http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 16. huhtikuuta 2020

Eliitti kiihottui nyt fasismin uudesta noususta koronaepidemian vuoksi


Teksti: Teemu Vehkala

Tiedotusvälineissä on nyt erityisesti viime aikoina nähnyt mitä älyttömiä eliitin aivopieruja, joita he ovat nyt tuoneet julkisuuteen, koska he ovat selvästi kiihottuneita tästä fasismin uudesta noususta, joka mahdollistettiin tämän koronakriisin avustuksella.


Nyt Harvardin yliopiston tutkijat ovat ilmoittaneet, että kuinka sosiaalinen eristäytyminen saataisi olla tarpeen jopa vuoteen 2022 saakka koronaviruspandemian vuoksi.


Mutta koska nämä fasistit ovat psykopaatteja, niin milloinkahan he uskaltavat kertoa, että kyseessä on Talouden Nollakasvun operaatio, joka on käynnissä.


Nollakasvuhankkeeseen kuuluu massatyöttömyyden aiheuttaminen, jonka eliitin toivoma efekti on mm. nousevat itsemurhat tilastoissa jne. Perheiden hajoaminen sekä sinkkuuden lisääntyminen...


World first as AI and Blockchain come together to boost "Robot ...


Jos nyt puhutaan faktat suoriksi...


Että sinut halutaan korvata tuollaisilla ylläolevilla roboteilla...


Ainoa ero vaan, että tällainen robotti voi myös olla tällainen työssä käyvä ihminen, joka ei kykene ajattelemaan edelleenkään aivoillaan, eikä ole vielä päässyt tästä systeemistä edes sen verran ulos, että pystyy jo tiedostamaan, että mikä tämän maailman ja kapitalistisen kilpailuyhteiskunna pelin henki on, että häntä veronmaksajana käytetään tämän maailman verhojen takana olevan talouseliitin puhtaana lypsylehmänä, jotta tämä pankkien omistajakunta voisi loisia senkin pienen työpanoksen kustannuksella.




Näiden pankkiirien ei tarvitse käydä Vermossa pelaamassa rahojaan, vaan he pelaavat ihan sinun sosiaaliturvatunnuksilla, joilla käydään ihan pörssikauppaa, jos et sitä tiennyt.


Tämä on se salaisuus, jota pankit ovat salanneet näihin päiviin asti, että sinä ja sinun sosiaaliturvatunnuksesi on näille huijareille valuuttaa.


Television prison: Would a return to the set bring me back to the ...


Mutta kuinka temppu tehtiin...


Siihen tarvittiin vain mm. Rockefeller Foundation säätiön mädättämä länsimaalainen peruskoululaitos, jossa opetettiin, että ulkoiset auktoriteetit ovat niitä tahoja, joiden sanomaa ei saa kyseenalaistaa.




Työstä opetettiin mädätetyssä peruskoulussa se, että siihen liittyy omanarvontunto sekä status, joka on miehen kuin naisenkin egolle hyvin tärkeä asia. Sillä työtön ihminen on taas tämän kaiken vastakohta, vaikka tämäkin häpeällinen status, joka siihen liitetään kuuluu tähän kirkkokulttuurista tuttuun häpeän leimaamiskulttuuriin.




Tämä on silti erittäin traagista miten koko systeemi luotiin puhtaalle aivopesulle ja lapset kouluissa aivopestään puhtaasti siihen, ettei heistä monet juuri kykene kyseenalaistamaan tämän kilpailuyhteiskunnan raadollisuutta.


Kun totuus on se, että kyllä täällä riittäisi töitä jokaiselle, mutta koska nämä suunnattoman ahneet monikansalliset yhtiöt ja heidän pankkiirien suuromistajansa loivat tuhokapitalismin, jossa toimii erittäin raadollinen monikansallisten yhtiöiden kilpailijoiden raivaaminen pois tieltä ja pienyrittäjät jyrätään keinolla millä hyvänsä pois markkinoilta, koska suurkansalliset suuryhtiöt eivät salli pienyrittäjien vastakilpailua.


How To Identify and Recognize Psychopathic Behavior | HealthyPlace


Näiden suuryhtiöiden sekä yksityisomisteisten sijoituspankkien johtohenkilöt ovat lähes kaikki kylmäkiskoisia psykopaatteja, joiden empattisesta kompassista on neula katkennut, koska heidät opetettiin rikkaiden sukujensa tavoille ryöstämään köyhiltä kaikki rahat pois.


