http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 19. maaliskuuta 2018

Englannin pääministeri Theresa May vilautti jo ydinsotaa Venäjää vastaanEnglannin pääministeri Theresa May vilautti jo ydinsotaa Venäjää vastaan Britannian parlamentissa kun häneltä kysyttiin, että olisiko Britannia valmis käyttämään ydinaseita sodassa Venäjää vastaan. Tähän May vastasi, että kyllä.Englantilaiset eivät taida oikein vielä ymmärtää, että miten kylmän psykopaatin he ovat päästäneet pääministerikseen.

Nyt vasta tälle pienelle marginaalille alkaa selviämään se totuus, että tämä kylmäverinen psykopaatti valittiin Britannian pääministeriksi jotta hän voisi siunata ydinsodan Venäjää vastaan.

Eli Britannian hallinto on nyt valmis tappamaan ydinaseilla satojatuhansia Venäläisiä vain kostona siitä, että kuinka heidän mukaansa Venäjä tappoi yhden heidän MI6-agentin, joka nyt vain sattui olemaan Venäläinen ? Facebookissa kiersi muutama päivä sitten tämä ylempi mustavalkoinen valokuva, jossa poseeraavat Saksan liittokansleri Angela Merkel, Britannian nykyinen pääministeri Theresa May sekä Liettuan nykyinen presidentti Dalia Grybauskaite.

Kuinka onkaan mahdollista, että juuri nyt tällä hetkellä nämä kaikki naiset ovat maidensa johdossa ja tunsivat toisensa jo nuorena ? Tämä valokuva on otettu Berliinissä vuonna 1972 Angela Merkelin uudenvuodenjuhlista 31.1.1972

Jos Merkelin vierellä poseeraa nykyinen Englannin pääministeri Theresa May sekä nykyinen Liettian presidentti Dalia Grybauskaite, niin tämä ei voi olla sattumaa. Sillä fasistien suvutkin tuntevat toisensa Euroopan sisällä ja näiden suhteiden johdosta.Mutta vaikka näiden sotahullujen psykopaattien kanta ydinaseisiin on noussut ja vaikka kuinka paljon Britannian pääministeri haluaisi päästä hiplailemaan Englannin kuningaskunnan laivaston ydinsukellusveneiden ydinlaukaisukoodeja. Niin jokainen toiseen maahan ammuttu ydinohjus tullaan neutralisoimaan pois ja tullaan tekemään vaarattomaksi.

Yhdysvalloista ammuttiin 13.11.2014 jo ydinohjukset Venäjälle, jotka siivottiin Sverdlovskin kohdalla pois.Mutta myös Ukrainan sisällissodassa Donetskiin ammuttiin ydinohjuksia, jotka jälleen kerran neutralisoitiin.Vuonna 1977 Britannian tv-verkkossa tapahtui tilanne jolloin televisiokuva sekä ääni kokivat massiivisia häiriöitä jonka aikana lähetykseen tuli tv-katsojille vieras ääni joka kertoi olevansa Galaktisen Liiton komentaja Asthar.
Hän mm. kertoi siitä kuinka tämän planeetan ydinaseet tulisi takavarikoida pois. 

Koko viesti kuului näin; 

"Me puhumme rauhassa ja viisaudessa niinkuin olemme tehneet kaikille veljillenne ja sisarillenne maapallolla. Me tulimme varoittamaan teitä rotunne ja maailmanne kohtalosta, jotta voitte kommunikoida kanssaihmisillenne tavasta jonka mukaan teidän tulee elää jotta voisitte välttää maailmaanne ja sen osina eläviä olentoja uhkaavat onnettomuudet. Me kerromme teille tämän jotta voisitte ottaa osaa suureen heräämiseen kun maapallo astuu Vesimiehen Aikaan.

Uusi Aika voi olla suuren rauhan ja evoluution aikaa rodullenne, mutta tämä on vain mahdollista jos johtajanne ovat tietoisia heidän arvioimiskykyään sumentavista negatiivisista voimista.

Ole hiljaa ja kuuntele, sillä tilaisuus ei välttämättä toistu. Monien vuosien ajan tiedemiehenne, hallituksenne ja kenraalinne ovat kieltäytyneet kuulemasta varoituksiamme. He ovat jatkaneet kokeilua pahuuden voimilla mitä te kutsutte ydinvoimaksi. Atomipommit voivat tuhota maapallon ja sen veljesmaailmojen olennot hetkessä. Ydinjätejärjestelmät tulevat myrkyttämään planeettanne tuhansiksi vuosiksi.

