http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 19. toukokuuta 2018

Salainen asiakirja vuodelta 1971 kertoo EU:n tulevaisuuden


Vuonna 1971 kirjattu brittiläinen salainen asiakirja kertoo EU:n tulevaisuuden.Keväällä 1971 kirjattu asiakirja (FCO 30/1048), joka on britannian ulkoministeriön salainen asiakirja, kertoo ja ennustaa täysin sen minne tulevan Euroopan unionin poliittinen tulevaisuus vie. 

Salainen suunnitelma EU:sta: 

- Yhteinen valuutta (euro)
- Yhteinen armeija (EU armeija) 
- Yhteinen ulkopolitiikka
- Uusi lainsäädäntö, joka ylittää kansallisen lainsäädännön
- EU:n oikeuslaitos määrää koko Euroopan Unionin alueella
- EU muuttuu fiskaliunioniksi

Kaikki nämä tiedettiin jo vuonna 1971, joka todistaa jo suoraan sen että tämä EU-hanke ei suinkaan syntynyt 80- tai 90-luvulla. Sillä nämä samat elitistiset rikollis ja keskuspankkitahot ovat suunnitelleet kaiken myös Euroopan poliittisen tulevaisuuden suhteen.  

Tämän vuonna 1971 keväällä laaditun salaisen asiakirjan lopussa mainitan vielä se, että kuinka kaikki kansat on pidettävä pimennossa kaikelta tältä jo vuosikymmeniä etukäteen suunniteltulta geopoliittiselta muutokselta. 

Lisäksi suunnitelma käsittää 30 vuoden EU-maiden itsemääräämisoikeuden joka näin ollen päättyisi Suomen osalta vuonna 2035.


Brexit on britannian osalta pelkkää silmänlumetta

Jos luulitte britannian olevan irti tältä kaikelta EU:n byrokratialta ja viime vuoden Brexit-äänestyksen tuloksen johdattavan maan ulos EU:n byrokratiasta, niin tämä kaikki on pelkkää puhdasta silmänlumetta. Sillä tämän EU:n byrokratian ja poliittisen liittovaltio juonittelun takana oleva pankkiirilauma johtaa Englannin keskuspankkia.

Näiden pankkiirien tavoitteena on liittää ensin britannia tuohon elitistien kaavailemaan EU:n liittovaltioon ja muut EU:sta eronneet maat liittyvät tuohon troikaan mukaan perässä.

EU.n yhteinen armeija sekä valtionvarainministeriö on myös tavoitteessa tulevaisuudessa ja yhdellekään EU-maalle ei anneta enää mitään vaihtoehtoja tämän suhteen.

Kun taas tämä EU-hankkeen geopoliittinen salailu liittyy täysin siihen, että koska tämä pankkiirieliitti näkee kaikki kansallisidentiteettiään puolustavat valtiot heille suurena poliittisena uhkana, joita tällä hetkellä ovat vahvimmin EU:ssa mm. Unkari, Puola ja Tsekki.

Kaikkien näiden äsken mainittujen maiden maahanmuuttolinja sotii vastaan tätä sionistien ohjaamaa islamisaatiota vastaan ja tästä syystä kaikkien näiden valtioiden hallitukset ovat EU:n komission poliittisella vihollislistalla. Mutta Euroopan keskuspankki (EKP) käyttää näitä niskurointivaltioita vastaan mm. taloudellisen sodankäynnin metodeja, joka on mm. taloudellisten EU-tukien kiristäminen. 

Mutta siinä on aina sellainenkin vaara, että jonkun näiden valtion johtaja alkaakin painamaan rahaa ominpäin valtiolleen.

Lähteet: https://www.kansalainen.fi/salainen-brittiasiakirja-vuodelta-1971-kertoo-eun-tulevaisuuden/

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/acft/FCO+30+1048.pdf

https://www.express.co.uk/news/politics/882881/Brexit-EU-secret-document-truth-British-public