http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Ilja Janitskin jouduttiin päästämään sairaalaan


MV-lehden perustaja Ilja Janitskin jouduttiin tänään aamulla päästämään sairaalaan.

Ohikulkija sai otettua tänä aamuna tämän valokuvan jossa näkyy Ilja Janitskin kävelevän kahden poliisimiehen saattelemana kohti sairaalaa.

Se mikä on tämän poliittisen vangin kohtelu Helsingin uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) toimesta jää nähtäväksi.

Vaikka Suomessa ei ole vielä lainkaan lainsäädäntöä ajatusrikoksista kuin vain kansankiihotus. Niin on uskomatonta kuinka tämä Janitskin case näyttää olevan sarjassaan ensimmäinen jolloin syytön Suomen kansalainen viedään telkien taakse ilman ensimmäistäkään syytettä ja julistetaan valemediassa syylliseksi.Toisaalta tehtiinhän Anneli Auerille näin ja hän lopulta sai yli puolen miljoonan euron korvaukset valtiolta tuosta koko vankeusajastaan, jonka hän joutui istumaan syyttömänä.

Anneli Auerin mies (Jukka S. Lahti) taisi tietää jotain liikaa miksi hänet piti listiä yli 69:llä puukoniskulla ja lopulta Auer lavastettiin syylliseksi. Vaikka vapautui kaikista Ulvilan surmaan liittyvistä rikossyytteistä. Josta lopulta jutun syyttäjä suuttui niin paljon, että keksi lopulta keinon lavastaa Auer syylliseksi hänen mieystävänsä kanssa lapsiensa seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 

Siksi nuo Auerin sekuaalirikostuomion todisteet salattiin yli 60:ksi vuodeksi.

Mutta Ilja Janitskinia vastaan olevat todisteet ovat olleet tähän mennessä todella hauraat ja koko oikeuskäsittely on ollut täysi farssi alusta alkaen. 

Useita lakimiehiä on myös rahastanut tällä casella ja sitten lähtenyt kälppimään kovaa ja kauas.

Juristi ala kun on Suomessa äärimmäisen korruptoitunut ja siitä pitää huolen mm. Demla ry sekä äärimmäisen korruptoitunut Suomen lakimiesliitto.

Jälkimmäinen näistä organisaatioista varmistaa vapaamuurarikytköksillä sen, että rikollinen PAHA VELI-eliitti pysyy vallan kahvassa kaikissa suuryrityksissä, oikeusasteissa, tuomareissa, poliisijohdossa, valtioneuvostossa, eduskunnassa jne. 

Vapaamuurariverkosto on siis kuin pahimman asteen syöpä joka on levinnyt kaikkialle tässä maassa ja nämä korruptoituneet henkilöt leviävät kuin luteet ja vaikka yksi korruptoitunut virkamies tuomittaisiinkin niin hänen tilalleen nousee uusi korruptoitunut vapaamuurari.Ilja Janitskin sai viime keväänä Suomen vapaamuurareilta yhteydenoton.

Tämä taisi liittyä siihen kun Janitskin ilmoitti aikovansa Suomen presidenttiehdokkaaksi. 

Se näytti pelästyttävän tuolloin Suomen vapaamuurarien korruptoituneen johdon. Joten siksi vapaamuurarien tuli toimia ja yrittää saada Janitskin puolelleen, jotta sen jälkeen häntä olisi voitu määräillä vapaamuurarien eri aste opein. Vähän niin kuin "pidä sinä noviisi siellä turpa kiinni nyt kun mestarimuurari käskee".

Todellisuudessa nämäkin mestariluokitukset vapaamuurareissa ovat täysi vitsi ja nuo vapaamuurariesiliinoissaan looseissa mm. satanismia harjoittavat yli 33-asteen rusettiperkeleet eivät mistään aidosta mestaruudesta tiedä yhtään mitään.

He todellisuudessa kadehtivat oikeasti huippuälykkäitä ihmisiä sekä tämä henkinen viisauskin on asia jota ei yksikään sielunsa Luciferille myynyt vapaamuurari tule saavuttamaan millään hokkuspokkus rituaalilla.

Mutta koska tämä Luciferin tuoma houkutus (raha ja valta) sokaisee monet juuri liittymään vapaamuurareihin ja se on sen jälkeen menoa kun tämä PAHA VELI -verkoston korruptio alkaa vaikuttamaan näiden loosiveljien elämässä.


Lähde: https://mvlehti.net/2018/04/18/kuva-kadulta-ilja-janitskin-paasi-vihdoin-sairaalaan-poliisien-saattamana/