http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 24. huhtikuuta 2018

Yellowstonessa kävi maan ulkopuolista ryhmää aluksineen


Yhdysvalloissa sijatsevassa Yellowstonen kansallispuistossa tapahtui muutama päivä sitten 21.04.2018 hyvin erikoinen tilanne. Kun siellä sijaitsevan supertulivuoren ympärille alkoi ilmestymään pisteen muotoisia valopalloja. 


Valopallot olivat Valon Galaktisen liiton palloliittouman aluksia joiden yksi tehtävä on turvata ettei Yellowstonen supertulivuori (kaldera) purkaudu. Koska muuten se tietäisi niin suurta tuhoa, että täältä pallolta loppuisi sen jälkeen kaikki ihmiselämä kerralla.


Britannian media uutisoi jo helmikuussa kuinka Yellowstonen edustalla nähtiin ufo.

Mutta silti vaikka tämäkin juttu uutisoitiin Expressin nettilehdessä niin se ei kuitenkaan ylittänyt maailmalla edes laajempaa uutiskynnystä.

Ottaen huomioon sen, että koko tämä palloliittouma turvaa tämän planeetan tuhoutumista. Mutta koska he vielä haluavat vapauttaa tämän Telluksen väestön tämän heitä tyrannisoivan eliitin ylivallasta, niin siksi heitä myös pidetään myös USA:n armeijassa vihollisrotuina.

Tämä on se ydinsyy sille, että miksi miltei kaikki ufo-havainnot salataan USA:n, Britannian, Saksan, Suomen jne. armeijassa. Sillä ilmavoimien lentäjätkin tekevät lukuisia ufo-havaintoja uransa aikana sekä myös ihan Finnairinkin pilotit. Mutta virkavelvollisuus estää heitä kertomasta näistä ufo-havannoista julkisemmin.

USA:n ilmavoimilla toimii myös hyvin turvatut turvaluokitukset jotka sallivat sen, että mitä milläkin tasolla olevat upseerit saavat tietää. Mutta toisaalta nämä turvaluokitukset toimivat vain auktoriteettiuskovaisiin upseereihin, jotka ovat muuten riittävän tyhmiä olla ottamatta näistä asioista itse selvää. 

Koska perusidiootin tasolla oleva ihminen ei kykene käyttämään avointa mieltä ja käyttämään sitä tiedon hankkimiseen, koska tällainen auktoriteettiuskovainen ihminen on jo esikoulusta lähtien opetettu uskomaan vain ulkoisia auktoriteetteja jotka ovat mm. media, uskonto, tv-uutiset, sanomalehdet jne.

Valemedialla on tämän vuoksi äärimmäisen voimakas vaikutus nykyväestöön joka tekee tv- ja elokuva viihteen kanssa heistä tyhmiä.

Mutta internet on ollut tässä harvaisessa sarjassa poikkeus ja se edelleen mahdollistaa tiedon hankinnan, sekä sallii myös kansalaisten toimivan itse sisällöntuottajina joka taas on saanut tämän valtaeliitin pelkäämään tämän koko imperiuminsa kaatumista.

Silti vaikka näillä palloliittouman osastolla on annettu valtuudet suojella mm. Yellostonen aluetta, niin eivät he voi edelleenkään laskeutua laivueena minnekään Washingtoniin ja kävelevän julkisesti ilmoittamaan, että he tulevat tekemään nyt lopun tämän Illuminatin vehkeilystä. Sillä tällainen taas rikkoisi tämän planeettamme vapaan tahdon lakia.

Vapaan tahdon laki ei silti tarkoita sitä, että täällä saisi jokainen sielu sikailla miten huvittaa joutumatta vastuuseen teoistaan. Sillä karman laki täällä on aika vaikuttanut ja tulee vaikuttamaan edelleen.

Illut ovat paniikissa näiden lisääntyvien ufo-ilmiöiden johdosta

Illut ovat todellakin paniikissa näiden lisääntyvien ufo-ilmiöiden johdosta ja se heitä pelottaa eniten, että jossain vaiheessa ihmiskunnalle paljastuu totuus ufoista. 

Eli sitten kun tämän pallon enemmistö tajuaakin, että nämä palloliittouman alukset ovat meidän ihmiskunnan puolella ja ovat täällä auttamassa meitä sekä turvaamassa ettei tämä planeetta tuhoudu.

