http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 27. huhtikuuta 2018

Mikä on totuus DJ Aviciin ennenaikaisesta kuolemasta

Ruotsalainen DJ Avicii (oikeaalta nimeltään Tim Bergling) löydettiin muutama päivä sitten kuolleena Omanissa. Hän oli kuollessaan vain 28 vuotias. Aviciin kuoleman jälkeen monet alkoivat epäilemään aitoa kuolinsyytä ja varsinkin se kuinka valemediat alkoivat kirjoittamaan välittömästi juttuja, että kuinka hänen terveydentilansa oli heikentynyt viime vuosina.

Jopa hänen perheensä julkaisi tiedotteen kuinka hän ei enää jaksanut elää ja kamppaili viime vuosina päihdeongelmien kanssa.  

DJ Aviciin muutama vuosi sitten julkaistussa musiikkivideossa viitataan lapsikauppaan ja pedofiliaan, jossa entiset pedofiilien uhrit ovat kasvaneet aikuisiksi ja käyvät lopulta tappamassa hyväksikäyttäjänsä. 

Tätä kyseistä musiikkivideota on nyt Youtubessa katsottu jo yli 59 miljoonaa näyttökertaa. 

Yrittikö DJ Avicii paljastaa ennen kuolemaansa tunnettuja musiikkiteollisuuden pedofiilirinkejä ? 

Nyt melko pian Aviciin kuoleman jälkeen internettiin alkoi ilmestyä epäilyjä, että yrittikö Avicii paljastaa ennen kuolemaansa tunnettuja musiikkiteollisuuden pedofiilirinkejä ? 

Linkki tuohon pedofilia viittaukseen tulee suoraan tuosta Aviicin vuonna 2015 julkaistusta For A Better Day -musiikkivideosta.  

Jättikö Avicii itsemurhaviestin, vai oliko se väärennetty ?

Näistä tunnettujen julkisuudenhenkilöiden itsemurhista löytyy joissain tapauksissa poikkeuksellisen hämäriä toisistaan muistuttavia yksityiskohtia.

Eli jättikö Avicii itsemurhaviestin, vai oliko se sittenkin väärennetty. Sillä jos hänet murhattiin tuon takia, että hän olisi ollut juuri aikomassa paljastaa musiikkiteollisuuden kuuluisia pedofiilejä. Niin itsemurhaviesti on helppo lavastaa.


Aviciin tapaus muistuttaa hyvin paljon vuosi sitten kuolleen muusikko ja rocktähti Chris Cornellin kuolemaa. 

Mies löytyi vuosi sitten hirttäytyneenä MGM Grand Hotellista Detroitista hotellihuoneensa kylpyhuoneen lattialta.  

Ensinnäkin miten voi hirttäytynyt mies maatakin kylpyhuoneen lattialla ? 


Saman vuoden heinäkuussa kuoli myös Linkin Park yhtyeen laulaja Chester Bennington, joka oli kuollessaan vain 41-vuotias.

Lehtitietojen mukaan Bennington päätti tehdä itsemurhan koska häntä käytti aikanaan vanhempi mies lapsena seksuaalisesti hyväksi.

Eli tämä pedofilia yhteys löytyi tästäkin tapauksesta suoraan. Mutta entäs jos tämä pedofiili sattuisikin olemaan joku tunnettu musiikkimaailman vaikuttaja. 


Näistä Cornellin ja Benningtonin tapauksista tekee vielä hyvin hämärän se, että nämä kummatkin miehet tunsivat vielä toisensa oikein hyvin. Koska Bennington oli Chris Cornelin hyvä ystävä.

Joten mikä on edes matemaattinen todennäköisyys, että kaksi tunnettua rocktähteä jotka tuntevat toisensa tekevät itsemurhan vain kuukauden välein.

Kummankin väitetty kuolinsyy oli hirttäytymällä tehty itsemurha.


Musiikkiteollisuuden tunnetut pedofiilit murhaavat vaikka tunnettuja rocktähtiä jotteivat paljastuisi

Jos on nähnyt miten näitä tunnettuja ja varakkaita miljardööri pedofiileja kohdellaan USA:n oikeuslaitoksen toimesta.


