http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 16. huhtikuuta 2018

Poliisi kieltäytyy antamasta Ilja Janitskinille lääkärin määräämiä syöpälääkkeitä


Pasilan poliisitalon poliisit ovat kieltäytyneet antamasta Ilja Janitskinille hänelle lääkärin määräämiä syöpälääkkeitä. 

Asia kävi ilmi kun Janitskin sai soitettua lyhyen puhelun äidilleen.

Jos kerta vielä Suomen korruptoitunut poliisi toimii näin törkeästi niin silloin tämä asia kuuluisi viedä suoraan Euroopan neuvoston kidutuksen vastaisen komitean käsiteltäväksi.

Kyseisellä komitealla on laajat valtuudet liikkua vapaasti maasta maahan ja tarkistaa mm. kaikissa EU:n jäsenvaltioissa vankiloita tai suljettuja laitoksia, poliisiasemia ja mielisairaaloita.

Poliittisia mielipidevankeja hoidetaan mm. mielisairaaloissa

Tämä Ilja Janitskiniin kohdistunut brutaali ihmisvaino on jo kestänyt yli toista vuotta ja yli vuosi sitten paljastui jo, että hänelle oltiin varattu salaisesti yksi potilaspaikka Turun vankimielisairaalasta.

Sillä poliittisia mielipidevankeja hoidetaan Euroopan maissa mielisaaloissa, joissa heitä voidaan syyttää mielisairaudesta kuten allekirjoittanutkin joutui vuonna 2011-2012 kokemaan tuon saman Neuvostoliitosta kopioidun kohtelun.Jos nyt Ilja joutuisi Turun vankimielisairaalaan niin häntä tultaisiin tuon jälkeen joka päivä aamulla kuulustelemaan suurinpiirtein näin; 

Ylilääkäri; "No tiedätkös miksi sinä olet täällä".

Ilja: "No tämän poliittisen ajojahdin vuoksi ja aiemmin perustamani ja ylläpitämäni MV-lehden".

Ylilääkäri: "Ei pidä paikkaansa.... Kyllä me sinun MV-lehtesi tiedämme. Mutta ymmärrätkös että te olette paranoidinen ja te olette sairas".

Tällaista kohtelua allekirjoittanut sai 4kk ajan keväällä 2011. Joka oli seurausta tämän blogin ylläpitämisestä. 

Mutta minut saatiin vasta laivalla tehdyn huumauksen seurauksena toimitettua sekavassa tilassa päivytyksen kautta tahdonvastaiseen pakkohoitoon jota pitkitettiin lopulta 4kk mittaiseksi.

Tuona koko aikana ylilääkärit toistelivat joka arkipäivä näitä samoja kysymyksiä, että "tiedätkös miksi sinä olet täällä". 

Ja aivan sama mitä tuohon vastasi niin jokainen kerta sinut leimattiin paranoidiseksi ja väitettiin ettei tämä nettikirjoittelu liity siihen mitenkään. Mutta sen jälkeen lääkäri sekä psykiatrisen suljetun osaston henkilökunta painosti että tämä bloggaamisen tulisi nyt loppua jatkossa. Iljaa ei siis voisi enää edes painostaa lakkauttamaan MV-lehteä koska hän siirsi jo sen toimintavastuun Juha Korhoselle. Joten Korhosta odottaa seuraavaksi tällainen samanlainen poliittinen ajojahti jonka kohteeksi hän on jo poliittisen poliisin (POLPO) toimesta joutunut.

Nämä poliittiset mielipidevainot ovat äärimmäisen brutaaleja koska ne kohdistuvat aina yhteen ihmiseen ja tämä korruptoitunut hallinto virkamiespsykopaatteineen hyökkää aina joukolla yhden toisinajattelijan kimppuun kuten tässä Janitskinin tapauksessa ollaan jo nähty, ja nämä valtionhallinnon säälittävät paskiaiset haluavat tuon kostonsa MV-lehden aiheuttaman totuuden johdosta.

He haluavat lukea Iljalle Jari Aarnion mittaisen 13 vuoden tuomion ajatusrikoksista (EU kielellä: kansankiihotus) näistä olemattomista rikosepäilyistä joista vielä suurin osa on jo nyt vanhentuneita. Koska rikosoikeudellinen rikosten vanhenemisaika on 2 vuotta ja nämä Iljaa jahdanneet sekä vainonneet viranomaiset ovat itse jo tahalleen viivytelleet tämän koko farssin esitutkintaa jo useita vuosia.


Helsingin käräjäoikeuden salainen vangitsemisoikeudenkäynti käydään huomenna klo 12.30 Pasilan poliisitalossa suljetuin ovin ja toimittajiakaan ei suostuta päästämään sisälle.

 Mutta poliisitalon edessä järjestetään Ijan tukimielenosoitus klo 12.00 alkaen.


Teemu Vehkala

Lähteet: https://mvlehti.net/2018/04/16/ilja-janitskinin-syopalaakitys-estetty-poliisivankilassa/

https://mvlehti.net/2018/04/16/ilja-janitskinin-oikeudenkaynti-pidetaan-huomenna-kello-12-30/