http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Assange kyseenalaisti Venäjän syyllisyyden - Britannian hallitus katkaisi nettiyhteyden


Britannian hallitus päätti katkaista Ecuadorin Englannin suurlähetystön internet-yhteydet. 

Syynä on se, että Wikileaksin perustaja Julian Assange oli kyseenalaistanut aiemmin Venäjän syyllisyyden Salisburyn tapauksessa.

Mutta miten tämä uutinen kerrottiin YLE:n valemediassa ? 

No otsikkona oli että Ecuador katkaisee Julian Assangen nettiyhteyden. Ai että oikein Ecuador katkaisee netin. 

Olisikohan Ecuador päästänyt Assangea Lontoossa sijaitsevaan suurlähetystöönsä turvapaikan hakijana jos Ecuadorin hallinto pitäisi Assangea samanlaisena suurrikollisena kuin USA:n ja Britannian hallinto ? 

Assangen internet-yhteys on suljettu jo aiemminkin

Mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Assange on joutunut internet-yhteyden katkaisun kohteeksi. Sillä ja paria vuotta aiemmin lokakuussa 2016 Britannian hallitus vaati Ecuadorin suurlähetystöä katkaisemaan Assangen nettiyhteyden ja lopulta toteutti sen

Mutta tuolloin kuitenkin Assangen internet-yhteyden katkaisemisen toimeksianto tuli Yhdysvalloista, koska Assange oli onnistunut tuolloin suolaamaan jo pahasti skandaaleissa ryvettyneen presidentinvaalien Trumpin vastaehdokas Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjaa.Assangea kohdellaan kuin ajatusrikollista

Julian Assangea kohdellaan jo kuin valtion vainoamaan ajatusrikollista, jonka kaikki viestit pyritään sensuroidaan internetissä sekä julkisuudessa.Sosiaalisen median yhteisöpalvelu Facebook tosin harjoittaa jo tätä mielipidevainoja vetoamalla yhteisönormiensa vihapuheeseen. Vaikka kyseessä on vaan poliittisesti vainottujen henkilöiden turvan tukkiminen, eli Suomennettuna sensurointi.

Facebook kusee tällä massasensuurilla vain sijoittajiensa kengille

Kaikki tämä poliittinen massasensuuri johon Facebook sitoutui toimeksiantajiensa painostuksesta johti nyt siihen, että Facebookin arvosta suli viime viikolla peräti 58 miljardia dollaria.

Julkisuudessa tätä osakkeiden arvon romahdusta perusteltiin sillä, että kun viime viikolla selvisi se että kuinka erään amerikkalaisen datayhtiö Cambridge Analytican käyttäjiä lanseerattiin yli 50 miljoonaa kannattamaan Donald Trumpin presidentinvaalikampanjaa.

Facebookin osake putosi nyt tämän seurauksena 176,8 dollarista 159,3 dollariin. 


Lähteet: https://yle.fi/uutiset/3-10138179

https://www.theguardian.com/media/2016/oct/17/ecuador-julian-assange-internet-access-wikileaks