http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Israel aloittanut provosoinnin Iraniin sodan lietsomiseksi


Israel on viime päivinä aloittanut rankan provosoinnin Irania kohtaan sodan lietsomiseksi.

Samalla myös tämän Iranin vastaisen propagandan tehostamiseksi Israelin armeijan joukot väittivät nyt Iranin joukkojen ampuneen Israeliin 20 rakettia Golanin kukkuloille Israelin armeijan kohteisiin. Mutta kuitenkaan Israelin armeijan mukaan kukaan ei kuollut ohjus- ja rakettilaukaisuissa.

Yhdysvaltojen vetäytyminen Iranin ydinsopimuksesta ei nyt ole mitään sattumaa, koska tämä kaikki on suunniteltu ennalta.


USA:n armeijalla on jo yli kymmeniä vuosia ollut salainen sotasuunnitelma Iranin valtaamiseksi, jonka salainen toimeksianto on tullut alunperin Rothschild pankkisuvulta ja johtuu siitä, että Iranin keskuspankki on vieläkin valtiojohteinen.

Mutta koska CIA:n Iraniin jo vuosia lähettämät Rothschildien yksityisten keskuspankkien konsultit eivät ole onnistuneet saamaan Iranin valtionjohtoa suostumaan yksityistettyyn keskuspankkiin, niin tämä tulee sitten lopulta johtamaan USA:n armeijan sekä Israelin sotajoukkojen invaasioon joka tulisi olemaan kutakuinkin mm. USA:n armeijan Irakin ja Afganistanin kaltainen invaasio.

Pohjois-Korean keskuspankki on myös edelleen valtionjohteinen ja sinnekin on tästä syystä USA:n armeijalla jo salainen hyökkäyssuunnitelma, joka on myös määrä toteuttaa jossain vaiheessa.


Nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut kuten Rothschildit eivät salli yhdenkään valtion omistavan oikeutta omaan rahaan sekä keskuspankkiin, jolla voivat säädellä oman taloutensa. 

Vaan kaikki pankkitoiminta tulisi näiden pankkiirien mukaan laittaa vain tämän pienen pankkisukujen omistamien yksityisomisteisten keskuspankkien hallittaviksi.

Heidän suunnitelmansa on lopulta luoda tälle planeetalle yksi maailmanvaluutta, jota he monopolillaan hallitsisivat.

Mutta suunnitelmissa on myös yksi maailmanuskonto, joka tulisi olemaan hyvin ateistinen ja satanismi tulisi olemaan yksi sen osa, koska tämä pankkisukujen rikollisklaani koostuu vain pelkästään näistä vallan huipulla olevista satanisteista. 


Iranin valtionjohto ei ole vieläkään suostunut antamaan tuumaakaan periksi näille kasaarijuutalaisille pankkiireille, joten lopulta nyt Israel ja USA armeijoineen suunnittelevat jo Iraniin hyökkäystä. 

Raha ei tässä merkkaa mitään tälle pankkiirien rosvolaumalle, vaan heidän ainoa motiivinsa Iranin keskuspankin ryöstämiselle on valta. Koska näillä rikollisilla on jo valmiistaan lukuisten maiden keskuspankit ja Wall Streetin yksityisomisteiset sijoituspankit hallinnassaan, joiden avulla he hallitsevat myös pörssikursseja tuolla ponzillaan.

Tuo heidän rahamonopolinsa valta perustuu velkaan ja siihen, että kun valtiot on pakotettu heidän hallinnoimansa ja omistamansa yksityisomisteisen pankkimonopolin käsiin. Niin valtiot toinen toisensa jälkeen lopulta velkaantuvat ja päätyvät lopulta velkaantuneiksi kehitysmaiksi.


EU:n tavoite on ollut mm. ajaa nämä entiset rikkaat teollisuusmaat ahdinkoon, jotta sitten tämä rikollinen Saksassakin toimiva pankkimahti voisi toteuttaa tuota fasistista EU:n talouskuritusta täällä ja ryövätä yhä enemmän tuhansia miljardeja näille rikollisille pankkiireille laittomina tulonsiirtoina, ja kun puhutaan nyt vain n. 8500 rikollisen elitistin salaseuroista. 

Heille tämä valtioiden tuhoamisleikki on todellista ja jos ette näe mitä täällä oikeasti näiden valtioidemme pankkihallinnon kulisseissa tapahtuu, niin silloin olette sokeita.

Jos näistä asioista haluaa vähänkään päästä oikeasti jyvälle, niin totuus löytyy mm. etsimällä ja näitä dokumentteja löytyy useita netistä useita, joissa paljastetaan tämän rikollisen pankkiirien klaanin ponzi-huijauksen salat. 

Koko tämän globaalin yksityisomisteisille pankeille monopolisoidun rahajärjestelmän huijauksen perustana on ollut ihmisorjuus, joka on tällä 1800-luvulta lähteneellä teollistumisen aikakaudella muodostunut palkkaorjuudeksi.

