http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Australiassa aletaan heräämään - Trumpin sota Deep Statea vastaan The Daily Telegraphissa



Australiassa on alettu heräämään. Nyt siellä uutiskanavana toimiva sky news teki jutun USA:n Presidentti Donald Trumpin sodasta Deep Statea vastaan.

On uskomatonta huomata, että kuinka tällainen brittiläinen The Daily Telegraph julkaisee tämän jutun nyt sivuillaan.

Trump defends military pardons over objections from 'deep state ...

On kyllä nyt vähintäänkin maailmankirjat sekaisin, kun valemedia alkaa muuttua jo totuusmedian suuntaan, kun näissä uudemmissa energioissa totuus pääsee jo läpi ilman valheiden verkkoa, vaikka tämä juttu on jo julkaistu aikaisemmin tänä vuonna n. 4 kuukautta sitten.



Tiedä vaikka näinä viikkoina ja kuukausina Uuteen-Seelantiin päin lentäisi yksityisiä lentokoneita, jonka voi nähdä reaaliaikaisesti ilmaisesta Flightradar24-palvelusta.

Kemikaalivana – Wikipedia

Mutta kemikaalivanalentoja ei siellä näy, koska ne ovat sotilaskoneita, jotka eivät näy tavallisessa reittilentojen tutkassa.


Otago Daily Times nimisessä lehdessä (Uudessa-Seelannissa vuodesta 1861 lähtien ilmestynyt sanomalehti) oli jo juttu kuinka näitä miljardöörejä yrittää nyt etsiä itselleen turvapaikkaa koronavirusta vastaan.

Inside US Air Force's new VIP military aircraft: Gulfstream G550 ...

Joopa joo... Koronavirus on vain tekosyy sille, jotta nämä Deep Staten pedofiilirinkeihin kuuluvat varakkaat pedofiiliroistot yrittävät nyt paeta Uuteen-Seelantiin, ettei heitä USA:n FBI liittovaltion poliisina tavoittaisi, kun Trump etsii nyt näitä pedofiilirinkien miehiä käsiinsä.

Osat näistä piilaaksostakin asti tulleista varakkaista miehistä on rakentanut itselleen Uuteen-Seelantiin myös maanalaisia tuomionpäivän bunkkereitaan.



Valemedian lehdissä näistä maailmalla siepatuista ja pimeillä lapsimarkkinoilla myytävistä lapsista ei edelleenkään voida näyttää näitä kuvia, joita tuossa ylempänä näkyy. Facebook mm. piilotti tuon kuvan, kun se oli sumennettu, koska ei kestänyt päivänvaloa. Siellä oli erikseen nappi, että haluatko nähdä tämän raakamaisen sisällön.

Nyt netissä väitetään, että Donald Trumpin maaimalle lähetetyt Trumpin Corona Task Forcen joukot pelastaisivat näitä lapsia nyt mm. maanalaisista luolista, joita on eri puolin Yhdysvaltoja.

Tämä lapsikauppa on ollut jo muinaisen Rooman ajoista lähtien hyvin tuottoisaa bisnestä eliitille.

Clinttonien mafiasuku tekee tätä liiketoimintaa edelleen ja siksi The New Life Children's Reduge järjestön Laura Silsby jäi kiinni, kun hän yritti välittää lapsia ulkomaalaisille pedofiileille Haitilla.



Mutta hän kävi samaan aikaan sähköpostien vaihtoa Hillary Clintonin kanssa.

Silsby pidätettiin Haitilla 29. tammikuuta 2010 yhteensä 33 haitilaislapsen salakuljetus ja kidnappausyrityksestä.

Bill Clinton | Biography, Presidency, Accomplishments, & Facts ...

Tämä johti sitten siihen, että lapsien lapsiprostituutiota, kidnappaus- ja salakuljetusta harrastavan Clinton Foundation järjestön johtajat Hillary ja pedofiilina sekä raiskaajana myöhemmin tunnettu ex presidentti Bill Clinton matkustivat tuota pikaa paikalle ja saivat lopulta Silsbyn pois vankilasta.

Jorge Puello Sentenced To 3 Years - FailedMessiah.com

Tämän lisäksi että Silsby pidätettiin osallisuudesta lapsiprostituutioon sekä kidnappaus ja salakuljetusyritykseen, niin myös hänen lakimiehensä Jorge Puello (kuvassa) syyllistyi siihen myös vaimoineen.

Tuossa vaiheessa kun Puello pidätettiin, niin hänen vaimonsa oli jo kaltereiden takana El Salvadorissa.

Lopulta Silsby päästettiin vapaaksi Haitilta ja hän palasi Idahoon vuonna 2015 ja meni uudelleen naimisiin ja toimii nykyään amerikkalaisen AlertSense yhtiössä markkinoinnista vastaavana varapresidenttinä (Vice President of Marketing).

Vasta marraskuussa 2016 tämä tapaus sai julkisuutta Reddit-foorumilla ja 4. marraskuuta 2016 siitä kirjoitti The Daily Beast -nettijulkaisu.