http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 6. huhtikuuta 2020

Netanyahu: Deep State pitää täällä valtaa - Täällä ei demokratiaa tunneta


Nyt ne maailman poliittisen kulissin verhot alkavat vihdoin avautumaan, kun Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu tapasi Israelissa muutamia vieraita.

Hän sanoi vierailleen, että kuinka hänen maassaan valtaa pitää ns. DEEP STATE, eli ns. varjohallinto.

Hän lisäsi vielä, että Täällä ei ole muuta demokratiaa kuin hallitus byrokraatit ja juristit.

Ariel Sharon Quotes & Sayings (49 Quotations)
Aikanaan Israelin pääministerinä vuosina 2001-2005 toiminut kenraali Ariel Sharon uhosi kerran Yhdysvalloille, että "Minä en välitä mitä amerikkalaiset ihmiset ajattelevat, koska minä omistan kongressin".

Dying Ariel Sharon: Aggressive Care Keeps Him Alive - ABC News

Ariel Sharonin hallintoaikanakin Israelin hallinto ja sen rahoittajat pystyivät kiristämään tarvittaessa monia amerikkalaisia kongressiedustajia, koska heillä oli myös yhteydet Mossadin kautta Jeffrey Epsteiniin, joka oli kutsunut koko ajan yksityiselle saarelleen lukuisia amerikkalaisia kongressiedustajia sekä ex presidenttejä.

Epstein työskenteli kiristäjänä Mossadille, mutta lopulta hänestä päätettiin hankkiutua eroon jostain tuntemattomasta syystä.

Epstein löytyi elottomana sellistään viime vuoden 2019 elokuussa, kun tilannetta ennen 2 turvakameraa rikkoutui kuulemma tuntemattomasta syystä ennen tilannetta, jona aikana Epsteinin selliin pääsi livahtamaan tod. Mossadille työskennellyt agentti, joka hoiti homman ja kuristi Epsteinin hengiltä.

Kuolinsyyraportit kuitenkin salattiin ja väitettiin myös ettei Epsteinista löytynyt mitään kuristamiseen liittyviä jälkiä. Mutta on selvääkin selvempää, että jos mies tekee sellissään itsemurhan, niin ei kaksi turvakameraa voi hajota samanaikaisesti juuri sillä hetkellä.

Epsteinista kun taisi tulla eräille suuri uhka, jos hänet saatiin kuulusteluissa murtumaan ja suostumaan FBI:n salaisiksi tietolähteiksi.

Media: Raiskausväitteisiin yhdistetyn Peter Nygårdin muotialan ...

Nythän tässä tilanteessa tulee todennäköisesti olemaan liikemies ja vaatemiljardööri Peter Nygård.

Minusta tässä vain hukataan aikaa siihen, että käytetään vuosikausia aikaa näiden Illuminaatien jetset miesten näytösoikeudenkäynteihin, kun samaan aikaan Washington DC:ssä pyörii edelleen tuo sama pedofiilirinki, josta QAnon mainitsi Pizzagaten yhteydessä. 

Mutta Pizzagateen täysin QAnon lasien takaa katsovat luulivat, että koko rinki olisi tuon operaation jälkeen putsattu pois kartalta.

Mutta homman raaka puoli on se, että pedofilia ei häivy itsestään kenestäkään pedofiilista pois, koska kyseessä on mentaalitason trauma, joka on heidän mielessä kiinni, koska he ovat myös usein lapsena joutuneet saman ilmiön uhreiksi ja heistä on tullut myöhemmin samanlaisia tapauksia.

Mutta tämä maailman rikkaimpien Illuminati sukujen sisällä tapahtuvat asiat kuten kannibalismi, insesti, lapsien rituaalimurhat ovat jo itsessään niin sairaita ilmiöitä, ettei luonnollisesti juuri millään tv-kanavallakaan voida vieläkään näitä asioita käsitellä julkisesti. Mutta senkin aika vielä tulee, kunhan nämä psykopaatit ensin uskaltaisivat tulla sieltä verhojensa takaa julkisuuteen.

Illujen tai tämän DEEP STATE:n salaisen pelin henkihän on tosiaan se, että heillä on tuo tulevaisuuteen ajoittuva tavoite perustaa maailmaan yksi maailmanvaluutta, yksi maailmanuskonto (Satanismi ja Luciferin palvonta).

Tämän keskukseksi he ovat jo päättäneet, että se tulisi Israeliin ja sen keskuspääkaupungiksi tulisi olemaan Jerusalem.

Israel: Länsiranta suljettu - MTVuutiset.fi

Olette varmaan jo nähneet mitä siellä länsirannalla tapahtuu, kun Israelin armeijan rynnäkkökiväärein aseistautuneet joukot ovat miehittäneet koko länsirannan (Gaza) ja ajaneet Palestiinalaiset siirtokuntiin.

