http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 19. huhtikuuta 2018

Sininen hillotolppa ei odota vieläkään ketään sinistä


Perussuomalaisten ex puheenjohtaja Timo Soini ei ole vieläkään uskaltanut paljastaa, että hän on menossa Lontoolaiseen sijoituspankkiin varapääjohtajaksi jonkin ajan kuluttua.

Soini itse aikanaan pelotteli ja uhkaili Perussumalaisten sisäisiä kapinoitsijoita, että heistä tulisi loputa poliittisia ruumiita. Mutta tämä Sininen Tulevaisuus puolueen ei ole tarkoitus olla kuin vain pelkkä poliittinen harhautus Perussuomalaisten tuhoamiselle, koska Soini oli persuissa CIA:n tietolähde ja nyt sen paikalla on Halla-Aho.

Tieto pelaa aina näin Yhdysvaltain tiedustelupalvelulle ja CIA:lta tulevat määräykset sekä salainen rahoitus kanavoidaan takaisin puolueelle.

Siniset hajoitetaan loikkauksilla Kokoomukseen ja Keskustaan

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on ollut Timo Soiniin yhteydessä ja ohjeistanut Soinia sen suhteen, että missä vaiheessa Sininen Tulevaisuus puolue laitetaan ns. lihoiksi. 

Tuossa vaiheessa Sinisistä loikkaavat edustajat mm. Kokoomukseen sekä osa Keskustaan.

Tämä ajankohta saattaa olla Sinisten tulevassa puoluekokouksessa joka järjestetään todennäköisesti tämän vuoden kesäkuussa. Silloin myös Soini ilmoittaa ensimmäisen kerran julkisuudessa, että hän ei enään lähde ehdolle uusiin vaaleihin koska hyppää Lontoolaisen sijoituspankin varapääjohtajaksi. Joka on palkkiovirka hänen aiemmin hoitamastaan valeoppositiopuolueen puheenjohtajan tehtävistä, kiitoksena näistä kaikista Suomen kansalaisten äänestäjien sumutuksesta sekä takinkäännöistä.Hillotolppa luvataan vain pääasiassa korruptoituneiden puolueiden puheenjohtajille 

Soinin himoitsema hillotolppa (poliittisen uran jälkeinen palkkiovirka) annetaan vain pääasiassa korruptoituneiden puolueiden puheenjohtajille.


Esimerkiksi Kokoomuksen Jan Vapaavuori (kuvassa) ollessaan vielä vuosia sitten pelkkä Kokoomuksen ministeri, niin hänestä leivottiin lopulta Eurooppalaisen investointipankin varapääjohtaja.


Presidentti Sauli Niinistö (kuvassa) toimi myös kanssa ennen investointipankin varapääjohtajana. Mutta Suomen kansalaisista ei juuri monikaan tiedä sitä, että kuinka tuolla sijoituspankin varapääjohtajan pestillä hän myös varmisti tulevan kahden kauden presidenttiyden, koska se päätettiin jo siellä. Sillä Jan Vapaavuoresta on jo päätetty tehdä Suomen seuraava presidentti kahdeksi kaudeksi. 


Joten investointipankit päättävät sen etkä sinä. Mutta sinut huijataan taas äänestyskoppiin ruksaamaan lyijy tai mustekynällä joku numero joka sitten taas lasketaan kuin kommunistisessa Neuvostoliitossa, jossa Stalin totesi että "Ihmiset jotka äänestävät ei merkkaa. Vaan se on ne ihmiset jotka laskevat ne äänet".


Mutta tässä piilokommunistisessa Eurostoliitossa (EU) on aina vallinnut vahva vaalisalaisuus jossa korruptoitunut eliitti uskaltautui näissä tämän keväisissä Suomen presidentinvaaleissa todella röyhkeään vaalivilppiin, jossa Sauli Niinistön äänimääräksi ilmoitettiin murskaava ylivoima. 