Israelissa mm. tässä heidän hyvin rasistisessa heprealaista Raamattua täydentävässä Talmudissa ihan suoraan sanotaan se, että kuinka valkoihoisilta vääräuskoisilta hölmöiltä lampailta (Gojim) kuuluukin huijata kaikki rahat pois keinolla millä hyvänsä.


The Zionist fallacy of 'Jewish supremacy' | Israel | Al Jazeera


Sionismilla ei oikeasti ole mitään tekemistä Israelin kanssa. Mutta nämä kasaarijuutalaiset, jotka kääntyivät juutalaisiksi jo yli tuhansia vuosia sitten, niin tämä on se porukka, josta Jeesus Kristus mainitsi heidät Saatanan Synagoogan pyörittäjiksi ja juuri täksi porukaksi, jotka kutusvat itseään juutalaisiksi, mutteivat ole. 


SOS to Humanity: The Evil Khazarian Plan: Trump


Nämä maailman rikkaimmat elitistit ovat todella suuri uhka koko tämän planeetan ihmiskunnalle ja meidän kollektiiviselle vapaudelle, koska nämä psykopaatit eivät halua meidän kenenkään olevan vapaita.


He eivät halua, että yksikään meistä tuntee itsensä vapaaksi, koska nämä mm. Draco rodusta koostuvat liskot ovat ihmiskehoissa edelleen yhtä raakamaisia mitä he olivat aikaisemmin jo silloin miljooniakin vuosia sitten, kun he onnistuivat tuhoamaan Marsin elinkelvottomaksi.


He tuhosivat myös Mardukin elinkervottomaksi....


He tuhosivat myös monta muutakin planeettaa elinkelvottomaksi, koska alkoivat sotimaan keskenään sekä muita vastaan.


Nyt tämä Draco liskojen porukka on edelleen ihmisten kehoissa tällä Tellus planeetalla, jonne heidät aikanaan laitettiin oppimaan jälleen tätä hyvin vaikeaa asiaa heille, eli rakkautta. Mutta osa toki näistä liskoroduista on jo onnistunut ihan ihmisenkin kehoissa siirtymään jo valon puolelle.


Mutta katsokaapa vaikka USA:n armeijaa, jolla on aina hyökkäyssota ratkaisuna kaikkiin maailman ongelmiin. 


Israel to use anti-terror tech to counter coronavirus 'invisible ...


Hyvin vaarallista tässä NEW WORLD ORDER, uuden maailmanjärjestyksen narratiivissa on se, että puikoissa on Israelin hallitus, koska he sen tulevaisuuden Maailmanjärjestyksen keskuksen haluavat perustaa sinne Israeliin.


Mutta jos katsoo kyseistä Apartheid hallintoa, niin se on kuin astuisi keskelle julminta Babyloniaa.


Dark secrets of the Vatican revealed


Vatikaanin suurin salaisuus

Jos olet koskaan miettinyt, että mikä on se Vatikaanin suurin salaisuus ?

No minäpä kerron.


Se on mielesi.


Jos se toimii avoinna, niin silloin saatat herättää sen tietoisella mielellä ja päästä siitä vanginvartijatietoisuudesta ulos. 


Jos onnistut siinä, niin silloin pääsit tuosta Vatikaanin suurimmasta salaisuudesta jyvälle. 


Tunnista narsistin ansat: 3 tyypillistä


Mutta koska nämä Illuminaatien globalistit ovat psykopaatti-narsisteja, niin siksi he kohtelevat ihmiskuntaa kuten tiskirättejä, eivätkä välitä meistä ihmisistä paskan vertaa.




Edesmennyt koomikko George Carlin kertoi aikanaan melko totuuden tästä kontrollerien sakista, joka onnistui myös aikojen saatossa luomaan ihmisten kontrolliin voimakkaimman asian nimeltä uskonto, että taivaan päällä olisi jokin ukko, joka tuomitsisi ihmisiä eläviä ja kuolleita sekä kiduttaisi helvetissä. Mutta hän rakastaa sinua.


Mutta hän rakastaa sinua, mutta hän tarvitsee rahaa.


Uskonto ottaa miljardeja dollareita ja eurotkin kelpaavat Vatikaaniin.


Suomenkin kirkollisverot matkaavat pääosin myös Vatikaanin pohjattomaan kirstuun, joista myös näiden pedofiili-kaardinaalien palkatkin maksetaan.


Paha saa aina parempaa palkkaa, kuten tässä mädätetyssä tuhokapitalismissa on ominaista, että kovimmat huijarit pääsevät elämään huijaamiensa ihmisten kustannuksella sitä jetset elämää.