Me jotka olemme kulkeneet evoluution polkua teitä paljon kauemmin olemme tajunneet kuinka ydinvoima on aina elämää vastaan. Tämän energian sovellutuksista ei löydy rauhaa. Sen käyttö ja tutkimus tulisi unohtaa välittömästi; muuten saatatte kaikki tuhoutua. Kaikki aseet tulee hävittää. Konfliktin aika on ohi. Rotunne on jo kykeneväinen evoluution korkeammille tasoille, jos vain näytätte olevanne sen arvoisia.

Se aika joka teillä on oppia elämään yhdessä rauhassa ja hyväntahtoisina on erittäin lyhyt. Pienet ryhmät ympäri planeettaa levittäytyvät, sinut opetetaan lähettämään syntyvän Uuden Ajan valoa. Olet vapaa hyväksymään tai hylkäämään nämä opetukset, mutta vain ne jotka oppivat elämään rauhassa tulevat siirtymään henkisen evoluution korkeammille tasoille.

le myös varuillasi, sillä maailmassanne toimii paljon vääriä profeettoja ja oppaita. Ne imevät energiasi — energian jota kutsutte rahaksi — ja käyttävät sitä ilkeisiin tarkoituksiin ja sillä mitä ne antavat takaisin ei ole arvoa. Sinun sisäinen jumalallinen olemus voi suojata itseäsi tältä. Sinun täytyy oppia olemaan herkempi sisälläsi olevalle äänelle joka voi kertoa sinulle mikä on totuus ja mikä on hämminkiä, kaaosta ja epätotta. Opettele kuuntelemaa totuuden ääntä sisälläsi ja ohjaat itseäsi evoluution tiellä.

Tämä on viestimme rakkaille ystävillemme. Me olemme katselleet heidän kasvuaan jo monia vuosia ja myös te olette tarkkailleet valojamme taivaallanne. Tiedätte nyt että me olemme siellä ja että maapallollanne ja sen ympärillä on enemmän olentoja kuin tiedemiehenne ovat valmiita myöntämään. Me olemme huolestuneita teistä ja teidän matkastanne Valoon.

Älkää pelätkö. Sillä me teemme kaikkemme auttaaksenne teitä. Etsikää vain tunteaksenne itsenne ja elääksenne harmoniassa planeettanne lakien kanssa.

Me Ashtarin Galaktisen Neuvoston jäsenet kiitämme teitä huomiostanne. Me lähdemme nyt.

Olkaa siunattuja Ylimmäisessä Rakkaudessa ja Yhden Totuudessa."


Vaikka tämä meidän Tellus-planeettamme onkin elämänkokeiluplaneetta, niin ei silti täällä sallita näiden sotahullujen psykopaattien leikkivän vielä ydinaseilla keskenään. 

Varsinkin kun tämä pankkiirien eliitti (Illuminati) käyttäisi niitä vain massaväestön poistamiseen. Koska heidän tavoitteenaan olisi lopulta jättää tänne enää vain 500 miljoonaa ihmistä jäljelle. 

Mutta se koska ydinaseet ovat vielä koko tämän Tellus-planeetan kestävyyden ja tulevaisuuden elinolojen kannalta erittäin vaarallisia joukkotuhoaseita, jotka voisivat pahimmillaan tuhota tämän koko planeetan. Niin tämän vuoksi Valon Galaktiselle Liitolle on jo annettu täydet oikedet neutralisoida jokainen ydinpommi joka täällä ammutaan toiseen valtioon.

Mutta nämä tiedot, ettei tosiaankaan ydinsotaa voi tämän vuoksi syntyä ovat niin salaisia ettei edes tämä Britannian nykyinen pääministeri Theresa May edes voisi saada selville.

Lisäksi kun GL:n (Galaktinen Liitto) johdolla ei ole tapana neuvotella terroristien kanssa, niin tästä syystä sieltä pidetään tälle planeetalle hyvin vähän ns. virallisia yhteyksiä.

Koko tämän geopoliittisen ydinsodan uhan takana on se, että tämä tänne aikanaan karmaattisista syistä asutettu liskorotu (mm. Dracot) suorittavat täällä tuota samaa tuhoisaa elintapaa, jossa he tappavat toisiaan.  