Vaikka totuus oli aivan toinen. Mutta minkäs teet kun yli 700 000 suomalaista popsii neurolepteja kuin karamelleja ja yli 5 miljoonaa juo fluorattua vesijohtovettä.

Heille kansakunnassa on edelleen kaikki hyvin niin kauan kuin televisiosta tulee heidän valveunessa nukkuvaa mieltään turruttavaa ohjelmaa. Eli on riittävästi leipää ja näitä sirkushuveja joista myös nuo kommunistisen Venäjän edesmenneet johtajat puhuivat pitävän kansan kurissa hallituksen vastaiselta kapinoinnilta.

Mutta olettekos miettineet sitä, että mitähän täällä tapahtuisi jos nyt Vain Elämää, Temptations Island, Salatut Elämät ja Kympin Uutiset loppuisivat tuotannollisista syistä kuin seinään ?  

Olisiko kadulla sen seurauksena panssarivaunuja sekä poliisin mellakkapoliiseja. 

Televisio kun on tälle turruttavaan valveuneen nukutetulle väestölle kuin karamelli pikkulapselle. Eli mitä enemmän se sitä saa niin sitä enemmän se siitä koukuttuu ja haluaa lisää.

Ja jos ihmisen identiteetti muodostuu tällaisen länsimaalaisen aivopesulaatikon avulla, niin silloin jotain on pysyvästi vialla.

Mutta se vielä, että tällaisesta TV-propagandasta pitää nykyään vielä maksaa korruptoituneelle Yleisradiolle pakkovero. Jotta nämä ahneet YLE:n johtajat voisivat tallettaa näitä YLE-veroja myös miljoonittain salaisesti veroparatiiseihin.

Ottaen huomioon vielä sen, että nämä istuvat kansanedustajat ovat tämän korruptoituneen YLE:n esimiehiä. 

Mutta koska kansanedustajista suurin osa on lahjottuja, niin he eivät halua puuttua YLE:n korruptioon millään tavalla.

Ensin joku Kokoomuksen kansanedustaja kritisoi työttömiä lorvailijoiksi joille ei saisi maksaa vastiikettomia tukia. Mutta muutaman vuoden päästä kun tämä Kokoomuksen edustaja putoaa eduskunnasta niin hän alkaa nostamaan itse sitä jopa 5000 euron kuukausittaista sopeutumiseläkettä.

Arkadianmäki on ollut jo pitkään näiden CIA:n lahjomien puolueiden vallassa ja tuota likaista USA:n tiedustelupalvelujen tyrkyttämää jenkkirahaa työnnetään tänne yhä enemmän. Mutta siihen on myös vaatimuksia mm. Kokoomukselle viedä Suomi Natoon jne.

Kokoomus on kunnostautunut viimeisen 12 vuoden aikana eniten mm. Suomen itsemääräämisoikeuden heikennyksestä.

Kokoomus on myös vaarantanut Venäjä suhteet jne. Kaikki nämä poliittiset liikkeet ja ohjeet tulivat heille CIA:lta jonka tietolähde mm. Jyrki Katainen oli vielä toimiessaan Suomen pääministerinä.

Katainen sai suosituksen siirtyä EU-komissaariksi hänen CIA-suhteidensa kautta. Vaikka julkisuudessa valemediassa väitetään, että hän olisi vain tuntenut pelkästään Jean-Claude Junckerin.

Timo Soini ei uskalla kertoa sitä, että tämä Perussuomalaisten hajoittaminen viime 2017 kesäkuussa järjestetyn puoluekokouksen jälkeen tuli CIA:lta asti.

Sillä tämä Perussuomalaisethan oli jo Soinin aikana pelkkä CIA:n likaisella rahoituksella ohjattu valeoppositio.

Mutta sitten kun Ps. siirtyi hallitukseen niin sitten alkoi jo tämä kuuluisa Soinin takki kääntyä lopullisen pahemman kerran.

Soini voisi vielä todeta, että "takissani on vielä käännettävä sisävuori".

