http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 8. toukokuuta 2018

Sveitsin keskuspankkiirit raivoistuivat kansalaisten rahanluonnin kansallistamishankkeesta

 

Sveitsissä maan keskuspankkiirit ovat raivoissaan kansalaisten rahanluonnin kansallistamishankkeesta, josta on luvassa äänestys kesäkuussa.

Hankkeen takana on joukko sveitsiläisiä raha-aktivisteja, joiden mukaan yksityisomisteisilla liikepankeilla ei tulisi olla oikeutta painaa rahaa liikkeelle tyhjästä. 


Pankkimafia panikoi vastaan

Nyt tämän kesäkuulle järjestetyn äänestyksen seurauksena Sveitsin pankkimafia (yksityisomisteinen keskuspankki sekä muutamat muut liikepankit) ovat aloittaneet agressiivisen propaganda kampanjan, jolla he varoittelevat rahanluonnin kansallistamisäänestyksen väärästä tuloksesta.


2005 heinäkuussa Lontoossa toteutetut 7/7 pommi-iskut olivat seurausta Libyan Presidentti Muammar Gaddafin ideoimasta kultapohjaisesta Afrikan valuutasta. Koska kun tuo hanke kantautui rikollisten sijoituspankkiirien korviin, niin he järjestivät pian terrorishown Lontooseen keskellä aamuruuhkaa.

Israelin tiedustelupalvelu Mossad asensi pommit busseihin ja metroihin. Mutta iskut ilmoitettiin ääri-islamilaisen solun tekemäksi kuten normaalisti. Iskujen lopulta MI5 hoiti pommi-iskujen jälkeiset peiteoperaatiot kuten lavastettujen syyllisten esilletulon alle vuorokaudessa ilman minkäänlaista esitutkintaa kuten näihin false-flag operaatioihin aina kuuluukin.

Sen nyt näkee, että turvautuuko tämä pankkirikollismafia tälläkin kertaa valtionterrorismiin ja tällä kertaa jossain Sveitsin kulttuurikaupungissa ? 

Lähteet: https://en.wikipedia.org/wiki/Swiss_sovereign_money_referendum,_2018

 https://www.vastarinta.com/sveitsin-keskuspankki-raivoissaan-kansalaisaloitteesta-rahanluonnin-kansallistamiseksi/