http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kanadalainen aktivisti Lauren Southern käännytettiin Britanniasta


Lauren Southern kommentoi käännytystään alk. 4:41 kohdasta.

Kanadalainen tunnettu islam kriitikko ja aktivisti Lauren Southern on parhaillaan luentomatkalla Euroopassa mutta hänen matkansa katkesi äsken Britanniaan, kun Britannian poliisi pidätti Southernin Kentissä ja vetosi käännytyksessä tuoreisiin terrorisminvastaisiin lakeihin (laki: Schedule 7).

Näin ollen siis Southernilta vietiin kaikki hänelle kuuluvat perusoikeudet ajatusrikollisuuden vuoksi ja siksi häntä ei päästetty maahan.

Tähän mennessä maailmalla on kuultu vastaavia tapauksia ainakin Yhdysvalloista sekä Israelista, joissa maahan tulo voidaan estää vetoamalla vaikka amerikan vastaisuuteen tai Israel vastaisuuteen/anti-semitismiin jne.Lauren Southern sai tukea Euroopan parlamentissa Brysselissä myös Britannian itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Nigel Faragelta.

Jos kerta Britanniassa on jo nykyään käytössä näin röyhkeät ajatusrikoslait niin toiko Brexit ne voimaan ? 

Sillä tällainen kehitys ihmisoikeusvaltiolle on todella hävytöntä ja uskomatonta miten jokaiselle kuuluvat perusoikeudet voidaan viedä pois vain vetoamalla terrorismiin, jos kyseessä on poliittisesti vääristä mielipiteistään vainottu toisinajattelija.

Ehkä tämä näyttää EU:n tulevan linja siitä, että miten täällä EU-maissa aletaan myös kohta kohtelemaan toisinajattelijoita ja muutkin EU-maat alkavat käännyttämään EU:n väärinajattelijoita (dissidentit) maidensa rajoilta väärien poliittisten mielipiteiden vuoksi vetoamalla terrorisminvastaisiin lakeihin. George Orwell varmasti kääntyisi haudassaan jos kuulisi nyt tämän Southernin tapauksen.


Lähde: https://mvlehti.net/2018/03/15/video-lauren-southern-kertoo-pidatyksestaan-ja-kaannytyksestaan-britanniasta/