http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Vuotiko amerikkalaismedia tiedon DJ Avicin puukotuksesta


Vähän aikaa sitten Omanissa vain 28 vuotiaana kuollut DJ Aviicin kuolemasta vuodettiin nyt uusia tietoja amerikkalaismediassa.

Aiemmin ruotsalaisen Aftonbladetin mukaan Aviciin (oikealta nimeltään Tim Bergling) kuolemaan ei liity rikosta. 

Mutta nyt taas amerikkalaismediassa liikkui väite, että DJ-megatähti olisikin päättänyt ensin rikkoa viinipullon ja viiltänyt sitten siitä särjetyllä lasinpalalla itsensä hengiltä. 

Lähde tuolle väitteelle perustuu kahteen amerikkalaismedian lähteeseen. 

Joopa joo, että rikotun pullon lasinpalalla tekee itsemurhan. Mutta edelleenkään nämä ns. "viralliset tahot" eivät ole vieläkään vahvistaneet kuolinsyytä joka saattoi olla kuitenkin puukotus, joka lavastettiin rikotun lasin aiheuttaneeksi kuolemaksi.Kuitenkin nämä netissä liikkuneet huhut siitä, että Avicii olisi jo vuosia päättänyt taistella kansainvälistä lapsikauppaa vastaan eivät ole aivan tuulesta temmattuja jos katsoo esim. tätä muutama vuosi sitten julkaistua Aviciin musiikkivideota, jossa esiintyy kansainvälistä lapsikauppaa.

Jos kuka tahansa tällainen miljoonia takonut DJ päättää astua tällaisen monikansallisen lapsikaupan ja pedofiilirinkien päälle. Niin heidät kyllä laitetaan lopulta kylmäksi ja näin taisi lopulta käydä tälle DJ Aviicille.

Mutta on todella hävytöntä miten valemediassa tämä Aviciin julma teräaseilla tehty murha vielä ilmoitetaan nyt amerikkalaismediassa hänen itsensä tekemäksi.

Valemedian röyhkeyden vielä kuvaa tuo, että ensin ilmoittavat että kuolemaan ei liity rikosta. 

Mutta sen jälkeen taas ilmoitetaan, että kyseessä olikin rikotun viinipullon lasinpalalla tehty itsemurha. Kas kun eivät ilmoittaneet, että mies ajoi omalla autollaan itsensä yli kuollettavasti.

Sitten voi taas seurata jälleen kolmas valhe ja ilmoitetaankin, ettei kuolemaan liity rikosta.

Valemedialla on aina tuo tuttu tyyli valehdella jatkuvasti ja tätä Israelissa lanseerattua Hasbara-valehtelua toistuu jatkuvasti niin pajon, että lopulta uutistenlukijat eivät enää erota mikä on totta ja mikä keksittyjä valheita.

Siksi valemediaa täytyy myös kutsuakin sellaiseksi, koska se ei välitä miltei milloinkaan totuutta eteenpäin. 

Mutta taas nämä mm. MV-lehden kaltaiset vaihtoehtomediat osasivat aikanaan haastaa tämän valemedian propagandan ja syöttää eetteriin tuo valemedialle myrkkyä oleva totuus. Joten tällainen ilmiö taas saa lukijoissa tuon valheiden vastakkaisen herännäisyysefektin. Joka selittää mm. tuon miksi Ilja Janitskinia vainotaan edelleen ja pidetään vieläkin tyrmässä syyttömänä.

Sillä ymmärtääkseen näitä valemedian omistavia nilkkejä on ymmärrettävä se miten tyhminä he näitä valemedioita lukevia ihmisiä oikein pitävät. 

Sillä se on ihan laskelmoitu kuinka keskiverto tyhmä kadunmies uskoo kaiken valemedioista lukemansa propagandan ja ei kyseenalaista mitään ulkoisia auktoriteetteja joihin tämä valemedia juuri heidän elämässään ykkösenä kuuluu.

Mutta taas tämä sakki joka kyseenalaistaakin jo uutisten propagandan ja kykenevät ajattelemaan aivoillaan tietoisesti. Niin tämä porukka ollaan luokiteltu hyvin suureksi poliittiseksi uhaksi, jota varten valemediat omistava valtaeliitti keksi syyttää heitä vihapuheesta ja taistella näin heitä vastaan.Miksi kaikki valemediat ovat hiljaa tästä uusimmasta tiedosta liittyen Aviciin kuolemaan ?

Nyt kun tämä amerikkalaismediassa vuodettu tieto Aviciin kuolinsyystä levisi eteenpäin, niin miksi edelleen kaikki USA:n valemediajätit vaikenevat edelleen ? 

Jossain määrin tämä valemediajättien vaikeneminen kertoo kyllä selvästi jostain.

Sillä juuri näiden valemediajättien kuten CNN:n, NBC:n ja FOX:n jne. johdossa toimii lukuisia vaikutusvaltaisia pedofiilejä, jotka ovat juuri näitä lapsikauppaa käyviä tahoja joita Avicii olisi halunnut todennäköisesti käräyttää.

Tämä koko aihe tästä kansainvälisestä poliittisesti vaikutusvaltaisten pedofiilien harjoittamasta lapsikaupasta on edelleen niin tabu valemediassa, ettei siitä haluta kertoa milloinkaan koko totuutta, tai muuten paljastuisi koko totuus näistä tunnetuista sionisteista, jotka käärivät vielä rahat tästä lapsikaupasta päältä kuin kermat kakun päältä.Sillä nämä tunnetutkin miljardöörit myyvät näitä siepattuja lapsia mm. seksiorjiksi aina Saudi-Arabiaan, Omaniin, Dubaihin jne. Ei ole maasta kiinni minne näitä yksityisten lapsikaappaajien lapsiseksiorjia voitaisiin myydä tai toimittaa. Toimihan tällä miljardööri Jeffrey Epsteinillä jopa aikanaan oma pedofiililentoyhtiö Lolita Express.  

Mutta näitä aikanaan Luciferille valansa tehneitä pedofiilikeisareita ei tosiaan koske minkään valtion lait, koska nämä yksityistä lapsikauppaa, huumekauppaa ja asekauppaa maailmalla organisoivat sijoituspankkiiritkin valitaan täysin demokraattisen päätännän ulkopuolella.

Mutta on aina yksi keino joka on näille konnille täyttä myrkkyä ja se on paljastaa heidän toiminta mahdollisimman laajasti kaikkialla, ja sitä varten on olemassa mm. internet.


Lähteet: https://www.seiska.fi/Hllwd/Nainko-siina-kavi-Aviciin-kuolemasta-uutta-tietoa-amerikkalaismedialta-karmea-vaite/1131183

https://www.straitstimes.com/lifestyle/entertainment/dj-avicii-killed-himself-with-broken-glass-report

https://www.usatoday.com/story/opinion/nation-now/2018/01/30/sex-trafficking-column/1073459001/