Juutalainen miljardööri Jeffrey Epstein istui lapsien seksuaalisesta hyväksikäytöstä vain 13 kuukautta vankilassa. Mutta jos hän olisi sattunut olemaan perusköyhä jenkki, niin hän olisi silloin saanut vähintäänkin elinkautisen vankeustuomion.


Epstein vielä pyöritti aiempina vuosina Lolita Lines nimistä yksityistä lentoyhtiötä, joiden asiakkaina olivat mm. USA:n entinen presidentti Bill Clinton, näyttelijä Kevin Spacey sekä Chris Tucker, Englannin Prinssi Andrew.


Yksyityisen Lolita Expressin lennoilla matkustajille oli tarjolla jopa 12 vuotiaita lapsiprostituoituja.

Jos siis tällaiset rikkaat ihmissaastat saavat pedofiiliringin pyörittämisestä vain 13 kk vankeustuomion, niin on silti uskomatonta miten nämä saman pedofiiliringin tunnetut rikolliset ovat sitten vielä valmiita murhaamaan vaikka tunnettuja rocktähtiä, jotteivat he paljastuisi. Koska muuten heiltä menisi kasvot julkisesti.

Tämä Epstein ei ole vieläkään toipunut pedofiliasta kuten ei myöskään USA:n demokraattisen puolueen John Podesta

Yksityinen lapsikauppa pyörii ja kukaan ei tee sille mitään

Vaikka näitä tunnettuja rocktähtiä ja DJ tiskijukkia nyt kuoleekin nyt suuressa sarjassa, niin edelleenkään tälle Illujen pyörittämälle yksityiselle lapsikaupalle ei vieläkään tee kukaan mitään.


Näitä eliitille seksiorjaksi siepattuja lapsia mm. salakuljetetaan juuri tuollaisilla tummanvihreillä armeijan ajoneuvoilla, jonne ne lapset on teljetty kuin teurasporsaat ahtaisiin olosuhteisiin.

Kun tämän korruptoituneen Illuminati eliitin mukaan kaikki tämä Babyloniasta asti toiminut lapsien seksuaalinen hyväksikäyttö sekä murhaaminen okkultistisissa rituaaleissa on heille sallittua. Koska näin tehtiin jo muinaisen Babylonian aikoina ihmisuhri rituaaleissa.

San Fransiscossa joka vuoden heinäkuussa järjestettävän Bohemian Groven rituaalissa eliitti uhraa lapsen Moolokille polttouhrina ja tämäkin Moolokin lapsiuhrausrituaali on peräisin jo Vanhan Testamentin ajoilta.

Myös Illuminatin suorittamissa lapsiuhrirituaaleissa veren merkityksellä on heille suuri merkitys, koska he vielä juovat tämän alle puberteettisen uhratun lapsen veren ja kokevat saavansa siitä lisää elinvoimaa.

Mutta Illuminatin lapsiuhrirituaaleja käytetään myös näiden kyseisiin lapsiuhrirituaaleihin osallistuvien miesten poliittisena kiristyskeinona. Koska nämä vielä videoidaan kaikki. Joten silloin jokainen näihin uhri riitteihin osallistuvat tunnetut poliitikotkin eivät tämän vuoksi uskalla nousta tätä pahan kulttia vastaan.

Olihan myös tämä eräs Sveitsiläinen Eversti Aboth luvannut paljastaa oikeudelle Naton salaisen Stay behind verkoston toiminnan. Mutta vain päivää ennen oikeuden todistuslausuntoa hän löytyi kotoaan omalla pistimellään lävistettynä.


Lähteet: https://www.is.fi/musiikki/art-2000005650188.html

https://yle.fi/uutiset/3-10180312  

https://www.snopes.com/fact-check/dj-avicii-expose-pedophile-ring/ 

https://www.youtube.com/watch?v=Xq-knHXSKYY 

https://www.is.fi/viihde/art-2000005216805.html 

https://www.is.fi/musiikki/art-2000005298019.html 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Moolok 

https://mvlehti.net/2016/05/15/bill-clinton-kanta-asiakas-pedofiilien-lolita-express-lennoilla/