http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 24. toukokuuta 2018

Joutuiko Raisa Räisänen lapsiuhri rituaalin uhriksi


Tamperelaisen Raisa Räisäsen katoamistapauksesta tulee ensi vuonna kuluneeksi jo 20 vuotta, mutta tapaus ei edelleenkään ole selvinnyt poliisille. 

Räisänen oli kadotessaan 16 vuotias ja katosi Tampereen yöhön syksyllä 16. lokakuuta 1999. 

Hän oli juhlimassa kavereidensa kanssa Tampereen keskustassa sijaitsevassa yökerhossa, jonne hän pääsi sisään väärennetyillä papereilla. 

Tämän jälkeen hänet nähtiin nousevan henkilöautoon, jossa oli sisällä ulkomaalaisia miehiä.

Vuonna 2006 KRP haki salakuunteluoikeudet Tampereen yliopistollisessa sairaalassa työskentelevän lääkärin salakuunteluun. Koska tämä kyseinen lääkäri oli vuonna 2000 seurustellut erään tamperelaisnaisen kanssa, ja huhtikuussa 2001 nainen huolestui kyseisen lääkärin puheista, joka oli kerskaillut tietävänsä mitä Räisäselle tapahtui ja ettei tätä koskaan löydettäisi. Tekoon oli miehen mukaan osallistunut henkilöitä, joiden ei ikinä uskottaisi sekaantuneen siihen.

Raisan katoamisiltana Tampereella järjestettiin EU:n huippukokous

Tässä Raisa Räisäsen katoamistapauksessa poliisi näyttäisi ainakin julkisuuteen annettujen tietojen perusteella sivuuttaneen täysin tämän tutkintalinjan, että oliko tällä samana katoamisiltana Tampereella järjestetyllä EU:n huippukokouksella mitään tekemistä tämän katoamistapauksen kanssa. Koska kaupunki oli täynnä poliiseja ja paikalle tuli ulkomailta lukuisia kansainvälisen tason diplomaatteja sekä poliitikkoja.


Joten jos tässä kävikin niin, että Raisa joutui näiden ihmisuhrauksia harrastavan eliittiporukan kynsiin tuona iltana. Mutta koska kyseiseen ihmisuhrausrituaaliin osallistui tunnettuja kansainvälisen tason poliitikkoja ja ehkä jopa muutama suomalainenkin tekijä, niin tämän tason henkirikoksia ei enää ole lupa edes tällä tamperelaisella lääkärilläkään enää lupaa paljastaa. Tai muuten näille vuotajille käy todella huonosti, koska tämä satanistisista ihmisuhrauksista tunnettu porukka onnistuu ainakin jäsenensä turvat pitämään tukossa sillä, että heillä on vielä videoituna nämä kaikki uhrirituaalit jonne on osallistunut tunnettujakin poliitikkoja ja pankkiireja.

Tamperelaislääkärin kohdalla tapaus ei johtanut koskaan edes kuulusteluihin

Lopulta vuonna 2006 vaikka poliisi salakuunteli tämän kyseisen tamperelaislääkärin puhelinliikennettä, niin kuitenkin lopulta poliisi ei edes kuulustellut miestä missään vaiheessa. 

Kyseinen lääkäri vaihtoi sittemmin työpaikkaa ja muutti pois Tampereelta ja kuoli. 

Poliisi oli paljastanut häneen kohdistetut salakuuntelutoimet vuonna 2011.

Tämä lapsi ja ihmisuhrauskultti on peräisin Israelista Vanhan Testamentin ajoilta

Tämä lapsi ja ihmisuhrikultti on alunperin peräisin Vanhan Testamentin ajan Israelista, jossa lapsiuhreja uhrattiin Moolokille mm. polttouhreina.

Kolmannessa Mooseksen kirjassa on useita kohtia, joissa Jumala erikseen kieltää israelilaisilta lastensa uhraamisen polttouhreina Moolokille. Tähän syyllistyneet Jumala määräsi kivitettäviksi. 


Yhdysvalloissa Monte Riossa Kaliforniassa järjestetään heniäkuussa n. 2-viikon mittainen Bohemian Grove leiri, joka on tämän ihmis ja lapsiuhreja harrastavan valtaeliitin oma yksityinen herrasmiesklubi.