Mutta kun puhutaan siitä maailmansuurimmasta pyramidihuijauksesta, niin sellainen on velkaan sidottu rahajärjestelmä euroineen tai dollareineen.


Kaikki tuo huijais perustuu yksityistettyyn keskuspankkitoimintaan, joka oli ennen vielä valtioilla käytössä. Mutta jossain vaiheessa nämä maailman rikkaimmat suvut mm. Rothschildien johdolla päättivät, että he ottavat nyt tämän rahanpainokoneen omaan käyttöönsä. Mutta ennen sitä heidän täytyi viilata muutamia lakeja läpi mm. Yhdysvalloissa, jossa he saivat tämän läpi vuonna 1913, jolloin päätettiin USA:n Fedin, eli keskuspankin perustamisesta.


Se oli sitten siitä päivästä lähtien täysin yksityinen rahalaitos, jolloin nuijaa pamautettiin Washingtonin parlamentin pöytään joulukuussa 1913.


Italian lawmaker lambasted for anti-Semitic tweet | The Times of ...


Ja koska nämä huijarit päättivät, että valtiot saisivat enää rahaa vain heiltä lainaamalta, niin pelin henki on ollut se, että Suomikaan ei saa enää lainaa kuin vain näiltä samoilta huijareilta.


Mutta täytyy toki muistaa, että mistäs se muutaman miljoonan Saksan markan laina tänne tuli 1860, kun J.V. Snellman kävi sitä anomassa Saksasta.


Carl von Rothschildin omasta pussista.


Saksan pankkiirien eliitti on jo noista ajoista lähtien pitänyt Suomen valtiota kuin omanaan ja he näkevät Suomen veronmaksajat kylminä lypsylehminä, joiden köyhyydellä nämä pankkiirit voivat tehdä suuria voittoja.¨


The Rothschild banking family of England... - Illuminati Exposed ...


Tämä samainen Rothschildien pankkisuku myös rahoitti natsien valtaannousun sekä antoi natseille sotalainaa II-maailmansotaan.


Sitten kun Saksa alkoi maksamaan Venäjälle sotakorvauksiaan, niin nämäkin sotakorvausrahat maksettiin sinne Frankfurtissa sijaitsevaan keskuspankkiin, jonka pääomistajia ovat Rothschildit.


Koronabondien tuotot menevät kohta näille samoille huijareille. Mutta nämä pankkisuvut ovat niin äärimmäisen rikkaita, etteivät he tätä hommaa tee rahasta, vaan tämä on heille kuin shakkiottelu, jossa he pelaavat toisella puolella ja toisella puolella taas on koko ihmiskunta heränneiden edustajiensa kanssa, jotka tietävät että tuossa näennäisessä shakkimatsissa pelataan tämän koko planeettamme ihmiskunnan vapaudesta.


Että jos tämä Illuminaatien sakki sen pelin voittaa, niin silloin nämä hullut satanistit nousevat valtaan ja he alkavat alistamaan jokaista maailman valtiota, kun Israel pääsee sitä Jerusalemista johtamaan.


He kun ovat läpeensä vannoutuneita Satanisteja, kuten myös kaikki yli 33-asteen vapaamuurarit tekevät myös Nimrodin valan lisäksi valan Luciferille... Eli tekevät pimeyden voimien kanssa sopimuksen, että toimivat sen valarituaalin jälkeen vain näille pimeille ja satanistisille voimille.


Rothschildienkin pankkisuku on kaikki myös Satanisteja.


17 Genuinely Creepy Photos From A 1972 Rothschild Dinner Party ...


Tämän vuoksi näissä Rothschildien yksityisissä bileissä on usein aina ollut okkultistinen teema.


Pin on Interiors


Nämä kuvat ovat vuonna 1972 järjestetyistä yksityisistä juhlista, joiden järjestäjä oli Rothschildien pankkisuku.


Rare Photos from a 1972 Rothschild Illuminati Party


Paikalla olivat aina taidemaalari Salvador Dali jne.


Pin on King Lear - Animal Surrealist (30s)


Nämä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa siitä miten kylmäkiskoista porukkaa nämä Rothschildit ovat.


Photos from a 1972 Rothschild illuminati party


Rothschildit omistavat lukuisia suuria kartanoita eri puolilla Eurooppaa kuten mm. Ranskassa.