Perussuomalaiset Soinin johdolla petti äänestäjät toinen toistamiseen uudelleen ja uudelleen. 

Tämä kaava näytti jokainen kerta sen, että tämä koko puolue ei missään vaiheessa lunastanut näitä vaalilupauksiaan.

Ruotsissa vastaava Ruotsidemokraatit on aivan vastaava valeoppositio, jota CIA rahoittaa salaisesti.

Senkin tehtävänä on myös vain haalia ääniä kansallismielisiltä äänestäjiltä ja luvata heille mm. rajavalvontaa Ruotsin rajoille. Vaikka mitään näitä vaalilupauksia ei koskaan toteuteta.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA rahoittaa näitä valeoppositioita vain sen vuoksi, että koska niiden avulla he voivat ohjata kokonaisten miljoonien ihmisten käyttäytymistä esim. heidän mielipiteitä mm. haittamaahanmuuton suhteen.

Eli jos on tällainen valeoppositio puolue joka kusettaa näille miljoonille äänestäjille laittavansa maahanmuuton kuriin. Mutta nämä äänestäjät eivät ymmärrä, että heille on valehdeltu tosi törkeästi.

Sitten nämä valeoppositiot saavat miljoonittain salaista tukea myös CIA:n lisäksi suursijoittaja George Soroksen Open Foundation säätiöiltä.  

Soroksen Hedge-rahastoista on myös rahoitettu näitä Suomen korruptoituneita puolueita.

Tämä poliittinen sumutusleikki jatkuu niin pitkään kunnes riittävän moni äänestäjä ymmärtää sen, että heillä se todellinen valta on ensin itsestään ja tuon jälkeen kotimaastaan.

Mutta koska valveunitietoisuudessa nukkuvaa ihmistä on hyvin helppo huijata ja tämä korruptoitunut eliitti harjoittaa tätä vielä useiden sukupolvien ajan. Jolloin vasta tämä jossain vaiheessa heräävä kriittinen massa ihmisiä tekee tästä demokraattisesta totalitarismi-fasismista lopun.

Tuon muutoksen jälkeen niissä uuden ajan tulevaisuuden yhteiskunnissa ei enää yksikään tunnekylmä psykopaatti pääse yhdenkään suuryrityksen, puolueen johtoon, poliisiksi, lääkäriksi, sairaanhoitajaksi, lakimieheksi, tai presidentiksi, koska siellä järjestetään aina noihin virkoihin pakollisena vaadittavat psykopaattitestit.

Tämä myös muokkaa automaattisesti tuon tulevaisuuden valtamallin sellaiseksi, ettei näillä tunnekylmillä psykopaateilla ole enää juuri tuon jälkeen tällä koko planeetalla enää mitään virkaa.

Mutta nykyään tämä planeetta on täynnä näitä moraalin kompassista neula katki olevia tunnekylmiä psykopaatteja, joista älykkäimmät ovat ylenneet aina EU-komissaareiksi asti. 

Heitä on presidentteinä, suuryritysten johdossa, pankkien johdossa, lääkäreinä, lakimiehinä, poliiseina ja kaikissa muissakin ammateissa joissa voi työn puolesta kiduttaa tai pahoinpidellä henkisesti että fyysisestikin kantasuomalaisia.

Mutta tällaiselle henkiselle sekä fyysiselle väkivallan kierteelle on tehtävä täällä loppu koska sellainen käyttäytyminen ei kuulu tähän maailman älykkäimpään sivistysvaltioomme.

Soroksen säätiöt ja nämä rikolliset sijoituspankit aikovat juuri tämän vuoksi sijoittaa tänne miljoonia maahantulijoita Afrikasta sekä lähi-idästä, koska näiden avulla he haluavat laskea EU-maiden nykyistä älykkyysosamäärää eugeniikalla ja tilalle tulisi tämän seurauksena sitten tyhmempi ja helpommin hallittava rotu.