Maldek tuhoutui liskojen toimesta.

Mars tuhoutui myös elinkelvottomaksi liskorodun toimesta.Zeta Reticuli I ja II liskot tuhosivat myös Orionin, jonka jälkeen nämä siellä sotineet liskot päätettiin karmanneuvoston toimesta pistää tällaiselle planeetalle kuin Tellus (planeetta Maa).

Joten näyttääkö nyt yhtään tutulta, että mistähän mahtaisi johtua tämän planeetta Telluksen ongelmat ?

Jos esim. katsomme näitä nykyisiä päättäjiämme niin miksiköhän heistä johtopaikoilla on myös Suomessa edelleen liskoja ? 

Liskoja... Eli siis avaruusotuna negatiivisia liskoja, joilla on melkein kaikilla tuo psykopaatin kylmä katse. 

Heitä kiinnostaa mm. politiikassa vain oman edun tavoittelu sekä muu egolla hyötyminen. 

He ovat äärimmäisen taitavia ihmisten manipuloijia sekä pystyvät myös poliitikkoina esiintymään taitavasti tv-kameroille.

On kuitenkin äärimmäisen vaarallista se, että tällä planeetalla ollaan päästetty tämä lisko rotu myös poliittisesti ylimmille johtoasemille sikaileman ja tuhoamaan tämä planeetta.

Vaikka tämä tänne aikanaan puoliväkisin pakotettu ja vedetty n. 11 prosentin kosmisten sielujen osasto tässä nyt ei enemmistöä vastaan pysty toteuttamaan kuin vain muiden henkistä herättelyä, niin silti tässä olisi erittäin tärkeä saada niitä ihmisten silmiä auki tämän tilanteen johdosta koska aikaa on vähän. Sitä siis mitä Asthar sanoi tuolloin 1977 tuossa kaapatun tv-lähetyksen aikana.

Hän tarkoitti tuota ajan vähyyttä sillä, ettei meillä ole täällä aikaa hukattavaksi ja varsinkin heille jotka tänne ovat tulleet tuolloin kauan aikaa sitten vain käymään. Niin tänne on kuitenkin tultu tekemään niitä hommia, eikä tämä ole mikään kosmisten sielujen turistipaikka.Että vaikka mitkään valon puolen humanoidit eivät voi käydä pyörittelemässä näitä planeetan CIA:n lahjomia sotahulluja kenraaleja lumihangessa. Niin sen tehtävän hoitaa sitten karman neuvosto ja jos täällä joku sikailee yhden kehollistuman aikaan tarpeeksi, niin siitä voi seurata jopa paljon surkeampi seuraava elämä.

Eli nämä sielunsa saatanalle myyneet Illuminaatit eivät myöskään pääse tästä karmanneuvoston neuvonpidosta pois. Koska eivät he minnekään sataniaan pääse manalan VIP-jonon ohi. Mutta silti nämä vapaamuurarit haluavat esitellä toimintansa kuin he olisivat jotain jumalasta seuraavia. Vaikka suurin osa näistä vapaamuurareista ovat vain perushölmöjä idiootteja, joita näiden loosien suurmestareiden on helppo vetää nenästä.

Emme silti nykyaikana elä juurikaan paljon eri aikoja mitä vaikutti Atlantiksen aikoina, jolloin siellä vaikuttava valtaeliitti piti valtansa pitimenä salaista mysteerikoulua ja salaoppia ylipappeineen.

Vaan nyt tällä aikakaudella tämä nykyinen vallanpitäjien salaoppi on rakentunut Illuminaatien vapaamuurariuden sisälle piilotettuun okkultistiseen oppiin. 

Mutta koska tämä koko maailman nykyinen valtajärjestelmä on rakennettu tällaisen näin massiivisen valheen ympärille. Niin tästä syystä tämän hierarkisen ja okkultistisesti toimivan salaliiton toiminnanjohtajat pelkäisivät tulla julki ja paljastaa olevansa tällaisen ja näin suuren pahaveli järjestelmän takana. 

Temppeliritareille kun kävi aika huonosti lopulta 1300-luvun Ranskassa, jolloin lopulta heidän suurmestarinsakin Jacques de Molay poltettiin roviolla. Joten tämän julkisen mestauksenpelon vuoksi nämä nykyisen maailman salaisen valtaeliitin porukka ei uskalla tulla vieläkään ulos kaapista.