http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 16. huhtikuuta 2018

Janitskinin vangitsemisoikeudenkäynti käydään Pasilan poliisitalossa suljetuin ovin


MV-lehden perustaja Ilja Janitskin salainen vangitsemisoikeudenkäynti pidetäänkin tänään Pasilan poliisitalossa suljetuin ovin klo 12.30. Koska Janitskinin vainoajat eivät halua oikeussaliin yhtään toimittajaa.

Iljaa ei olla vieläkään kuulusteltu

Janitskin casen tutkinnanjohtaja Harri Saaristola ei ole kuulustellut vieläkään Iljaa ja häntä ei kiinnostanu tämä kuulustelu edes silloin kun se olisi ollut mahdollista jo 2 vuotta sitten SKYPE-yhteyksien kautta. Janitskinia ei olla vieläkään kuulusteltu vaikka hänet tuotiin 3 vuorokautta sitten vangittuna Suomeen.

Tutkinnanjohtaja Harri Saaristola on vastuussa Janitskinin kidutuksesta

Janitskin casen tutkinnanjohtaja Harri Saaristola on vastuussa Iljan terveydentilasta ja siitä, ettei hänelle olla Pasilan poliisitalolla suostuttu antamaan näitä Andorrassa hänelle annettuja syöpälääkkeitä. Saaristola on näin syyllistynyt tutkintavangin kiduttamiseen.

Nyt kun Saaristolasta tehdään tänään tutkintapyyntö poliisille niin esitutkinta lopetetaan välittömästi kun Saaristolan työkolleega käsittelee sen pikaisesti ja todetaan, ettei asiassa voida epäillä mitään rikosta.

Suomen poliisihallitus on ollut näin korruptoitunut jo vuosia ja poliittisesti vainotut suomalaiset eivät saa oikeutta poliisilta. Vaikka heidän ylitseen olisi yritetty ajaa henkilöautolla niin poliisin esitutkinta päätetään jo heti sen perusteella, että asianomainen on poliittisesti vainottu suomalainen.

Iljan tukimielenosoitus siirtyi Pasilan poliisitalon eteen

Nyt kun tämä Janitskinin salainen oikeuskäsittely siirrrettiin Pasilan poliisitalon suljettuun oikeussaliin, niin tämä Janitskinin tukimielenosoitus siirtyi nyt Pasilan poliisitalon eteen, joka alkaa siellä klo 12.00