinen mielipide ja vastustus saattaa lopulta tyrmätä tämän lain.

Sillä mikäli tuo kyseinen ja pahamainen internetin Orwell-laki tulisi menemään läpi nyt 20. kesäkuuta, niin se aiheuttaisi niin suuret taloudelliset tappiot mm. Facebookille ja Twitterille, että nämä kumpikin menisi todennäköisesti konkurssiin sen seurauksena. 

Mutta jos näin vielä käy, että Facebook ja Twitter sekä muut sosiaaliset mediat yritetään tuhota nyt keinolla millä hyvänsä, niin voi myös olla että jokin Microsoftin kaltainen it-maailman syöpäläinen yrittäisi ostaa ne sen seurauksena pilkkahinnalla ja lanseerata uudeksi massavalvontajärjestelmäksi.   Sanon nyt tämän tässä suoraan ettei se nyt jää keneltäkään epäselväksi. 

Internet on tämän koko Tellus planeetan tärkein verkko ja se mahdollistaa jo nyt koko tämän planeettamme keskeisen tietoisuuden evoluution kehityksen. 

Se on niin voimakas tiedon välityskanava, että mitään muuta tehokkaampaa keinoa ei tällä planeetalla vieläkään ole siirtää tietoa eteenpäin. Tämä salaista maailmanvaltaansa harjoittava eliitti kuvittelee olevansa suoraan jumalasta seuraava, jolla on kaikki valtuudet orjuuttaa koko planeettamme miten tahtoo.

Mutta jos mennään itse asiaan, että onko heillä internetin tuhoamiseen tarvittavia oikeuksia, niin ei ole. 

Heillä ei ole minkäänlaista oikeutta rikkoa esimerkiksi tällä planeetalla jokaisen ihmisen yksilönvapautta sekä vapaata tahtoa. Vaikka he kykenevät aivopesemään miljardien ihmisten ajatuksia jatkuvasti omistamansa median ja viihdeteollisuuden avulla. 

Mutta tätä ryhmää on syvästi huolestuttanut ja pelottanut se, että kuinka tuhannet miljoonat ihmiset alkoivat sosiaalisen median nousun seurauksena luomaan omaa mediaa ja kirjoittamaan mm. blogeja nettiin. 

Tämän seurauksena syntyi tietoisuuden vallankumouksen mahdollistava voima, jonka ydin oli alusta lähtien internet ja sen sallimat suuret mahdollisuudet.

USA:n armeijan CIA:n informaatiosodan salainen doktriini määrittelee jo pelkät amerikkalaiset sosiaalisessa mediassa hallinnon kritisoijat ns. kotimaisten terroristien listalle, joka kuvastaa tuota paniikkia missä näitä sensuurilakeja säätävä valtaeliitti painii.

Me olemme tässä Euroopan fasistisessa unionissa aivan samasta syystä kuin jenkit, että meitä täytyy pystyä fasistisen hallinnon valvomaan 24 tuntia vuorokaudessa.  Mutta antaa näiden Illuminatin pankkiirien lähteä ampumaan tykillä kärpäsiä 20.6.2018 

Silti uskon, että järki lopulta voittaa ja nämä eräiden seinähullujen psykopaattien märät päiväunet internetin tuhoamisesta EU:ssa saavat tuhoisan loppunsa.

Vapaa internet kun on heille kuin jotain pahaa unta, jonka he haluaisivat päättyvän keinolla millä hyvänsä.Nämä roistot jotka seisovat tuossa rivissä on nykyisen EU:n komission johto, johon kuuluu myös Kokoomuksen Jyrki Katainen ja huhujen mukaan myös Alexander Stubbille ollaan jo luvattu komissaarin salkku.

Nuo komissaarit on voideltu mm. Sorosin säätiöiden miljoonilla euroilla, jotta he veisivät EU:n integraation kohti fasistista liittovaltiounelmaa, joka on näiden fasistien haave numero yksi.

Kuitenkin heidänlaisista vallanhimoisista psykopaateista pääsisi parhaiten eroon sillä, että EU:ssa myös määrättäisiin pakolliseksi psykopaatti-narsisti luonnehäiriötestit. 


Lähteet: https://www.suomenuutiset.fi/bbc-eun-tuleva-tekijanoikeusdirektiivi-tekee-lopun-nettimeemeista-muusta-kayttajien-luomasta-sisallosta/

https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/reuters-facebook-tekee-ison-gdpr-tempun-toukokuun-alussa-vaikuttaa-1-5-miljardiin-kayttajaan-6720999