A Terrifying Scenario: Coronavirus in 'Quarantined' Gaza ...

Tällainen Apartheid hallinto suurine aitoineen ja apartheid kansojen eristäminen siirtokuntiin on koko Uuden maailmanjärjestyksen tavoite.

Israel on vain pelkkä sen ensimmäinen kokeilualusta ja tuollaisia siirtokuntia he sitten haluaisivat tulevaisuudessa perustaa aina tänne uudelle maalle ja Helsinkiin asti.

Mutta ei tämä silti sitä tarkoita, että jo nyt alkaa Helsingin uudenmaan eristys laajentua tällaiseen Apartheid asumiseen.

Palestinians in Gaza are bringing their stories of siege to ...

Palestiinalaiset nyt ovat se kansanosa, jota Israelilaiset ovat koko vuosikymmenet alistaneet, mutta siinäkin on taustalla monet karmaattiset tekijät, josta on tullut eristyisesti Israelin maalle paljon karmaa.

Israelin hallinnon ongelma on edelleen se, että siellä tunnutaan kaikkiin ongelmiin löytyvän ratkaisun siitä, että pommitetaan Gazaa hävittäjillä ja ilmaiskuin.

Jos Suomen nykyinen hallinto tulisi Gazaan, niin joku Sanna Marinin hallinto ei enää alistaisi mitään Apartheid kansoja, vaan siirtokunnat purettaisiin ja nämä Palestiinalaiset päästettäisiin jo saman maan sosiaaliturvan piiriin.

Mutta tästä näemme sen, että kansakunnat ja maat ovat aivan erilaisia ihmisistä, koska Suomessa on jo hyvin korkeat verilinjat, kun taas Palestiinalaisten ja Israelin monien heimojen verilinjat ovat matalempia verilinjoja. 

Mutta tämä verilinja, joka on Netanyahullakin on tämän anunnakien verilinjaa, joka on aina sumerilaisilta ajoilta peräisin.

Jerusalemin kuningaskunta ja muut Lähi-idän ristiretkivaltiot.

Rothschildien verilinja on myös sieltä ajoilta peräisin ja entiset Jerusalemin kuninkaat ovat myös samaa verilinjaa ja sen vuoksi he katsovat, että heillä on oikeus edelleen ryöstää valtioilta ja harjoittaa epärehellistä pankkitoimintaa muiden valtioiden kontrolloimiseksi ja ryöstämiseksi.

US Army 'to cut 40,000 troops by the end of 2017' - BBC News

Mutta kuten olemme huomanneet niin nämä USA:n armeijan käydyt sodat ovat melkoisen kalliita ja koska kustannukset ovat korkeat, niin näitä sotia täytyy keinolla millä hyvänsä pitää yllä ja Israelin hallinto tälläkin hetkellä painostaa USA:n sotajohtoa valmistelemaan sotaa Irania vastaan.

Käsittääkseni se USA:n armeijankaan sotilasvala ei käsitä sitä, että he puolustaisivat näiden Wall Street pankkiirien taloudellista velkarahalla pyramidihuijaamista valtioita vastaan mm. sotimalla jatkuvasti vieraissa maissa tappamalla siviilejä ja naisia ja pieniä lapsia.

Mutta heidät sotilaat aivopestään siihen, että aina joku pahan akselivaltio uhkaisi taas Yhdysvaltoja ja heidän sotilaiden täytyisi lähteä puolustamaan Yhdysvaltoja.

UFO LATEST: 'US Air Force jets escorted UFO over my Georgia home ...

Vaikka tämä nyt kuinka hullulta kuullostaakin, niin jotain palloliittoumaa vastaan ei edes USA:n armeijankaan alukset tai laitteet sekä sotilasteknologia pärjäisi alkuunkaan.

Mutta Valon Galaktinen Liitto kun toimii valon puolella, niin siellä soditaan vähän eri tavalla ja heillä ei sen takia ole lupaa tehdä mitään massiivista alien invaasiota ja tunkeutua aluksineen vieraaseen ilmatilaan.



Toki palloliittouman alukset kyllä ovat silloin tällöin tehneet näitä ilmatilanloukkauksia mm. ilmaantumalla New Meksikossa ja pari vuotta sitten Helsingissä 7.5.2018 , jonka näin omin silmin kaverin kanssa.



Tämä kuva on otettu Sompasaaresta asti, jossa näkyvät nämä alukset, jotka ilmestyivät keskellä päivää toukokuussa 2018 Helsingin taivaalla n. klo 15:30 lauantaina.