Mutta koska tämä Illujen porukka taas koostuu tästä liskorodun verilinjasta, niin he ovat jo kuoleva rotu ja yrittävät kaikilla keinoin siksi säilyttää rotunsa. Joten tarvitseeko enää ihmetellä, että miksi mm. nämä kuningashuoneet pyrkivät pitämään oman verilinjansa mahdollisimman puhtaana.Tämä harmaiden alien rotu on toiminut taas yhteistyössä USA:n hallinnon kanssa ja he luovuttivat aikanaan nanoteknologiaansa USA:n hallituksen (mm. CIA/armeija) käyttöön, jota vastaan harmaat saivat taas siepata vapaasti ihmisiä täältä omiin kokeisiinsa.

Harmaiden suuri mielenkiinto ihmisen tunnepuolesta johtuu siitä ettei heillä itsellään juuri enää ole tätä tunnekehoa, joten he eivät voi enää tuntea juuri mitään. Koska he ovat vain älyllisesti kehittyneitä ja jäivät jossain vaiheessa tämän henkisen kehityslinjan alle.Liskojen avaruusroduista Dracot, liskohybridit ja reptoidit ovat kaikki jääneet negatiiviselle sielun kehityspolulle ja näin ollen he ovat myös tämän vuoksi sodassa keskenään.

Se että heitä on tänne Tellus planeetalle inkarnoituneena suurina laumoina ja että heitä toimii mm. USA:n armeijan sodissa sotivina osapuolina ei ole mitään sattumaa.

Sillä tämä Tellus planeetta vaihdettiin jossain vaiheessa näiden toisiaan tappavan liskorodun temmellyskentäksi ja koko tällä negatiivisella evoluutiolla on suora yhteys myös tähän ns. Luciferin kiroukseen.Eräällä tavalla kuitenkin tähtien sota täällä on käynnissä Telluksella, vaikka sitä tällä pallolla käydään vielä mm. näinä USA:n armeijan hyökkäyssotina muihin valtioihin.

Kosmiset sielut eivät taas tänne planeetalle ole syntyneet tappaakseen omaa rotuaan tai toisiaan. Vaan heidän tehtäväkseen on jäänyt täällä auttaa ihmiskuntaa ja tästä syytä kun näiden kosmisten sielujen kantama valo on voimakkaampi kuin yhdenkään maan sielun tai liskon, niin syystäkös näihin kosmisiin sieluihin kohdistettu vastustus sekä paine on armoton.

Harvat vielä tietävät sen, että kuinka CIA:lla on toiminut jo vuosia salainen Targetted Individuals ohjelma, joka pyrkii saamaan selville kaikki tämän pallon ulkopuolelta tulleet sielut, eli kosmiset sielut. Mutta heidät kaikki on laitettu eliminointilistalle koska he ovat valonkantajia (ns. valotyöntekijät). 

He ovat tätä kosmisten sielujen vapaaehtoisten porukkaa jotka jo useita tuhansia vuosia sitten ottivat tämän tehtävän vastaan tulla tällaiselle sotaisalle ja raskasvärähteiselle planeetalle.

He ovat ihmiskunnan kohtalon varajoukot ja sinäkin saatat ehkä tunnistaa siitä itsesi jos olet mm. tuntenut koko elämäsi ajan, että olet ulkopuolinen. Koska tuo kosminen alkuperä ei lähde edes millään pesuaineella pois. Samoin kuin minkäs koira karvoistaan pääsee.

Vaikka saattaisit tunnistaa itsesi näistä edellämainituista merkeistä ja tiedosta, että olet maan ulkopuolisia sieluja. Niin kenenkään ei ole silti syytä pelätä näitä maanpäällisiä konnia, koska maan kohtalon varajoukkoja suojellaan koko ajan tuolta korkeammalta ja näihin tehtäviin liittyy myös ajoittain palloliittouma.


Tämä raskasväräihteinen maaplaneetta on joutunut jo viime vuosina aikamoisten valoenergioiden keskipisteeseen ja tämä on lisännyt automaattisesti tämän raskaan materian pimeiden voimien kasvukipuja. Illuminatin kuolinkamppailu on ollut käynnissä jo siitä lähtien kun valon voimien yliote sai tämän planeetan pimeimmistä voimista niskalenkin.

Enkeliolento Kristus Mikaelilla on jo suurempi voima kuin tällä langenneella Luciferilla siihen mitä tulee tämän Tellus planeettamme tulevaisuuteen.

Henkivalloissa on siis käynnissä jo täydet taistelut jossa tämä pimeä puoli on jäänyt jo alakynteen.

Nämä Luciferismiaan harjoittavat pankkiirit sekä muu roskaeliitti ei kuitenkaan suostu millään hinnalla luopumaan tuosta pimeyden kanssa tehdystä sopimuksesta. Koska muuten he joutuisivat luopumaan koko tästä heidän itsensä rakentamasta maallisesta ylivallasta (pankkien rahamonopoli, aseteollisuuden monopoli).

