http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Ruotsin, Suomen ja USA:n puolustussopimus allekirjoitettiin eduskunnan selän takana


Suomen, Ruotsin ja Yhdysvaltojen välinen puolustussopimus allekirjoitettiin äsken presidentin kansliassa eduskunnan selän takana.

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) lähetettiin samalla Washingtoniin kolme päiväiselle vierailulle, jonka yhteydessä hänen on tarkoitus allekirjoittaa aiejulistus, joka mahdollistaa puolustusyhteistyön tiivistymisen.


Vasemmistoliiton kansanedustaja Markus Mustajärvi (kuvassa) paheksuu puolustusyhteistyösopimuksen salailua ja vaikka ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen väittää ettei aiejulistus tuo sisällöllisesti uutta siihen mitä Suomi on jo sopinut aiemmin USA:n ja Ruotsin kanssa kahdenvälisesti.


Jos sopimuksilla ei kerta ole mitään merkitystä, niin miksi ne käsitellään edelleen salaisesti eduskunnan selän takana valiokunnissa punaisilla leimoilla ? 


Miksi Suomen, Ruotsin ja USA:n puolustussopimus ei kestä päivänvaloa ? 

Syy tähän miksi tämä Suomen, Ruotsin ja USA:n keskinäinen puolustussopimus ei kestä lainkaan päivänvaloa taitaa johtua siitä, että koska näissä salaisissa puolustussopimuksissa määrätään jo Suomen ja Venäjän välinen puolustus ja hyökkäyssodan aluejako.

Sopihan myös Natsi-Saksan joukotkin hyökkäävänsä Suomen kautta Venäjälle, jonka operaation nimi oli Barbarossa, joka toteutettiin lopulta vuonna 1941.

USA on todennäköisesti päättänyt hyökätä Venäjälle Suomen kautta ja tätä varten on tarvittu tämä salainen Ruotsin ja Suomen sekä USA:n välinen puolustussopimus. Sillä millään muulla syyllä ei näitä jenkkejä sotajoukkoineen tänne tunkisi näinä aikoina keinolla millä hyvänsä.

Mutta näiden korruptoituneiden kenraalien suunnitelma olisi saada tuo Euroopan ja Venäjän välinen sotakonflikti ensin alkuun, ja sitä varten ovat mm. lavastetut false-flag operaatiot.

USA:n armeija haluaa myös Ruotsin mukaan tähän pankkiirien suunnittelemaan suursotaan Venäjää vastaan ja tällä kerralla Ruotsille ei enää sallita II-maailmansodan kaltaista militaristista potetotumista ja vetäytymistä taustalle. Siksi USA on tässä salaisessa puolustussopimuksessa vaatinut Ruotsilta käyttöönsä lukuisia sotilastukikohtia, joita USA:n armeija käyttäisi Venäjää vastaan.

Lähteet: https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/248090-kansanedustaja-markus-mustajarvi-paheksuu-suomen-usan-ja-ruotsin-uutta-soi-sopimusta

 https://rayhablogi.blogspot.fi/2018/05/kansanedustajat-painostettiin.html