http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

Onko Paavista käytössä myös hologrammi versio ?



Teksti: Teemu Vehkala

Nettiin ilmestyi muutama päivä sitten omituinen video, jossa nykyinen Paavi (Joseph Aloois Ratzinger) ilmaantuu ikkunaan heiluttamaan kättään ja antamaan jonkun siunauksen.

Mutta kun hän kääntyy pois, niin hän näyttääkin olleen vain pelkkä hologrammi, joka häivettyy pois.




Hologrammi teknologia on jo olemassa ja tätä teknologiaa ollaan käytetty jo esim. jo edesmenneiden artistien kuten Elvis Prestleyn tapauksissa. 

Esko Rahkonen: Syvä kuin meri | Elävä arkisto | yle.fi

Taloudellisestihan tällainen teknologia ei välttämättä olisi mikään jymy menestys, jos johonkin Helsinin itäkeskuksen lähiöravintolaan (ns. räkälä) tilattaisiin Esko Rahkosen (kuvassa) hologrammi esittämään vanhoja ikivihreitä hittejään, kun nämä hänen entiset faninsakin ovat jo melkein kaikki joutuneet nyt vanhainkoteihin elämään loppuaikojaan.

The First Truly Applicable Hologram Tech is Here

Ei tämä nyt silti välttämättä sitä tarkoita, että tämä oikea Paavi olisi täysin hologrammi, mutta jos hänestä on olemassa tuollainen kättään heiluttava hologrammi video projektio, niin sitä voidaan käyttää vaikka samaan aikaan Vatikaanissa, kun itse pää Paavi on taas muualla vaikka pelaamassa Vatikaanin piispojen kanssa korttia jne.

Nykyinen Paavihan joutui juuri tässä kuussa pienen skandaalin kohteeksi, kun hän uskaltautui puolustamaan yhtä ystäväänsä, joka kaardinaalina vapautui juuri pedofilia syytteistä.

Paavi vetosi Jeesukseen, joka kuulemma hänen mukaansa tuomittiin, vaikka hän oli viaton.

Mutta asiassa oli sellainen pieni hiuksen hieno ero, että Jeesus Kristus ei ollut pedofiili, kun taas Vatikaani on täynnä näitä sairaita lapsirakastajia, joista miltei kaikki on perseraiskattu pedofiilien toimesta lapsena ja ovat jatkaneet tuota Babyloniasta asti tulevaa traditiota jälkipolville.

Monet uskonnolliset tahot ovat väittäneet, että nyt virassaan oleva Paavi tulisi olemaan viimeinen Paavi.

Tähän viittaavia juttuja on kerrottu myös näissä brittiläisissä valemedialehdissä kuten Express, jonne sekaan on sitten laitettu tuota maailmanloppu huuhaata, jotta itse pääaihe saataisiin sotkettua tuolla maailmanlopun ja tuomionpäivän pelkopornolla.

Käynnissä ovat kuitenkin suuret muutoksen ajat, joita tämä cabalin porukka (maailman salainen hallinto) yrittää nyt kääntää heidän hyväkseen, koska he aikovat Vatikaanin johdolla jo ottaa Uuden Maailmanjärjestyksen toimintavaiheen käyttöön tämän itse aiheuttamansa koronakriisin verukkeella.

Korona kun on se väestön harhautus, jolla he harhauttavat ihmiset kiinnittämään huomionsa täysin tähän COVID-19 virusepidemiaan, kun samaan aikaan nämä elitistit puuhaavat jo kasvojentunnistusjärjestelmiä, drone valvontaa sekä poliisivaltion käyttöönottoa.