http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 16. maaliskuuta 2018

Venäjä, Venäjä, VenäjäKuten varmaan tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet niin pankkiirien eliitti hakee nyt Britannian hallituksen johdolla konfliktia Venäjän kanssa ja taustalla on tämä MI6:n aiheuttama myrkytys-skandaali josta Britannian hallinto syyttää Venäjää ilman todisteita tai rikostutkintaa. Vaikka se lavastettu rikostutkinta on vielä edessä jossa tullaan valheellisesti toteamaan kyseisen hermomyrkyn tulleen Venäjältä Britanniaan. 


Onko Britannian hyökkäämässä Venäjälle tämän seurauksena ? 

Britannian entinen suurlähettiläs Craig Murray kirjoitti tapahtuneesta, että tämä Novichok tarina saattaa olla uusi Irakin joukkotuhoaseisiin verrattava huijaus.

Mutta koska tämä Britannian kemiallisten aseiden tutkimuslaitos Porton Down on kertonut, ettei se ole koskaan nähnyt venäläistä Novichok hermomyrkkyä, jota nyt väitettiin käytetyn Salisburyssa ent. MI6-agentin sekä hänen tyttärensä myrkyttämiseen.

Britannian hallitus on nyt kieltäytynyt luovuttamasta tätä myrkkynäytettä YK:n kemiallisen aseiden kieltojärjestö OPCW:lle. 

Kun tämä Neuvostoliitossa keksitty Novichok-hermomyrkky suunniteltiin aikanaan sellaiseksi, että sitä kyettäisiin valmistamaan yleisesti saatavilla olevilla raaka-aineilla missä tahansa laboratoriossa.

Jos siis nyt Britannian hallinnon valemedia väittää, että vain Venäjä voi ainoana maailmassa toimittaa tätä hermomyrkkyä eteenpäin. Niin tämä väite on täysi valhe ja tätä kyseistä hermomyrkkyä pystytään valmistamaan vaikka Britannialle kuuluvissa kemiallisten aseiden tehtaissa.

Vielä hyvin merkille pantavaa on se, että tämä kyseinen Novichok-ohjelma pyöri aikanaan Uzbekistanissa, eli ei Venäjällä. Mutta sen perivät lopulta amerikkalaiset tehdessään yhteistyötä Uzbekistanin presidentti Islom Karimovin kanssa.

Craig Murrayn tiedot Novichok-projektista ovat peräisin Uzbekistanista ?

Britannian ent. suurlähettiläs Craig Murray toimi aikanaan 20-vuotisen diplomaatinuransa aikana Uzbekistanissa 42-vuotiaana. Hänellä oli luonnollisesti yhteydet maan silloiseen presidentti Islom Karimoviin, jota Murray luonnehti yhdeksi maailman julmimmaksi diktaattoriksi.  


Mutta mitä viime vuosina on uutisoitu maailmalta muuta kuin, että Venäjä puuttui USA:n presidentinvaaleihin. 

Venäjä voitti jääkiekon olympiakultaa

Venäjä myrkytti ent. venäläisagentin Britanniassa Novichok hermomyrkyllä, josta Britannian hallitus syyttää heti Venäjää ilman minkäänlaisia todisteita tai rikostutkintaa.

Syyttihän myös USA:n hallinto 2000-luvun alussa Irakia joukkotuhoaseista jo ennen sitä vaihetta kunnes YK:n joukkotuhoaseita etsineen komission puheenjohtaja Hans Blix päästettiin yksikkönsä kanssa maahan.

Eli tällainen toisen valtion syyttäminen ennen minkäänlaisia todisteita viittaa siihen, että tällä syyttäjä valtiolla on aina luurankoja kaapissa taustalla.

USA:n armeijan oli jo useita vuosia aiemmin määrätty hyökkäämään Irakiin vuonna 2003. Mutta koska tälle invaasiolle oli saatava jokin julkinen veruke, niin tämän pohjalle keksittiin Pentagonissa Irakin joukkotuhoase-skandaali.

Nyt Britannian hallinto ja tiedustelupalvelu MI6 aloittivat laajan samanlaisen provokaation, jolla Britannian tarkoitus on vielä vaatia muut Natonkin ulkopuolella olevat EU-maat mukaan tähän Venäjän vastaiseen liittoutumaan. 

Myös tämän vuoksi Suomen presidentti Sauli Niinistö joutui jo tuomitsemaan Venäjän tässä tapauksessa, koska häntä painostettiin siihen ulkomailta asti. 

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi jo 2016 kesällä kuinka "Nato taistelisi mielellään Venäjän kanssa viimeiseen suomalaiseen sotilaaseen". 

Tämä on valitettavasti näiden rikollisten pankkiirien juoni. Sillä koska Suomi on jo nyt Natossa isäntämaasopimuksella ja jos Euroopan EU-maiden, Britannian ja Venäjän välille synnytetään tällainen sotilaallinen konflikti, niin Suomen armeija joutuu menemään siihen tahtomattaan mukaan. Koska siinä vaiheessa jos konflikti yltyy sodaksi asti, niin Suomen armeija määrätään tykinruoaksi rajalle.

