http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 18. toukokuuta 2018

Israelin armeijan kenraali: Tarkka-ampujia käskettiin ampumaan lapsia


Israelin Gazan rajalla operoivan armeijan joukkojen kenraali Zvika Fogel (kuvassa) vahvisti tiedotusvälineille, että Gazassa Israelin armeijan tarkka-ampujia käskettiin ampumaan palestiinalaisia lapsia. 


Viime maanantaina Israelin armeija murhasi 60 siviiliä, joista suurin osa oli palestiinalaisia mielenosoittajia ja joukosta monet kuolleet olivat lapsia. Ainakin 2400 siviiliä loukkaantui.

Palestiinalaisten mielenosoitukset saivat alkunsa siitä kun Yhdysvallat juhlisti suurlähetystönsä avaamista Jerusalemissa. 


Israelissa vaikuttaa myös verenhimoisia äärijärjestöjä, jotka ovat pitäneet julkisia mielenosoituksia joissa vaativat Israelin armeijaa tappamaan kaikki palestiinalaiset.

Tiistaina tuli kuluneeksi tasan 70 vuotta siitä kun yli 700 000 palestiinalaista ajettiin armeijan johdolla kodeistaan Israelin valtion perustamisen takia.  

Vaikka YK tuomitsee Israelin armeijan viimeaikaiset veriteot ja lasten tappamiset, niin silti vain harvat tapaukset näistä etenevät sotatuomioistuimeen asti.

Vuonna 2017 Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu suositteli erään tuomitun israelilaissotilaan armahtamista, joka syyllistyi tappoon Hebronissa 2016 vuoden marraskuussa.


Israelin vuonna 1948 perustettu apartheid valtio on ollut sen perustamisestaan lähtien kuin ruutitynnyri.  Israelin valtion perusti Rothschildien pankkisuku ja tässä Youtube videolla Jacob de Rothschild kertoo kuinka sukunsa osallistui Israelin valtion perustamiseen.

Tämä kertoo jo suoraan sen, että miten tällä maailman rikkaimpiin kuuluvalla rahasuvulla voi olla suurempi poliittinen valta kuin USA:lla tai Britannialla yhteensä. Koska nämä maailman 13 rikkainta Illuminatin verisukua ottivat 1700-luvulta lähtien monarkisen vallan pois Euroopan kuningashuoneilta.

Mutta jos jonkin maan kuninkaalliset eivät suostuneet näiden salaliittolaisten tarjoukseen niin lopulta kävi huonosti kuten Venäjän Tsaareille.

Rothschildien harjoittama kolonisaatio tapahtui ja tapahtuu edelleen keskuspankkijohteisen vallankaappauksen avulla, jossa heidän kanssa keskuspankkisopimuksen allekirjoittanut valtio luopuu tämän sopimuksen jälkeen omasta keskuspankin rahanpaino-oikeudestaan ja luovuttaa sen Rothschildien hallinnoiman yksityisen pankkimonopolin käsiin. Joka altistaa tämän jälkeen nämä valtiot riippuvaiseksi näistä Rothschildien omistamien pankkien myöntämist valtionlainoista.

Eli valtionvelka on heidän kontrollinsa, jolla tämä maailman rikkain pankkisuku kyykyttää valtioita.

Mutta Israelin valtio eroaa tästä hieman sillä tavalla, että sen valtionvelka on pienentynyt sitten 2009 vuodesta huomattavasti.


Israelin entinen pääministeri Ariel Sharon päästi kerran ilmoille sen luokan öykkäröivän aivopierun, jolla hän paljasti tämän Israelin valtion ja sionistien poliittisen ylivallan, kun hän sanoi näin; "Haluan kertoa sinulle jotain selvästi: Älä ole huolissaan Amerikkalaisten painostuksesta Israelia kohtaan. Koska me Juutalaiset ihmiset kontrolloimme Amerikkaa ja Amerikkalaiset kyllä tämän tietävätkin"

Tehdäänhän tässä Hebrealaisessa Talmudissa myös selväksi se, että kuinka tämä Juutalainen rotu on koko valkoisen väestön hallitsija ja valkoisia kutsutaan tässä teoksessa lampaiksi (Heprea: Gojim). 

Talmud on hyvin voimakasta ja valkoihoisiin kohdistuvaa rasistista rotuoppia täynnä oleva kirja, jossa sionistit Juutalaiset esitetään maailman hallitsijoina.

Talmud kääntää Mooseksen kirjat, eli Tooran valkoihoiseen väestöön kohdistuvaksi rasismiksi.

Uskonpuhdistaja Martti Luther kritisoi mm. aikanaan voimakkaasti talmudisteja teoksessaan "Juutalaisista ja heidän valheistaan", esimerkiksi siitä, että juutalaisen eliitin, ei-juutalaisilla gojimeilta (lampaat) varastaminen ja ryöstäminen sekä koronkiskonta olivat muka osa jumalanpalvelusta.

Tämä kyseinen Lutherin teos on jätetty täysin huomioimatta ja varmaan lukittu luterilaisen kirkon yli-pappiskunnan kassakaappiin, jottei se paljastuisi julkisuuteen.

Lähteet: https://friendsofsyria.wordpress.com/2018/04/23/snipers-ordered-to-shoot-children-israeli-general-confirms/

 https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005680491.html

https://yle.fi/uutiset/3-9388307  

https://fi.tradingeconomics.com/israel/government-debt-to-gdp

http://www.magneettimedia.com/mika-on-talmudin-henki/