Lucifer on saanut kirouksellaan aikaan sen, että täällä vaikuttavat edelleen nämä materian houkutukset ja sokaiseva vallanhimo. Joten ei ole suinkaan yllätys, että miksi vapaamuurarit soveltavat tätä samaa Lucifer oppia 33-asteen jälkeen omillaan.

Mutta silti vaikka kuka tahansa satanisti tahtoisi vaihtaa leiriä valon puolelle niin tämä onnistuu ihan jokaiselta heiltä joka on siihen henkisesti valmis. Koska tuo valon puolen sopimus tarvitsee vain tehdä kerran tietoisella mielellään ja se on sen jälkeen sitova.

Joten tämän suhteen tällä pallolla eletään kuin viimeisiä Luciferin kiusauksia ja koettelihan se Saatana erästä kristittyä profeettaa siellä erämaassa. Kun nyt taas CIA koettelee myös suomalaisia korruptoituneita poliitikkoja hillotolpilla (poliittiset palkkiovirat).

Eräskin Siriukselta kotoisin ollut olento totesi aikanaan eräälle suomalaiselle kontaktihenkilölle tämän Tellus planeettamme suurimman uhan olevan rahan ahneus ja sillä hän tarkoitti tätä pankkien äärimmäistä rahan ahneutta mikä ilmenee mm. velkatalousorjuutena.

Mutta ei yksikään ihmisestä huomattavasti kehittyneempi alien rotu voisi enää alkaa orjuuttamaan toisiaan paperilappusilla joihin on liskopankkiirien painamat printtaukset.

Sillä tällainen kuvastaa juuri tuota liskorodun röyhkeää asennetta siitä, että he kuvittelevat omistavansa ihmisen tuota vastaan, että heidät on saatettu tekemään tuota teollista piilo-orjatyötä joka tunnetaan nimeltä palkkatyö (todellisuudessa: palkkaorjuus).

Mutta koska rahaa ei kasva puissa niin tämän planeetan ihmisrotu on ollut helppo saada tuohon teolliseen palkkaorjuuteen juoksemaan noiden pienentyvien leivänmurusten perässä. Vaikka he eivät silti huomaa ja tajua sitä, että heitä käytetään koko ajan tämän pahan systeemin hyväksi.

Jos katsotaan sitä tarkemmin, että ketkä täällä loivat tämän teollisen orjuuden muodon niin kyllä se valitettavasti on tämä negatiivinen liskorotu joka mittaa kaiken rahassa, jossa ihminen on työntekijänä heille vain pelkkä kylmä taloudellinen hyödyke. Mutta tässä länsimaalaisessa palkkaorjuudessa se ihmisorjuus on äärimmäisen tehokas taloudellisen voiton mittari, jos siihen saadaan houkuteltua miljoonia ellei miljardeja ihmisiä.

Näiden kapitalististen suuryhtiöiden ainoa tavoite on todellisuudessa tuhota tämä planeetta. Joten sen vuoksi nämä monikansalliset yhtiöt eivät välitä ympäristön tuhoutumisesta. Vaan he välittävät vain voiton tekemisestä sekä ihmiselämien tuhoamisesta.

Vaikka tämä kaikki vääryys, pahuus sekä palkkaorjuuksin olisi sivutettavissa vain yksinkertaisilla asioilla kuten uusimalla energiahuolto.

Ydinvoimalat voitaisiin korvata myös luonnonenergialla (mm. aurinkovoimalat). 

Mutta kaikki tällaiset energiauudistukset syöstäisi tämän Israelin valtion ydinarsenaalia kasvattavan uraanibisneksen pois alta. 

Koska jos et sitä vielä tiennyt, että näissä ydinvoimaloissamme tuotetaan uraania ydinasevaltioiden käyttöön ja siksi näitä ydinlaitoksia nousee edelleen lisää kuin sieniä sateella. Vaikka taas tätä uraania ei voida löytää maasta rakentamalla lisää ydinvoimaloita.

Toinen juttu on vielä tämän ydinaseisiin liittyvän kilpavarustelun kulmio. Eli se, että kuinka tämä pankkiirieliitti haaveilee edelleen kuinka he voisivat hävittää ydinaseilla yli 95 prosenttiä tämän planeetan väestöstä pois. Eihän tästä ole kuin vain vajaa vuosi aikaa kun Englannin kuningashovin Prinssi William totesi, että tällä planeetalla on liikaa porukkaa.

