http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Ranskan ex-presidentti Sarkozy pidätettiin epäiltynä Gaddafilta saaduista miljoonalahjuksistaRanskan ex-presidentti Nicolas Sarkozy pidätettiin eilen Ranskan poliisin toimesta ja vietiin kuulusteltavaksi hänen vuoden 2007 presidentinvaalikampanjansa rahoitusta koskevan tutkinnan johdosta.Hänen epäillään ottaneen vastaan silloiselta Libyan johtaja Muammar Gaddafilta peräti 50 miljoonan euron lahjukset, jotka Sarkozy otti vastaa useassa matkalaukussa 500 euron seteleinä

Rahat antoi epäiltyjen tietojen mukaan Gaddafin tiedustelupäällikkö.

Syyttäjien mukaan Sarkozy käytti tuolloin olevan vaalikampanjansa aikana peräti kaksi kertaa enemmän varoja kuin Ranskan laissa sallitut 22,5 miljoonaa euroa. Mutta nämä rajan yli menneet miljoonat pestiin ulkopuolisen PR-firman kautta, jottei Sarkozyn saama ulkomainen lahjusrahoitus näkynyt julkisuudessa.

Kuka tai ketkä käräyttivät Sarkozyn ?

Presidentti ja valtionpäämiestason korruptiossa poliisi toimii pelkkänä valtiollisena marionettina, joka joko laitetaan tutkimaan lahjuksia tai ei. Mutta miltei vain poliittisen vallan huipulla oleva eliitti voi ainoastaan saada poliisin tutkimaan jonkun tietyn nykyisen tai entisen valtionpäämiehen miljoona lahjuksia.Suomessa ex-presidentti Martti Ahtisaari otti vastaan vuonna 2007 peräti 42 miljoonan euron lahjukset, jotka hän sai setelirahana salkuissa

Hän otti lahjukset vastaan koska lupasi antaa kansainvälisenä diplomaattina tukensa Kosovon itsenäisyydelle.

Vaikka Saksan tiedustelupalvelu BND tarkkaili Ahtisaarta noihin aikoihin Suomessa ja heillä on myös valokuvat näiden lahjus salkkujen vaihdosta niin silti Suomen poliisi ei suostuisi tutkimaan tätäkään tapausta enää. Se joko vetoaisi tapauksen vanhentumiseen tai sitten kieltäytyisi tutkimasta sitä koska Ahtisaari nauttii edelleen kansainvälisten eliitin rikollisten organisaatioiden kuten Trilateraalisen Komission (Trilateral Comission) luottamusta.

Mutta jos taas tämä lahjusten ottaja olisikin jokin globalistien keskuudessa niskoitteleva ex-valtionpäämies, joka vaikka aikanaan veljeili Gaddafin kanssa ja mahdollisesti tuki Muammarin ideaa Afrikan yhteisestä kultapohjaisesta valuutasta. Sillä jos nyt vaikka oltaisiin saatu selville, että Sarkozy olisi tuolloin antanut salaisen tukensa tuolle hankkeelle, niin se voisi olla syy sille miksi hänet on nyt otettu Ranskassa poliisin toimesta poliittiselle tulilinjalle.

Sillä näille sielunsa myyneille Illuminatin pankkiireille tuo keskinäinen eliitin lojaalisuus merkkaa hyvin paljon ja heidän keskuudessaan ei sallita tai suvaita ns. pettureita.

Vaikka Gaddafiakin oli lahjottu pitkin vuosia mm. CIA:n toimesta ja rahat tulivat aina näiltä rikollisilta pankkiireilta kuten Rothschildien omistamilta sijoituspankeilta. Niin Gaddafi teki lopulta sen suurimman virheensä ja uskalsi alkaa uhmaamaan Rothschildien pankkivaltaa aikoessaan perustaa Afrikkaan kultapohjaisen valuuttajärjestelmän, joka olisi toteutuessaan romuttanut myös öljydollarin Afrikan markkinoilla. 

Silläkin oli varmasti jokin poliittinen motiivi, että miksi Gaddafi antoi Sarkozyn presidentinvaalikampanjalle peräti 50 miljoonan euron tukirahat vuonna 2007. Sillä onhan Libya entinen Ranskan siirtomaa ja tietyllä tavalla tilanne on kuin 80-luvun Kuubassa, jolloin Gaddafi karkoitti Kuubasta ne pahimmat raiskarit ja rikolliset sekä ilmoitti tyhjentäneensä Kuuban vessan. Kun nämä laivalla Miamiin karkoitetut rikolliset aloittivatkin pian tuon saman rötöstelyn ja sikailun Amerikassa.

Gaddafi kuitenkin sanoi julkisuudessa monesti sen, että kuinka Libya on se tulppa Afrikassa jonka tämä holtitonta pakolaistulvaa organisoivat järjestöt haluaisivat avata ja päästää lopulta tuon hallitsemattoman väestönsiirron Eurooppaan irti.

Lähteet: http://theduran.com/nicolas-sarkozy-detained-by-french-police-for-accepting-money-from-the-world-leader-he-murdered-video/

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005610825.html

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803202200824149_ul.shtml

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/02/ahtisaari-paavo-vayrysen-taytyy-siirtya.html