Olisi jo ehkä aika ymmärtää, että nämä samat hyvin varakkaat sedät vetelevät nyt eri maiden hallintoja noista CIA:n naruista, kun näitä sinun perusoikeuksiasi viedään nyt vauhdilla pois jonkun KORONA-epidemian verukkeilla.


GBN/Rockefeller Scenarios on Technology & Development


Sillä nämä elitistit ovat aivan suunnattoman kiihottuneita tästä lisääntyneestä fasismista ja totalitarismin sisäänajosta, joka alkoi juuri kuten Rockefeller Foundationin ennuste kertoi tästä vaiheesta nimeltä LOCK STEP siinä eräässä muistiossa, jonka sivulla s. 18 oli tämä kerrottu tiivistetysti otsikolla LOCK STEP.

Tuo ylhäällä oleva dokumentti on siis kirjoitettu jo vuonna 2010, että siitä voitte päätellä sen miten suuri käry näillä Rockefeller säätiön elitisteillä on näistä maailman tapahtumista, kun Rockefellerit myös rahoittivat tämän KORONA-operaation.


He rahoittivat COVID-19 viruksen sisällön... Eli nämä eksosomit, jotka tunnemme COVID-19 viruksena ja Rockefeller Foundation myös rahoittaa tällä hetkellä sitä RNA-rokotetta, jossa on myös niitä eksosomeja sen verran lisää, että myös nanosirun lisäksi pystyisi ottamaan ihmiset hallintaansa ja tekemään heistä lopulta kuin käveleviä vihanneksia, joita olisi vieläkin helpompi hallita ja heikentää heidän immuniteettisuojaa tuolla RNA-rokotteella.




Mutta nyt on tullut aika ottaa valta pois näiltä psykopaateilta ja siihen parhaat aseet ovat se, että lakkaamme pelkäämästä heitä.

Lakkamme pelkäämästä näitä korona-uutisointeja, joiden tarkoitus on pitää meidä pelossa, jotta emme enää kykenisi vastustamaan tätä, kun nämä elitistit alkavat painostamaan hallituksia riisumaan perusoikeuksiamme pois tämän koronakriisin varjolla sekä tuhoamaan taloutta tämän varjolla.


Nyt on aika herätä tähän todellisuuteen, että mikään RNA-rokote ei pelasta tätä jo melkein tuhottua euron talousjärjestelmää.


Mikään rokote ei voi talousjärjestelmää pelastaa.


Eikä rokote myöskään ole tie takaisin sosiaaliseen liikkumisvapauteen, koska nämä yksilönvapauteen liittyvät perusoikeudet kuuluvat jo yksin omaan Suomen perustuslaillisiin perusoikeuksiin. 


Joten niillä ei silloin ole minkään korona-kriisin kanssa mitään tekemistä.


Sitä päätät omasta liikkumisestasi...


Sinä päätät milloin poistut kodistasi.


Sinä päätä myös siitä, että ketä päästät kotiisi sekä sen, että ketä ihmisiä päästät ylipäänsä elämääsi.


Jos sinä sallit näiden psykopaattien hallita mieltäsi ja viedä sinulta yksilönvapaudet pois jonkun korona-kriisin avulla, niin silloin olet todella vaarallisilla vesillä, koska tässä on nyt käynnissä koko tämän planeetan tulevaisuuden taistelu ihmiskunnan vapaudesta käynnissä.


Että jos sinä kuulut tähän joukkoon, joka on mennyt tuohon halpaan, että tässä on nyt jokin maailmanloppu käynnissä tappavine viruksineen, niin silloin annat tuolla pelollasi voiman näille ihmiskunnan alistajille.


Jos oikeus toteutuu, niin Bill Gates sekä tämän COVID-19 viruksen rahoittajat joutuvat vielä sotarikosoikeuteen sekä heille luetaan vähintäänkin elinkautiset vankeusrangaistukset.




Samoin myös näitä Hollywoodin pedofiilirinkejä pistetään kohta istumaan kaltereiden taakse ja siellä on kuulemma erittäin tunnettuja näyttelijöitä niissä ringeissä mukana.


Muista, että sinä olet aina vahempi kuin nämä eliitin alistajapsykopaatit.


He luulevat olevansa sinunkin niskan päällä psykologisesti, koska nämä seinähullut omistavat valemedian. Mutta jos sinä omistat tietoisen mielen, niin silloin olet todellakin heitä vahvempi ja pääset sotimaan heitä vastaan tuolla tietoisella mielelläsi, koska sen voima joukkovoimana siirtää vuoria.