http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Las Vegasin poliisikamera paljastaa täysin lavastetun rikosalueenLas Vegasin poliisi on julkaissut poliisin vartalokameraviedon jolla poliisin erikoisjoukot rynnäköivät Las Vegasin väitetyn ampujan hotellishuoneeseen.

Lukuisat valemedian uutiskanavat sensuroivat tuosta alkuperäisestä videosta useita kohtia ja jos tuon alkuperäisen videon katsoo kokonaan, niin siitä näkee mm. sen ettei tätä Stephen Paddockin ruumista näy siellä huoneessa missään.

Poliisikameravideon kohdassa 01:07 onkin sitten jo äärimmäisen mielenkiintoinen kohta jossa poliisivirkamies ohjeistaa muuta henkilökuntaa toteamalla näin; "Tämä on se kohta jossa kaikki tapahtuvat ja seuraava layout (leikkauskohta) on sama". 

Eli tämä liittovaltion agentti siis ohjeisti muuta henkilökuntaa lavastamaan rikospaikan ja tuo hänen käyttämänsä sana layout tarkoittaa mm. videoeditoinnissa tuttua leikkaustermiä.

Mutta miten voi Las Vegasin poliisi olla vielä näin tyhmä, että julkaisevat näinkin paljastavan videon liittyen Las Vegasin ampumisiin. 


Kohdassa  1:17 tämä sama liittovaltion agentti ihmettelee, että minkälaisella aseella tuo lasi tuosta saataisiin rikki. 

Tähän sitten vieressä oleva poliisi totetaa että se voidaan lyödä vaikka pistoolin päällä hajalle.Tämä lavastettu rikosalueen valokuva esiteltiin iltapäivälehdissä hieman tapahtuneen jälkeen ja kirjoituspöydällä näkyy väitetty itsemurhaviesti. Mutta tuo jalustallisen kiväärin asento taitettuna jalan yli on hyvin vaikea kenenkään tehdä jos hän aikoo tehdä itsemurhan. 
Tässä näkyy hyvin mielenkiintoinen kohta tuosta poliisikamerasta, jolla näkyy tuollainen värikäs suihkuverho. 

Missähän tuo suihkuverho on aiemmin nähty ? Näyttää niin kovin tutulta.


Tuo suihkuverho näkyy tuolla myöhemmin lavastetun rikospaikan alueella, jonne Stephen Paddock sitten lopulta ampui itseään revolverillä päähän.Mutta jos katsoo tuota kuvaa vielä tarkemmin, niin tuossa poliisin vartalokameran kuvassa tuolla pöydällä ei ole vielä tätä Paddockin itsemurhaviestiä kynineen. Eli ampuikohän itsensä tämän SWAT-tiimin saapumisen jälkeen. 

Nyt voi jokainen käyttää niitä omia aivojaan ja todeta ne lopulliset johtopäätökset, että oliko Las Vegasin ammuskelut lavastettuja vai eivät.  

Jos nyt Iltasanomienkin jutussa kerrotaan, että "sisällä sviitissä poliisit liikkuvat aseiden ja taskulamppujen kanssa huoneesta toiseen. Jo aiemmin on selvinnyt, että tässä vaiheessa Paddock oli jo kuollut, ja poliisit löysivät hänet makaamasta hotellihuoneen lattialta. 

Jaa no merkillistä, että tuossa poliisikameran videolla yksi SWAT-ryhmän poliisi kävelee vielä AR-15 konekiväärin kanssa kurkistaen suihkuun ikään kuin etsien itse ampujaa ja hänen vierellään näkyy juuri tuo sama suihkuverho, joka näkyy myöhemmin tällä Paddockin lavastetun rikosalueen ja kuolleen ruumiin vieressä.

Sillä tuolla poliisivideolla ei kukaan puhu sanallakaan, että tämän Paddockin ruumis olisi löytynyt jostain. 

Nyt näillä Las Vegasin joukkomurhan tilaajilla kävi todellinen emämoka kun tuo sensuroimaton poliisin vartalokameravideo päätyi julkisuuteen. Saa nähdä, että poistuuko se kohta netistä ja jopa tuolta Ruutu-palvelusta, koska se todellakin todistaa täysin sen että tuo hotellihuoneen rikosalue lavastettiin myöhemmin tuosta. 

Lisäksi tuolta poliisikameravideolta ei näy missään vaiheessa, että hotellihuoneen lattia olisi täynnä rynnäkkökiväärin tai konekiväärin hylsyjä. Joten nekin heiteltiin sinne myöhemmin kun tuota lopullista rikosaluetta lavastettiin.