Se on nykyään maailmassa jo kaikista tuottoisin orjuuden muoto. Mutta ongelma on siinä, että koska liian moni ihminen on aivopesty luottamaan tähän epätasa-arvoiseen ja sairaaseen kilpailuyhteiskuntaan, niin tämä sairas järjestelmä ei kaadu kuin vasta sen jälkeen kun maailmantalous on romahtanut lopullisesti.

Mutta koska nämä rikolliset pankkisuvut ovat onnistuneet suunnitelmassaan niin hyvin, että kansat eivät kapinoi kunhan vain heille riittää vähän leipää ja sirkushuveja.

Niin tämän vuoksi koko tämän sairaan talousjärjestelmän ja kilpailuyhteiskunnan uudistaminen on hyvin haasteellinen homma.

Todellisuudessa täällä koko planeetalla riittäisi resurssit kaikille, josta vain nämä ahneet ja tuhoisat monikansalliset yhtiöt lopettaisivat tuon elämää tuhoavien voimien palvomisen.

Sillä jos tällainen sairas kilpailuyhteiskuntajärjestelmä tuotaisiin myös näille kehittyneemmillekin planeetoille, niin alkaisi sen seurauksena koko tässä linnunradalla olemaan asiat oikeasti huonosti. Vaikka nyt tämä Tellus sattuukin olemaan lähinnä apinan tasolla verrattuna näihin kehittyneempiin elämänmuotoihin. Niin se on silti varsin haastava homma yrittää kenenkään maan ulkopuolisen kosmisen sielun alkaa uudistamaan tätä evoluutiota.

Nämä vallan kaapanneet pankkiirit ovat kaikki tuota maan ulkopuolista liskojen veriryhmää ja nämä negatiiviset liskorodut ovat alkuperältään mm. Zeta Reticulilta. Mutta se miksi nämä sielut ajautuivat tänne Tellukselle johtui lopulta mm. karman neuvoston päätöksestä, että nämä aiemmin planeettoja sotimalla tuhonneet liskorodut laitettiin tänne Tellukselle opettelemaan elämään keskenään.

Mutta jos tilannetta nyt katsoo niin ei ole tämä negatiivinen liskorotu oppinut vieläkään mitään, koska ovat edelleen täälläkin toisiaan jatkuvasti tappamassa. 

Sekään ei katso mitään kulttuurillista sidosta minne näitä liskoja lisääntyy. Mutta jos katsoo vaikka Suomenkin valtionjohtoa sekä suurytitysten johtoa, niin heistä näitä liskoja on hyvin paljon. Vaikka lisäksi heistä suurin osa on vielä tunnekylmiä psykopaatteja.


USA:n armeijassa ufo-dokumentit ovat salatuimpia mielenhallinnan lisäksi


Syy tähän että miksi USA:n armeijassa ovat salatuimpia dokumentteja nämä ufo-dokumentit mielenhallinnan lisäksi johtuu siitä, että koska näistä maan ulkopuolisista avaruusroduista löytyy myös paljon dokumentaatioita. 


Natsi-Saksalla oli jo salainen ufo ohjelma 30-luvulla, jonka peittelemiseen myöhemmin Pentagon osallistui.

Lisäksi kaikki nämä USA:n hallinnon armeijan ufo-kontaktit ovat äärimmäisen arkaluontoisia, jotka paljastavat mm. USA:n hallinnon vehkeilyt harmaiden rodun kanssa jne. 

Sillä jos kaikki nämä USA:n hallinnon salaiset ufo-kontaktit tulisivat julki maailmalla, niin joku Edward J. Snowdenin paljastukset olisivat pelkkiä viihdeuutisia niihin verrattuna.

Se suurin pelko mikä tällä valtaeliitillä on näiden ufo-paljastusten suhteen on vielä se, että he pelkäävät lopulta tulevan totuuden julki siitä, että valon galaktinen liitto mm. palloliittouman johdolla suojelee ihmiskuntaa näiden psykopaattien suunnitelmilta tuhota tämä planeetta mm. ydinsodan tai muiden biologisten aseiden avulla.   

USA:n hallinto ja armeija ei tästä syystä suostu tekemään mm. palloliittouman olentojen kanssa minkäänlaista yhteistyötä, koska he eivät ole negatiivinen avaruusrotu kuten vaikkapa liskot tai harmaat.

Sillä tämän Illuminatin satanisminkin tarkoitus olisi vain säilyttää tämä pimeys tällä planeetalla, vaikka se ei kuitenkaan tule heiltä koskaan onnistumaan, koska valo on aina tuhat kertaa voimakkaampaa kuin tämä pimeyden voimien matalavärähteisyys.

Vaikka tämä Luciferin kirous edelleen vaikuttaa täällä, niin valon voimat lisääntyvät ja lopulta tämän pimeyden voimien on pakko päästää irti tästä planeetasta. Minkä jälkeen nämä raskaammat voimat siirtyvät pois täältä pysyvästi.
 
Lähteet: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005674560.html

https://yle.fi/uutiset/3-10196691  

https://www.youtube.com/watch?v=Hax_UwfExks

https://www.exopolitics.org/pentagon-hid-german-secret-space-program-link-to-alien-contact-cases/