http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 2. huhtikuuta 2020

Suomalaia aletaan vakoilemaan kännyköihin tulevalla PEPP-PT järjestelmällä huhtikuusta eteenpäin

Harakka Timo | Sosialidemokraatit


Teksti: Teemu Vehkala

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka sanoi, että tämä huhtikuussa kännyköihin bluetoothilla tuleva PEPP-PT ihmistenvakoilusovellus voisi auttaa koronavirustartunnan saaneiden ihmistn jäljittämiseen ja kuinka Suomi voisi kehittää tällaisen digitaalisen vakoilujärjestelmän.

Spy Satellite Digital Bird Eye View - Search For Suspicious Car ...

Kyseinen vakoilujärjestelmä otettaisiin käyttöön jo nyt Huhtikuussa ja siitä ei järjestetä yhtään kansanäänestystä tai äänestystä eduskunnassa.

Näin ollen tällä vakoilujärjestelmällä ei ole mitään lainopillista oikeutta tai legimiteettiä, joten se tulee olemaan laiton vakoilusovellus, joka rikkoo Suomen perustuslakia ihmisen yksityisyyden suojaan liittyen.

Mutta tästä huomaatte, että kuinka nämä kylmäkiskoiset psyukopaatit ovat jo suunnitelleet, että kuinka nämä ihmisten vakoilusovellukset voidaan helposti lyödä läpi, kun ihmiset on tämän keinotekoisen virusepidemian aikana peloteltu koteihin, jotteivat he enää näe, kun heidän perusoikeuksiaan aletaan riisumaan tämän koronakriisin varjolla.

Liikenne- ja viestintäministeri Harakka on kuitenkin tässäkin asiassa pelkkä globalistien juoksumies, että hän joutuu tekemään mitä käsketään ja jos hän ei tottele käskyjä, niin silloin hänen liikenneministerin hillotolppa viedään pois ja hän saa potkut ministerin virastaan.

Näitä ministereitä voidaan myös tarvittaessa kiristää, jos heidän menneisyydestään löytyy jotain sellaista materiaalia, jota on voitu vaikka videoida. Siihen riittää jo sellainenkin materiaali, jossa ministeri on vaikka tokkuroinut humalassa ja öykkäröinyt jossain ja siitä on tallenne jossain Sveitsiläisessä BIS-pankissa kiristystarkoituksessa.

Näitä kyseisiä videoita BIS-pankilla tosiaan löytyy lukuisista menneistäkin Suomen ministereistä, mutta siellä on eroottista materiaalia tallessa ja ne videot eivät välttämättä sovellu edes Seitsemän päivää lehden sivuille, koska se Aller kustannuksen julkaisema lehti ei ole K-18 lehti.

Näin se politiikka ja poliitikkoja kiristävä erotiikka toimii. Pääasiahan näille Suomen valtiota tuhoaville globalistipankkiireille on se, että tänne valitut päättäjät tottelevat heille ylempää annettuja käskyjä Suomen valtion tuhoamisesta.

Tuo ykkösase, joka näillä globalistipankkiireilla on ollut käytössään Suomenkin valtiota tuhotessa on ollut VELKA.

Jos työssäkyvä ihminen alkaa ostaa viidentonnin älytelevision, viiden tonnin kellon, viiden tonnin stereot, viiden tonnin tietokoneen jne. 

Jossain vaiheessa voi mennä elintaso jo sille levelille, että laskuja alkaa kasaantua liikaa ja sitten tulee ulosottomies käynnille ja alkaa ulosottotoimet. 

Ensin viedään omistusasunto alta, auto alta pois velkojen lyhennykseen.

Mutta nämä suuryhtiöt toimivat sen luokan talousparasiitteina, että heidän tuhovoimansa muistuttaa puskutraktoria joka tuhoaa suuria rakennuksia. 

Nämä pankkiiriparasiitit tuhoavat kaikki pienyritykset ympäriltään ja he eivät koe yhtään armoa, kun he jyräävät nyt pienyrittäjät konkursseihin ja tuhoavat heidät.

Jos ymmärrätte, että miten suurta tuhoa näiden Suomessa toimivien suuryhtiöiden sikailu on, niin se on kuin yksittäinen veronmaksaja, joka ei maksa penníäkään veroja valtiolle ja on saanut aikaan itselleen sadan miljoonan euron velat.

Joten tiedätte, että joku sadan miljoonan euron velka ei lyhene edes vaikka tekisi neljää työtä samaan aikaisesti.

Mutta koska nämä suuryhtiöt toimivat yhteistyössä näiden Wall Streetin sijoituspankkien kanssa, niin he ovat onnistuneet rakentamaan tämän ponzi-huijauksensa sillä tavalla, että valtioiden veronmaksajat raatavat töissään pienellä palkalla ja heidän työnsä hedelmät korjaavat nämä pankkiirit, jotka eivät tee päivääkään oikeita töitä.

Vaan he loisivat näiden lukuisten suuryhtiöillään tuhoamien valtioiden työntekijöiden verorahoilla, joilla nämä köyhtyneet valtiot lyhentävät valtionlainojaan näille pankkiireille takaisin.

