http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Mozilla julkaisi Facebook vakoilunesto sovelluksen


Firefox nettiselaimestaan tunnettu Mozilla on julkaissut Facebook vakoilun estävän sovelluksen jonka voi ladata sen sivuilta tämän linkin kautta.Jos et ole tätä ennen tiennyt, että Facebook vakoilee kaikkien käyttäjiensä nettiselailuja ja lähettää tiedot kolmansille osapuolille. Yhtiön väitetään rikkovan jopa EU-lakeja.

Mozilla taas ilmoittaa ettei se ole keräämässä näitä tietoja millä sivustoilla Facebook käyttäjät vierailevat.  


Muutenkin Facebookin tulevaisuus on jo vaakalaudalla koska yhtiö on jo vuosia sitten aloittanut "vihapuheen" sensuroinnin sivustoltaan. Joten toimitusjohtaja Mark Zuckerbergilla on jo aika kusiset paikat kun naamakirjan osakkeet putosivat yli 58 000 000 000 dollaria menneellä viikolla.


Toinen omituinen juttu on taas nämä Facebookin yhteisönormit. Eli Facebookissa saa esim. solvata Jeesusta muttei Muhammedia tai Allahia jottei vain muslimit suutu.Tämä Englannista äsken karkoitettu ja maahan porttikiellon saanut Kanadalainen aktivisti Lauren Southern kokeili miten häntä kohdeltaisiin Britanniassa jos hän ilmaantuisi Lutoniin kyltin kanssa julkiselle paikalle, jossa luki että "Allah on homo".

Ei mennyt aikaakaan kunnes paikalle ilmaantui paikallinen poliisi joka vaati poistamaan kyltin näkyvistä. Kunnes paikalle saapui myös useita muslimi miehiä valittamaan kyltin sanomasta. 

Mutta jos tuossa kyltissä olisi lukenut että "Jeesus on homo", niin se ei olisi riittänyt maasta karkoitukseen. 

Jostain syystä Facebook on kohdellut näitä lähi-idän alkuasukkaita erikoisasemassa josta syystä heitä ei saa Facebookissa lainkaan kritisoida. 

Vaikka tämä vanha sanonta kertoo, että katso keitä et saa kritisoida tietääksesi keitä teitä hallitsee. Niin näiden muslimien osalta kyllä asia on niin, että tämän muslimien Euroopan täyttävän maahanmuuton arkitehteja ovat nuo sijoituspankit omistavat kasaarijuutalaiset pankkiirit.

Heidän tavoitteenaan on tuhota Euroopan kansallisidentiteetit muslimisaatiolla jotta Euroopan sivistysvaltiot tuhoutuisivat. Näin tilalle tulisi tyhmempi rotu jota olisi eliitin helpompi hallita.


Tätä väestön tuhoamissuunnitelmaa suunniteli mm. Kreivi Richard Coudenhove-Kalergi (kuvassa) jo 1920-luvulla.

Nyt selvästi näiden korruptoituneiden sionisti-pankkiirien mielestä tämä Eurooppalainen väestö on älyllistynyt liikaa, joten siksi tämä sivistysvaltioiden kasvava älykkyys täytyy tuhota muslimisaatiolla.

Tämän suunnitelman tarkoituksena on siis saada Euroopan maihin muslimienemmistö joka lisääntyy holtittomasti ja tuo tilalle rotujen sekoittumisen. Lopulta sitten kun väestön vaihto on suoritettu niin tilalle tulevat nämä muslimien sharia lait, jotka ovat kuin Babyloniasta tänne tuotuja.


Lähteet: https://www.zerohedge.com/news/2018-03-28/facebook-condom-mozilla-launches-firefox-extension-avoid-zucks-spying-eyes

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/facebook-container/

https://demokraatti.fi/bbc-facebookin-arvo-romahti-viikossa-jopa-58-miljardia-dollaria/ 

http://www.iltalehti.fi/digi/2015040119455150_du.shtml