http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 20. huhtikuuta 2018

Ilja Janitskinin putkakidutus jatkuu jo kuudetta vuorokautta


MV-lehden perustajan ja entisen päätoimittaja Ilja Janitskinin putkassa kidutus jatkuu jo kuudetta vuorokautta Pasilan poliisitalon poliisivankilassa.


Janitskin pääsi pari päivää sitten käymään Meilahden sairaalassa kahden siviilipukuisen poliisin saattamana, mutta häneltä otettiin siellä vain verikokeet ja passitettiin samantien takaisin Pasilan poliisitalon poliisivankilaan jossa hänen jo kuusi vuorokautta kestänyt kidutuksensa jatkui. 

Ilja ei saa edelleenkään nukuttua ja on erittäin väsynyt omien sanojensa mukaan. 

Niitä Iljan Barcelonassa apteekissa ostamia syöpälääkkeitä ei edelleenkään ole Pasilan poliisitalon henkilökunta suostunut hänelle antamaan, vaan he antoivat hänelle verenpainemittarin, jolla hän sis itse mittaa verenpaineensa itse.

Vaikka Iljalle annettiin siellä sellissä vain jotain mietoja särkylääkkeitä niin koska hän sairastaa vakavinta neljännen asteen syöpää niin kyseessä on silloin ihmiskidutus.


Eduskunnan oikeusasiamiehelle on nyt tietojen mukaan tullut perille viisi kantelua Janitskinin tapauksen tutkinnanjohtaja Harri Saaristolasta (kuvassa), joka on vastuussa Ilja Janitskinin ihmiskidutuksesta.


Seuraavaksi korruptoituneen eduskunnan apulaisoikeusasiamies Pasi Pölönen (kuvassa) lähettää esimiehensä painostuksesta jokaiselle kanteentekijälle kirjeen, jossa ilmoittavat ettei kantelu johda mihinkään toimiin. Tällä tavalla toimii korruptoitunut eduskunnan oikeusasiamies nykyaikana.

Eli et voi siis kannella poliisin rikoksista eduskunnanoikeusasiamiehelle tai kannella poliisille korruptoituneesta eduskunnanoikeusasiamiehestä, koska kumpikin korruptoitunut taho suojelee toisiaan.

Lähteet: https://mvlehti.net/2018/04/19/iljasta-uusinta-tietoa-pikatiedote/

 https://www.seiska.fi/Uutiset/Mita-ihmetta-Paparazzi-bongasi-useista-rikoksista-vangitun-Ilja-Janitskinin-aamulla