http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 14. huhtikuuta 2018

Ent. Brittikenraalin mikki hiljennettiin uutislähetyksessä, koska kertoi totuuden Syyrian kaasuiskustaEnt. Brittiarmeijan kenraali Jonathan Shaw oli äsken Brittiläisen SkyNews uutiskanavan uutislähetyksessä kertomassa mielipiteitään Syyrian kaasuiskusta.Heti siinä vaiheessa kun Shaw alkaa puhua iskun motiiveista ja siitä, että kuinka Assad on jo voittamassa tämän sodan niin Skynewsin äänitarkkaamosta hiljennettiin kenraali Shawn ääni kokonaan. 

Lopulta toimittaja pahoittelee että olemme pahoillamme että olet joutunut odottamaan tätä haastattelua pitkään. Mutta nyt joudumme jättämään tämän tähän.

Näin toimii läntinen valemedia, jossa totuudelle ei jää tilaa.Lännen valemedian Syyria satu

Kuten olemme huomanneet niin tämä lännen valemedian Syyria satu on se, että Bashar al Assad on paha mies joka tappaa omaa kansaansa.

Mutta tässä sadussa taas nämä lännen tukemat Syyrian kapinalliset eivät ole pahoja, jotka tappavat omaa kansaansa.

Eli Assad pitäisi tappaa koska hän tappaa omaa kansaansa. Mutta kapinallisia jotka tappaa omaa kansaansa ei tulisi tappaa, koska Assad on paha mies.

Jos uutislukijan näkemys Syyriasta on tämänlainen, niin se on kuin jollekin esikoululaiselle kertoisi satuja Isosta pahasta Assadista.

Mutta valemedia ei ole kertaakaan kertonut tästä isosta pahasta Rothschild suvusta joka haluaa kaapata itselleen Syyriassa kaiken vallan ja juntata sinne yksityisomisteisen keskuspankkinsa.

Jos tällainen uutinen julkaistaisiin lännen valemediassa niin silloin se johtaisi ennenpitkää tämän rikollisen pankkidynastian joukkotuhoaseiden (yksityisomisteinen keskuspankki) takavarikoimiseen.Muistatte varmaan sen kuinka myös Saddam Husseinista sekä Muammar Gaddafista esiteltiin länsimaissa samanlaisia kauhukuvia ja toisteltiin sitä kuinka hän on paha mies joka täytyy syöstä vallasta koska hän haluaa tappaa omaa kansaansa.

Mutta nämä lännen valemedian sadut menevät läpi kuin väärä raha vain niille jotka ovat edelleen tässä lännen valemedian sanelemassa valveunessa. Vaikka kuitenkin sinun itsesi tietoinen mieli voi herättää sinut tästä valvelunesta sinun korkeimman itsesi avustuksella. Tämän jälkeen et enää ole näiden eliitin parasiittien ohjaaman valemedian mielipidemuokkauksen uhri.

Mutta tämä pankkiirieliitti on myös todella peloissaan siitä ja kauhuissaan miten moni ihminen tällä hetkellä herää tästä valemedian valveunihypnoosista.

Sillä jokainen ihmisyksilö joka siitä valveunesta herää vie jokainen kerrallaan pois tämän korruptoituneen eliitin valtaa, joka todistaa jo tuon että heiltä luisuu jo valta pois.

Valta joka on heidät turmellut jo ajat sitten. Jota he eivät kykene pitämään enää käsissään.