Jos nyt mennään näihin salattuihin asioihin, että mikä on esim. tämän Tellus planeetan tulevaisuus mm. tulevien sukupolvien inkarnaatioiden osalta niin tämän negatiivisen liskorodun ei enää sallita syntyvän tänne uudelleen. Joten sitten enää heidän ainoa keino on yrittää lisääntyä täällä mahdollisimman tehokkaasti ja tästä syystä myös nämä kuningashuoneet pyrkivät pitämään tuon liskogeenisen verilinjansa hyvin sisäsiittoisena.On silti uskomatonta että kuinka tämä taloudellisen sekä teollisen ylivallan kaapannut eliitti joka on geneettiseltä verilinjaltaan liskoja. Ovat päättäneet että he tappavat tältä planeetalta yli 95 prosenttia ihmisistä koska heitä on heidän mukaansa liikaa. Kun lopulta sitten sitä 500 miljoonaa ihmisorjaa olisi heidän mielestään helpompi hallita.

Tämän 500 miljoonaa homma on jopa kaiverrettu eliitin yksityiseen Guidestonen kivimonumenttiin. 

Tuossa kaiverruksessa lukee suora teksti, että kuinka "ihmiskunnan väestömäärää ei saisi kasvattaa yli 500 miljoonan".

Jos kerta sitten tällaiset Illuminatin rotutohtorit päättävät salaisissa neuvonpidoissaan, että ketkä täällä planeetalla saa elää ja ketkä eivät, niin tällainen kabinettipolitiikka on varsin röyhkeää toimintaa. 

He kun eivät kuvittele olevansa jumalasta seuraavia, vaan he luulevat olevansa jumalia vaikka eivät niitä todellakaan ole.

Jos siis meidän kaikkien tulevaisuus on näiden arkitodellisuudesta seonneiden psykopaattien käsissä, niin luulisi sen jälkeen monen haluavan turvaa jostain muualta kuin näiltä vallankahvassa riehuvilta psykopaateilta.

Palloliittouman alukset ovat sen vuoksi valtuutettu takavarikoimaan myös niitä taktisiakin ydinaseita, joita tämä psykopaattien eliitti yrittää käyttää tappaakseen mahdollisimman paljon siviilejä kerralla. Vaikka onhan heillä myös olemassa erittäin vaaralliset skalaariaseet joiden todellista tehoa ei vieläkään julkisesti tiedetä.Tämä USA:n armeijan skalaariaseiden kehittely alkoi julkisuudessa vuonna 1985, jolloin Reaganin hallitus ilmoitti Star Wars ohjuspuolustusjärjestelmästä. 

Vaikka projekti eteni tuon jälkeen pitkälle niin siitä uutisoiminen kuitenkin lopetettiin "turvallisuussyistä".

Myös näistä samoista turvallisuussyistä USA:n hallinto ei vieläkään uskalla kertoa totuutta ufoista ja näistä avaruusroduista jotka eivät ole ihmiskuntaa kohtaan vihamielisiä.

Sen sijaan Hollywood tuottajien on melkein joka vuosi filmattava näitä Indepence Dayn kaltaisia elokuvia joissa pahat alienit hyökkäävät maahan.

Mutta ei juurikaan yhtä ainuttakaan ET:n kaltaista elokuvaa voida enää tuottaa Hollywoodissa, koska sen katsottaisiin muuten aiheuttavan liikaa positiivisia asenteita ufo-ilmiöitä kohtaan.

Ufot eivät ole siis vieläkään nykyajan trendi ja siksi näihin uskovia sekä ufojakin nähneitä kohdellaan edelleen kuin Jehovan todistajia. Vaikka kyseessä ei edes ole mikään lahko jossa hiillostetaan ihmisiä jos he aikovat olla uskomatta enää ufoihin.

Koska tämä ihmisrotu on onnistuttu aivopesemään laumaihmisen muottiin ja siellä ihmisyksilön tie on tehty raskaaksi, koska heidän mielipiteet ja näkemykset eivät enää edusta perustyhmää massaa. Joten tästä syystä toisinajattelijoilla on aina ollut vaikea tie kuljettavanaan.

On silti tulossa vielä sekin aika, että näitä ufo-ilmiöitä on pakko myös näiden sionistienkin valemediatoimistojen kuten CNN:n alkaa käsitellä aidolla ja kriittisellä muodolla. 

Mutta tällä hetkellä kaikki koko tämän planeetan uutistoimistojen valemediapropaganda ja sen poliittisen linjan ohjaus tulee mistäpä muualta kuin Israelista.

Siellä luotiin tämä huuhaa uutisointi eli Hasbara, jossa valeet kerrotaan totuuksina ja ihmiset opetettiin televisioruutujen äärestä kuuntelemaan kaikki viestit auktoriteettiuskovaisella mielellä, jolloin kaikki kriittinen ajattelu on turrutettu pois. 