Tätä on tuhokapitalistinen talouspolitiikka, joka on suoraan Saatanasta peräisin.

Se on saatanasta peräisin, koska se keskittyy vain pimeille voimille ja nämä Wall Streetin pankkiirit ovat satanisteja. 

Heidän jumalansa on Lucifer jne. 

He pyhittävät tuon työnsä vain Saatanalle ja Luciferille, joille he kumartavat.

Myös nämä kasaarijuutalaiset pankkiirit katsovat itse oikeudekseen, että heillä on oikeus kusettaa ja huijata gojyimeja, eli lampaita, joiksi he meitä länsimaalaisia ihmisiä kutsuvat. Koska me olemme kuulemma niin tyhmiä ihmisiä, ettemme tiedä miten tämä pankkijärjestelmä ja palkkaorjuus oikeasti toimii.

Mutta minä tiedän, että tulee vielä sekin päivä, jolloin Wall Streetilla ei enää toimi yhtään sijoituspankkia, koska koko pankkiala tulee jossain vaiheessa uudistumaan pois tuosta pankkiirien rahan ja vallan ahneudesta.

Sillä kun värähtelyt nousee, niin jossain rakkauden värähtelytasoilla ei enää mikään tuhokapitalistinen riistäminen enää toimi, koska tällainen toiminta toimii vain, jos on pelkoa ja ahneutta sekä vallanhimoa.

Tämän vuoksi tämä pankkiirien eliitti aina Vatikaanin johdolla on suunnitellut, että kuinka tämä heidän ajamansa Uusi Maailmanjärjestys tulisi jossain vaiheessa kieltämään maailmalla kaiken omistusoikeuden ja tehtäisiin uusi maailmanvaluutta, joka lakkauttaisi kaiken fyysisen rahan.

He haluaisivat palata takaisin keskiajalle ja tuoda feodalismin tuon Uuden Maailmanjärjestyksen malliin. Mutta kuten tiedämme, että länsimaalainen Suomi on jo niin sivistysmaa, että vaikka tänne YK nyt lähettäisi laivalastillisen Afrikkalaisia pakolaisia kerran päivässä sen n. 3000-4000 pakolaista, niin ei Suomen sivistys vielä heti laske päivässä.

Vaan sivistyksen tuhoamiseen menee useita sukupolvia aikaa ja sen on puhtaasti kiinni siitä, että miten tämä uussuomalainen väestö Somaleineen integroituu tähän yhteiskuntaan.

Tämän eliitin tarkoituksena on jo tuolla YK:n Agenda 2030 operaatiolla tuhota kaikki Euroopan valtioiden kansallisidentiteetti, jonka he näkevät suurena uhkana Uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle täällä.

Joten tästä syystä tämä Agenda 2030 toimintaohjelman pinssit ovat myös Vihreän puolueen ministerien takeissa nyt, koska he ovat keskittyneet Suomen valtion tuhoamiseen humanitaarisen maahanmuuton keinoin.

Heidät on opetettu vihaamaan Suomea ja tämän maan historia sekä kansallisidentiteettiä, miksi he haluavat muuttaa sen monikulttuuriseksi Suomeksi.

Tätä hanketta alkoi jo 60-luvulla rahoittamaan Rockefeller Foundation, joka rahoitti myös feministisen liikkeen toimintaa aina Yhdysvalloissa.

Tämän globalistien suunnitelmana on sitten tulevaisuudessa jossain vaiheessa kieltää lopulta perheiden perustaminen, kun langattomien verkkojen teknologia tekee tulevista sukupolvista hedelmättömiä. Mutta pankkiirit perustavat sitten ne eliitin spermapankit, josta saa vain harvat ja valitut sen lapsenteko-oikeuden, joka myönnetään sitten vain joillekin Espoon Westendiläisille, joilla on varaa lapsen kasvattamiseen.

Siellä on sitten niissä spermapankeissa vain eliitin liskogeeniä, koska nämä Illuminaatit yrittävät säilyttää tuon pahan verilinjansa keinolla millä hyvänsä. Että voi ne sen sukupolven lapset näyttää sitten jokainen George Sorokselta tai Bill Gatesilta. 

Tällainen rodunjalostus heillä tosiaan on mielessä, ettei saisi näitä kosmisia ihmisrotuja enää lisääntyä, koska nämä ihmiset taas ovat liian humanisteja, eivätkä sisäistä Uuden maailmanjärjestyksen totalitaristista agendaa, jonka päätarkoitus on pitää ihmisväestö valveunessa.

Pitää heidät valveunessa työpaikoillaan


Pitää heidät valeunessa tv:n ääressä


Pitää heidät valveunessa myös uutisten edessä


Pitää heidät valveunessa elokuvateattereissa


Pitää heidät valveunessa rock konserteissa


The Future of Cyberwarfare | Origins: The Journey of Humankind ...

Koko operaation tarkoitus on vain se, ettei tästä valveunesta heräisi enää kukaan ihminen.

Mutta jos herää, niin hän on hybridiuhka, jota vastaan NATO täällä myös taistelee kybersotilaidensa johdolla.


Lähde: Tivi