Itse asiassa palloliittouman alukset pelastivat Fukushimassa koko planeettamme siltä ydintuholta, joka olisi pahimmillaan ilman heidän apuaan saattanut räjäyttää koko happikehän ja lopettaa tältä pallolta kaiken elämän.

Mutta jos nyt mennään näihin salattuihin asioihin, niin CIA:lla suurin turvaluokitus on Q ja jos työskentelet vaikka Area 51:ssä, niin kuulemma edes vessaan et pääse ilman vartijaa.

He salaavat ufoihin liittyvät asiat sen takia, että koska jos ihmiskunnalle selviäisi, että tämä palloliittouma on ihmiskunnan puolella ja vastustavat tämän negatiivisen eliitin juonia.

Tämä on se asia, jota DEEP STATE yrittää salata viimeiseen asti, koska he eivät siedä näitä ulkopaikkakuntalaisia, jotka ovat mm. aluksineen neutralisoineet useita ydinkärkiä, joihin palloliittoumalla on jo lupa, koska ydinohjukset aiheuttavat suurtuhon vaaran koko planeetallemme.

Tämän vuoksi tuolla kulisseissa on hirveä sota siitä, että mikä maa saa sitä uraania näistä ydinvoimaloista, jolla niitä ydinpommeja sitten valmistetaan sillä 235-isotooppisella uraanilla.



Jo vuonna 1963 ufo kävi nappaamassa ydinohjuksen taivaalta ja majuri jenkeissä ihmetteli, että mikähän tuo kohde mahtoi olla, joka kadotti ydinohjuksen kesken ydinkokeen.

Näitä asioita ei vieläkään uskalleta tuoda valemedioihin, koska Israelin puolustusministeriö istuu sen salaisuuden päällä ja vaatii myös, ettei USA:n hallintokaan saa paljastaa totuutta avaruuden ulkopuolisesta elämästä.

Avaruushallinto NASA on taas keskittynyt tyypilliseen asiaan minkä se osaa parhaiten, eli valehteluun. 



Kuussa on koko ajan ilmailuliikennettä, eikä siellä enää mikään Finavia toimi lennonjohtajana.



Veteraani astronautti Buzz Aldrin on jopa puhunut, että hänkin on nähynyt avaruudessa tätä ulkopaikkakuntalaista lentoliikennettä, eli ufoja. Tunnistamattomia lentäviä esineitä. 



Saksallahan tosiaan oli toisen maailmansodan aikoihin oma avaruusohjelmansa, jossa he rakensivat lentäviä lautasia. Mutta niitä ei kuitenkaan onnistuttu asekäytössä hyödyntämään.



Tämän avaruusteknologian natsitiedemiehet saivat kuitenkin käsiinsä. Alus toimi antigravitaatiolla.

Mutta miksei tätä teknologiaa olla vielä tähän päiväänkään mennessä suostuttu paljastamaan julkisuuteen ja alettu hyödyntämään sitä nykyisessä maailmassa ? 

Royal Dutch Shell a Safe 6.5% Dividend Stock – PGM Capital
No tietenkin sen takia, että muuten tämä bensiiniteollisuus kokisi sellaisen mahalaskun, että Rockefellerit suuttuisivat Standard oil yhtiönsä pääoman sukeltamisesta. Menisi Royal Dutch Shell konkurssiin.

Kun se öljy on näille suuryhtiöille sotateollisuuteen ja USA:n armeijan sotiin liittyvä niin suuri hillotolppa, joka tuottaa näille pankkiirisuvuille niin paljon miljardeja, etteivät he suostu tuosta miljardien hillotolpasta päästämään vieläkään irti. 

Shellin liikevaihto oli vuonna 2018 peräti 388,4 miljardia amerikan dollaria.

Se nyt on kuitenkin täysin selvää, ettei nämä antigravitaatiota käyttävät ufot kulje millään Shellin huoltoasemalta löytyvällä ysivitosen bensalla eikä edes dieselillä.

Koska nämä antigravitaatiovehkeet käyttävät plasman kaltaista polttoainetta, jonka energiamuoto on vähän erilainen kuin mitä jossain perinteisessä bensamoottorissa.

Joten silloin tämä antigravitaatiolentotoiminta tullaan edelleen pitämään siellä Area 51:n suojissa Nevadan vuoriston uumenissa. Jottei nämä laitteet vain tavoittaisi koko maailman kuluttajien kiinnostusta. 

Mutta tiettävästi siellä energiateollisuuden kulisseissa on myös tämä oppositioryhmä, joka haluaisi jo pikkuhiljaa vapauttaa nämä vapaaenergiaan liittyvät keksinnöt julkisuuteen.

Lähde: Haaretz