Syy tähän että miksi kaikkialla ovat nämä valemediat (CNN, CBS News, NBC, FOX) alkaneet hyökätä vaihtoehtomedioita vastaan johtuu siitä, että koska nämä vaihtoehtomediat suorittavat juuri sitä uudelleenohjelmointia jonka tämä Israelissa luotu Hasbara aiemmin ihmisille maailmalla aiheutti.

Siksi mm. Alex Jonesia mustamaalataan yötä päivää edelleen mm. sionistien disinformaatioagentiksi, vaikka hän on juuri päinvastainen hahmo joka tuo esiin näitä sionistien ihmiskuntaa vastaan tehtyjä rikoksia.

Totuuden puhumisesta on tehty rikos ja vielä sen rikosnimike tunnetaan Suomessa rikosnimikkeellä kansankiihotus. Mutta ajatusrikoslainsäädäntö odottaa vielä niitä päähän/ruumiiseen asennettavia siruja.

Kaikki tällainen tulevaisuus voi odottaa meitä kaikkia. Mutta siihen voi jokainen meistä vaikuttaa omilla valinnoillaan sekä asenteillaan. Vaikka silti vaarallisin asenne siihen on se, että totetaa ettei tämä koske minua lainkaan.Eli heittäydyt mielummin vain olohuoneesi sohvalle istumaan katsomaan televisiota kun samalla tämä pallo tuhoutuu hiljalleen. 

Se ei siis koske sinua lainkaan... ?

Eikös tämä planeetta sitten ole meidän yhteinen paikka ? Vai luuliko egosi että omistaisi itse tämän kaiken joka pyörii vain sen oman napasi ympärillä ja sen ulkopuolella olevat asiat eivät enää koske sinua. 

Tällä tavalla ajattelee hyvin moni perusihminen, joilla ei ole juurikaan henkisestä kehityksestä kuin useat monien inkarnaatioiden ehdot takanaan. Mutta jälleensyntymäketju tuo heidät aina uudelleen tänne noiden aiempien kehollistumien seurauksena.Vaikka en edustakaan edes vanhoillislestadioilaista tai sitten lestadiolaistakaan arvomaailmaa, niin silti tiedän sanoa tämän että kuinka televisio on eteenkin näille nykyajan lapsille sekä muillekin aikuisille ihmisille se vaarallisin työkalu, joilla näiden ihmispoloisten aivokapasiteetti romutetaan tuolla television aivopesulla joka ohjelmoi heistä auktoriteettia tottelevia ihmisorjia.

Mutta sen voin suoraan sanoa, että ilman televisiota voi elää ja sen jälkeen elämä helpottuu huomattavasti kun jää aikaa paljon moneen muuhun kuin tuollaiseen aivottomaan toimintoon kuin tv:n katseluun.

Kuulin kerran yhdeltä suomalaiselta ufo-kontaktihenkilöltä, että kun hän katsoi kotonaan televisiota niin hän sai samalla viestin näiltä avaruustuttaviltaan ja heidän viestinsä oli se, että "Jos näiden avaruusporukan keskuudessa joku sortuisi tuollaiseen toimintaan, että katsoisi jotakin sellaista kuin televisiota. Niin hänet luettaisiin sen jälkeen välittömästi vaaralliseksi henkilöksi heidän keskuudessaan".

En nyt voisi uskoa että jos tuolla Yellowstonessakin oli tilanne päällä ja todellinen vaaratilanne, että siinä ohessa olisi palloliittouma tullut tänne lataamaan digibokseihinsa Games of Thronesin uusimman kauden. 
Television vaarallisin vaikutus ihmismielelle on itseasiassa hypnoosi ja tämä onkin se niin salattu asia, ettei tästä juuri tämän vuoksi millään tavalla uutisoida missään päin maailmaa.

TV:n katsominen on siis kuin joku heiluttaisi sinun edessäsi tuollaista hypnologin medaljonkia ja sanoisi milloin että nyt mielesi näkee mitä Minna on tehnyt Temptation Islandilla oltuaan erossa poikaystävästään jne.

Eli kaikki ärsykkeet jotka televisiosta tulevat ovat peräisin tv:n katsojan ulkopuolelta ja näin syntyy tuo alitajuntaan vaikuttava hypnoosi, jolla tv:n katsojien tietoinen mieli murretaan.Tästä tv-monitorien vaikutusesta matalavärähteisillä elektromagneettiaalloilla ihmisen mieleen on tehty jopa Amerikkalainen patentti (#6,506,148).