Tähän n. kaksi viikkoa kestävään tapahtumaan osallistuu joka vuoden heinäkuussa korkean arvon poliitikkoja sekä liike-elämän ja hallitusten huippuvaikuttajia (mm. Arnold Schwarzenegger, Harry Shearer, Alan Greenspan, Bill Clinton, John Kerry  jne.). Mutta myös tunnettuja amerikkalaisia näyttelijöitä on myös osallistunut sinne.


Teksasilainen Alex Jones onnistui pääsemään sinne vuonna 2000 väittämällä olevansa teksasilainen öljymiljonääri. Hänellä oli mukanaan urheilukassiin piilotettu VHS-videokamera, jolla hän salakuvasi siellä järjestetyn Cremation of Care polttouhrirituaalin.  Muutamaa vuotta myöhemmin kun Jones kohtasi yhden Bohemian Groveen osallistuneen USA:n entisten presidenttien neuvonantaja David Gergenin New Yorkissa. Niin Gergen ei ollut kovinkaan halukas keskustelemaan Bohemian Grovesta tai tästä Cremation of Care rituaalista mitään. 

Mikä Raisa Räisäsen tapauksesta tekee niin poliittisesti aran ?

Jos nyt vielä mennään tähän itse pääaiheeseen, että miksi tämä jo edesmennyt tamperelainen lääkäri oli väittänyt tietävänsä, että mitä Raisalle tapahtui ja ettei juttu koskaan selviä ? 

Kun normaalisti suomalaisilla henkirikoksilla on yleensä tapana selvitä viimeistään siinä vaiheessa kun ruumis löytyy. Mutta mikä tässä Raisa Räisäsen tapauksessa tekee tästä tapauksesta poikkeuksen ? 

Sillä mikäli Raisan surmaan liittyi tämä EU:n huippukokouksen porukka, joka majoittui tuona iltana samaan kaupunkiin. Niin tuon tason murhaajilla on aina poliittisen koskemattomuuden diplomaattisuoja takanaan. 

Tämän vuoksi tämä seikka taitaa tehdä Raisa Räisäsen katoamistapauksen poliisille lähes mahdottomaksi ratkaista. Koska siihen todennäköisesti liittyy niin vaikutusvaltaisia poliittisia pelureita, joilla on valtaa aina Suomen poliisihallitukseen asti estää tämän koko jutun tutkinta ja ratkaisu.  Entinen hollantilainen pankkiiri Ronald Bernard eteni aikanaan pankkiurallaan lopulta siihen asti, että hänet houkuteltiin tähän lapsiuhrauksia harrastavaan klubiin mukaan. 

Hänen täytyi vain sinne liittyäkseen antaa 10 % hänen koko omaisuudestaan näille salaisen klubin osapuolille ja hän suostui. 

Mutta lopulta kun hänet kutsuttiin ulkomaille ensimmäiseen lapsiuhrirituaaliin, niin hän ei lopulta pystynyt tekemään häneltä vaadittua noviisin lapsiuhrausrituaalin verivalaa, eli puukottamaan lasta tuossa satanistisessa lapsiuhrirituaalissa.

Bernard joutui lopulta eroamaan klubista ja hänet pahoinpideltiin vakavasti mm. kiduttamalla, minkä jälkeen hän heräsi teho-osastolta. 

Hänet kuitenkin jätettiin henkiin sen vuoksi koska hän lupasi ettei paljasta näihin veriuhrausriitteihin osallistuvien julkisuudenhenkilöiden nimiä.

Lähteet: https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/uusi-tieto-raisa-raisasen-katoamisesta-poliisi-epaili-jo-vuonna-2009-turkkilaista-miesta-mahdolliseksi-surmaajaksi/6727182#gs.Awq3faw

 https://fi.wikipedia.org/wiki/Raisa_R%C3%A4is%C3%A4sen_katoamistapaus

https://fi.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Grove 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kolmas_Mooseksen_kirja  

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/04/ronald-bernard-paljasti-illuminatin.html