http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 14. huhtikuuta 2018

Alex Jones repi pelihousunsa Donald Trumpin suhteenTeksasilainen viikottaisesta Alex Jones Show radio-ohjelmastaan tunnettu Alex Jones sai äskettäin lähetyksessään totaalisen raivokohtauksen. Kun hän repi kirjaimellisesti pelihousunsa USA:n presidentti Donald Trumpin suhteen, joka oli juuri määrännyt ohjusiskun Syyriaan, jossa loukkaantui Damaskoksessa Venäläisiä. 

Tämän seurauksena Jonesin suusta alkoi lennellä todella painokelvotonta tekstiä ja hän menetti totaalisesti malttinsa suorassa lähetyksessä. Tämä johti lopulta siihen, että kyseistä radio-ohjelmaa lähettävän GCN-networksin oli vedettävä lähetys hetkeksi pois eetteristä. Mutta silti Jonesin raivokohtaus kaikkine kiroiluineen jäivät silti nettiin. Lopulta tämä johti siihen, että Alex Jones joutui tunnustamaan itkien kuinka häntä oli painostettu jo edellisvuonna tulemaan Trumpin taakse julkisesti. 

Tähän peliin joutuivat lopulta mukaan myös hänen lapsensa joiden huoltajuuskiista vaikutti myös tämän jutun taustalla. Koska nämä kulissintakaiset valtatahot uhkailivat ja painostivat Jonesia, että jos ei hän taivu itsesensuuriin niin muuten hän ei saisi enää tavata lapsiaan jatkossa ollenkaan.Mutta tuosta räjähtävästä temperamentistaan jo aiemminkin tunnettu Alex ei enää kestänyt näitä valheita vaan hänen oli nyt kerrottava totuus julkisesti ja hän raivosi lähetyksessä, että tulee jatkossa hyökkäämään kaikella voimalla Trumppia vastaan koska hän ei tehnyt mitään Syyrian iskun estämiseksi. 

 Lopulta Jones vielä totesi, että Trump on sama temppu kuin Hitler aikanaan.

Vaikka Alex onkin tunnettu aina tuosta hyvin räjähtävästä personallisuudestaan niin silti hän ei ole ollut koskaan mikään sodan kannattaja, vaikka hän onkin jatkuvasti vastustanut USA:n hallinnon aselakien tiukennuksia.

Joten nyt näyttäisi sitten siltä, että Alex Jonesin puolelta ei enää heru sympatioita Donald Trumpille tästedes.