http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kim Dotcom kutsuu Obaman oikeuden eteenSaksalais-suomalainen Megaupload palvelustaan tunnettu nettimiljonääri ja tietokone ohjelmoija Kim Dotcom kutsuu USA:n ent. presidentti Barack Obaman Uuden-Seelannin oikeuden eteen.Dotcomilla on hallussaan todisteet siitä, että kuinka Dotcomin kotitalon ratsaaminen ja kiinniotto vuonna 2012 johdettiin salaisesti Valkoisesta Talosta käsin. Operaatiota johti varapresidentti Joe Biden (kuvassa). 

Dotcom on nyt siis tehnyt USA:n ex-residentti Obamasta siviilikanteen ja Obaman on siis vastattava siitä Uuden-Seelannin oikeudelle.

Dotcom etsintäkuulutettiin vuonna 2012 USA:ssa lukuisista tekijänoikeusrikoksista ja tämä johti lopulta kyseisen sivuston poistamiseen. Mutta myös tuolloin samana vuonna FBI määrättiin ratsaamaan Dotcomin Uudessa-Seelannissa Aucklandin kartanonsa.

Obaman hallintoa hiillosti tässä tapauksessa tuolloin Hollywoodin  rikkaat elokuvatuottajasuvut ja saivat lopulta tahtonsa läpi, jolloin FBI lähetti aseistetut erikoisjoukot Dotcomin kartanolle.Isku tehtiin helikoptereilla kuin toimintaelokuvissa, joissa helikoptereista laskeutuu köydellä joukko rikollisia. Mutta tässä tapauksessa ratsia ja pidätys haluttiin tehdä mahdollisimman näyttävästi.
Tuleeko CIA:n diplomaattista koskemattomuutta nauttiva Barack Obama vastaamaan syytteisiin ? 

Se että tuleeko nyt USA:n ex-presidentti Barack Obama vastaamaan näihin syytteihiin Uuden-Seelannin oikeudessa jää nähtäväksi. Koska hän nauttii edelleen CIA:n diplomaattista koskemattomuutta ja on näin tod. esteellinen ostallistumaan vieraan valtion oikeudenkäyntiin.Tässä Kim Dotcom vs. US. Court casessa oli vielä Uudessa-Seelannissa muutama vuosi sitten oikeudessa hyvin arkaluontoinen asia se, että kuinka Uuden-Seelannin silloinen pääministeri John Key (kuvassa) joutui oikeuden edessä paljastamaan sen, että kuinka Dotcomin jahtaamiseen ja vainoamiseen liittyi vahvasti USA:n tiedustelupalvelu CIA.

Tämä oli lopulta niin suuri skandaali Uudessa-Seelannissa, että sen seurauksena pääministeri Key joutui esittämään Kim Dotcomille aina julkisen anteeksipyynnön. Mutta se johti myös todennäköisesti Keyn yllätyseroon neljä vuotta myöhemmin. 


Lähde: https://www.reuters.com/article/us-newzealand-internet-dotcom/megaupload-founder-kim-dotcom-asks-for-obama-to-appear-in-nz-damages-case-idUSKBN1GW0HD?__twitter_impression=true

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000004894308.html