http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 30. maaliskuuta 2018

Onko Britannian myrkytysskandaalin motiivi on saada USA:n ja Venäjän välit heikkenemään


Britannian myrkytysskandaali on saanut nyt USA:n ja Venäjän välit tulehtumaan. 

Nyt Venäjä ilmoittaa sulkevansa myös Yhdysvaltain pääkonsultaatin Pietarissa ja karkoittamassa 60 USA:n diplomaattia Venäjällä.

Jos tätä Britannian myrkytysskandaalia katsoo tarkemmin niin sen taustalla on vääjäämättä se, että kuinka Putinin ja Trumpin välit olivat viime kesän valtiovierailun aikaan liian lämpimät ja tästä Englantilainen maailman rikkain Rothschildien pankkiirisuku ei pitänyt. 

Joten silloin asialle oli tehtävä jotain ja tähän sitten värvättiin lopulta Britannian tiedustelupalvelu suunnittelemaan provokaatio Venäjää vastaan, joka lopulta toteutettiin false-flag kaltaisella myrkytysoperaatiolla.

Eli Mi6 myrkytti ent. Venäläisagentin joka oli paennut aiemmin Venäjältä Lontooseen, joka oli täydellinen kohde tähän false-flag myrkytysoperaatioon. Joten lehdistökin voisi ilmoittaa välittömästi hermomyrkkyiskun jälkeen, että Venäjä oli sen takana. Koska muutenkin näille poliittisille false-flag operaatioille on aina tapana, että niissä ilmoitetaan aina välittömästi iskun jälkeen syyllinen ilman minkäänlaista tutkintaa tai todisteita.

Kuuluisia aiempia false-flag iskuja maailmalla ovat olleet mm. Tonkininlahden tapaus, 9/11 terrori-iskut, Lontoon 7/7 pommi-iskut, Madridin 2004 terrori-isku, Pariisin 2015 joukkomurhat, Charlie Hebdon toimituksen teurastus jne. 


Ruotsin pääministeri Olof Palmen murhankin yksi syy oli se, että hän olisi halunnut palauttaa suhteet Venäjän kanssa. Vaikka painavin syy Palmen eliminoimiselle oli hänen aikomus puuttua Ruotsalaisen asevalmistaja Boforsin aseiden salakuljetuksiin Iraniin contra-sisseille. 

Tilanne ei ole maailmalla juurikaan muuttunut noista 80-luvun ajoista koska edelleen näiltä USA:n tiedustelupalvelu CIA:n kontrolloimilta länsivaltioilta ei sallita Venäjän kanssa normaaleja ulkopoliittisia suhteita.  Koska tämä kylmän sodan kaltainen ilmapiiri on pidettävä yllä keinolla millä hyvänsä.

Nyt tässä Salisbury casessa tahtipuikkoa heiluttaa Britannian tiedustelupalvelu ja yksikin tunnettu julkisuudenhenkilö joka varsinkin Britanniassa uskaltaa kyseenalaistaa Venäjän syyllisyyden tässä myrkytysskandaalissa ja kertoa totuuden Britannian tiedustelupalvelun syyllisyydestä. Asettaa se nämä julkisuuden henkilöt sellaiseen vaaraan, että he joutuvat lopulta jopa lähtemään maanpakoon maan alle kuten tämä Venäläisliikemies Sergey Kapchuk joutui juuri äsken tekemään.

Lähteet: https://yle.fi/uutiset/3-10140426
http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2018/03/venalaisliikemies-kyseenalaisti.html