Suomen ja Venäjän välillä kun on tämä Euroopan pisin rajalinja ja se ei ole voinut olla kiinnostamatta Natoa ja näitä sotaa janoavia pankkiiri-rikollisia.

Silti vaikka nämä geopoliittiset riidat halutaan pitää virallisessa valemediassa aina siinä uskossa, että näiden valtioiden kesken olisi jotain huonoja välejä. Niin totuus on se, että näiden valtioiden väliset kiistat liittyvät aina monikansalliseen sijoituspankkien rikollishaaraan. Koska tuo yksityisomisteisten sijoituspankkien finanssiosasto käytännössä rahoittaa nämä sodat lainaamalla kummallekin sodan osapuolille sotamenoihin. Mutta sodan häviäjä maksaa tappiot (sotakorvaukset).

Tässä kun on siis kyse vain ja ainoastaan valtioiden velkaannuttamisesta, niin sodalla velkaannuttaminen on hyvin tehokas ja voitokas keino saada kynittyä satojenkin miljardien voitot näiltä sotivilta mailta.

Illuminatin pankkiiri-haaran perimmäinen motiivi on saada valtioista täydellinen hallinta ja se tehdään velkaannuttamalla valtiot. Eli valtioilta viedään pois ensin oman rahan paino-oikeus ja sen jälkeen heille tuodaan tilalle joku tällainen ponzi-huijauksen alle rakennettu mädäntynyt FIAT-valuutta. Koska tällainen rahajärjestelmä ei enää tee valtioista omavaraista järjestelmää, vaan ne altistavat lopulta valtiot useita vuosia kestävään velkavankeuteen. 

Kun samalla tämä tuhansien miljardien dollarien koroilla loisiva pankkiirien eliitti käärii voittonsa veroparatiiseille sekä Sveitsin pankkeihin, joiden pankkisalaisuus takaa sen, ettei näiden maailman rikkaimpien talousrikollisten valtio-kavalluksia voida tutkia kirjanpidollisesti.

Jos nyt pelkästään Rothschildien pankkisuvulla on hallussaan yli 500 000 kuutiometriä kultaa, jonka markkinoita he hallitsevat monopolilla. Niin heidän kaltainen pankkidynastia ei enää ole kiinnostunut rahan tekemisestä. Vaan heillä on hallussaan jo niin ääretön varallisuus sekä heidän kontrolloima yksityistetty pankkijärjestelmä, että he voivat sen avulla kyykyttää ja orjuuttaa velalla lukuisia valtioita.

Kaikki tämä mm. siirtomaa orjuus on juuri näiden samojen maailman suurimpien talousrikollisten pankkisukujen luoma keksintö/valtioiden orjuutusmalli.


Jokainen valtionpäämies joka uskaltaa uhmata Illujen pankkimonopolia joutuu Illujen tappolistalle

Tämä on valitettava tosiasia, että jokainen tämän planeetan valtionpäämiehistä joka uskaltaa uhmata tämän rikollisen pankkiiri-eliitin maailmanlaajuista pankkimonopolia joutuu välittömästi tämän saman pankkirikollisliigan tappolistalle. 

Vaikka Libyan presidentti Muammar Gaddaf oli myös korruptoitu CIA:n toimesta ja hänellä oli piilotettuja varoja myös Sveitsissä. Niin tuokaan lahjonta ei saanut hänessä esiin niitä sellaisia piirteitä, että hän olisi suostunut riistämään kansaltaan kaiken. 

Vaan hän lopulta kapinoi niin paljon, että kutsui koolle joukon Lontoosta pankkiireja, joille hän esitteli ideansa että Libya perustaisi Afrikkaan kultapohjaisen valuutan. 

Tämä noteerattiin aika pian ja sitten Lontoossa räjähti 7. heinäkuuta 2005 linja-auto sekä metrovaunuja, kun Israelin tiedustelupalvelu Mossadin pommi-isku tapahtui siellä aamuruuhkassa. Iskusta kuitenkin syytetetiin välittömästi Al-Qaidaa vaikka minkäänlaista esitutkintaa ei vielä ollut suoritettu. Mutta myös ennen esitutkintaa kaikkien pääepäiltyjen nimet ja valokuvat olivat jo seuraavan aamun lehdessä.

Gaddafin päänahasta oli jo tuossa vaiheessa laitettu hintalappu ja CIA:lla tästä oltiin kiinnostuneita. Mutta vasta 2011 keväällä tämä USA:n armeijan erikoisjoukkojen osasto onnistui murhaamaan Gaddafin Libyassa tapahtuneessa väijytyksessä.

Huhujen mukaanhan USA:n silloinen ulkoministeri Hillary Clinton olisi vielä käynyt sotilashelikopterilla katsomassa paikan päällä, että kuollut ruumis olisi todellakin Muammar Gaddafin.


Hillary vielä nauroi kun hän muisteli tuota hetkeä jolloin Gaddafi saatiin teurastettua. Vain psykopaatti-narsisti voi nauttia murhaamisesta noin suurella ilolla. Mutta juuri tuollaisia murhanhimoisia psykopaatteja myös nämä sielunsa saatanalle myyneet Illuminaatit ovat.

Jokainen heistä joka on tuon valarituaalinsa tehnyt ovat siis puukottaneet hengiltä alle puberteetti-ikäisen lapsen, joka on tämän pankkiirien eliitin satanistinen valarituaali. 

Sillä keinoin he myös pystyvät tarvittaessa kiristämään jäseniään ja myös tällainen lapsenmurharituaali rikkoo mielen, joka varmistaa myös se, että nämä henkilöt joutuvat sen jälkeen olemaan toisilleen lojaaleja. 

Erityisesti nämä monikansallisten yhtiöiden ja pankkien omistajaportaat ovat erittäin peloissaan siitä, että jos joku heidän sisäpiiriinsä kuuluva alkaisi paljastamaan että minkä yhtiöiden edustajia näissä lastenmurharituaaleissa oikein pyörii. 

Tämän vuoksi myös eronneet jäsenet eivät siksi uskalla paljastaa keidenkään nimiä ja tästä syytä tämä ent. Hollantilaispankkiiri Ronald Bernard väittää olevansa sen vuoksi edelleen hengissä.


Saatananpalvontaa harjoittavat Illuminaatit uhraavat lapsia sen vuoksi koska he kokevat saavansa siitä itselleen voimaa. Myös tämän vuoksi he juovat näiden uhrattujen lasten veren.

Valon ja pimeyden välinen taistelu on tietoisuuden evoluution tie kohti valoa

Vaikka tämä kaikki nyt kuullostaakin kauhealta ja jopa pelottavalta, niin me ihmiset emme silti ole millään tavalla aseettomia näitä psykopaatteja vastaan. Koska näiltä ihmiskunnan vihollisilta löytyy myös se suurin heikkous ja Illujen kohdalla se on valon voima. 

Sillä nämä pimeyden voimille ja Luciferille palvoutuneet langenneet sielut eivät kestä valoa. 

He eivät kestä rakkauden voimaa sekä tästä lähtevää valoa. 

Siksi he tekevät kaikkensa jotta tämän planeetan olomuoto pystyisi pysymään tässä vanhaassa ja raskaassa värähtelyssä, josta vain nämä liskopsykopaatit saavat voimansa. 

Liskojen rotu on lisäksi jo kuoleva rotu, joten tulevaisuus ei ole enää voitollinen tämän negatiivisen liskorodun puolelta. Joten tästä syystä heidän negatiivinen liskorotunsa tulee täällä vielä jonkun aikaa riehumaan ja tappamaan toisiaan näissä aiheuttamissaan sodissa jne. 

Mutta tämä liskojen rotukin tuli tänne joskus hyvin kauan aikaa sitten ja sekään ei tapahtunut täysin ilman lupaa. Koska tämä liskorotu oli jo tuhonnut aiempia planeettojaan mm. Marsin sekä Maldek tuhoutui myös noissa tuhoisissa avaruussodissa.

Nyt tämä Tellus planeetta on ollut osaltaan sopiva kehityskelpoinen pleneetta, jonne tätä liskorotua on aikojen saatossa laitettu karmaattisista syistä kehittymään. Mutta koska sotiminen ja oman rotunsa tappaminen jatkuu, niin lopulta käy niin että tämän negatiivisen liskorodun matka päättyy tällä planeetalla.

Meidän tähteläisten näkökulmasta tämä koko homma vaikuttaa melkein siltä, että meidät olisi tänne tuotu vasten tahtoa keskelle tätä Telluksen maanpäällistä helvettiä. Ottaen huomioon, että ne meidän alkuperäiset paikkamme eivät olleet mitään tällaisia väkivaltaplaneettoja. 

Mutta koska aikanaan lähetettiin tämä ns. myyttinen kutsu, jonka seurauksena kerättiin tämä lukuisten kosmisten sielujen osasto, josta koottiin tämän Tellus-planeetan kosmisen rauhansuunnitelman neuvosto sekä maan kohtalon varajoukot. Niin jos sinä olet tätä osastoa, niin huomaat sen jo siitä että jos tunnet ajoittain muut maan ihmiset hieman vieraiksi. 

Kosmiset sielut ovat tulleet kaikki tälle planeetalle vain omasta tahdosta ja heidän jokaisen tehtävänsä on auttaa täällä ihmisiä. Sillä jokaisella on oma ja erillinen tehtävä.

Teitä myös auttaa tehtävissänne täällä nuo kosmiset avaruusveljenne ja sisarenne. Sillä te ette ole ainoita jotka työskentelette maaplaneetan hyväksi.