http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 14. huhtikuuta 2020

Berliinissä osoitettiin mieltä karanteeneja vastaan - Saksan poliisi oli voimaton



Berliinin keskustassa järjestettiin mielenosoitus näitä melko mielivaltaisia karanteeneja vastaan, mutta Saksan poliisi oli voimaton, kun se yritti epätoivoisesti komentaa ihmisiä poistumaan julkiselta alueelta pois osoittamasta mieltään.

It's not fascism when we do it European Union EU | StareCat.com

Tämä eurojuntta nimeltä Euroopan union on sen alusta lähtien ollut kommunistinen fasismin keskittymä, joka viimeistään Lissabonin sopimus sinetöi fasistisilla säädöksillä.

Mutta erityisesti Saksan demareiden huutelut liittovaltiosta sekä heidän haluamasta Saksan rakentamasta yhteisestä EU-armeijasta viestii jo siitä, että natsien neljäsvaltakunta haluaa nähdä päivänsä jo kohta puolin, kunhan nyt ensin tämä euron valuutta onnistutaan tässä tuhoamaan tämän koronakriisin kustannuksella.

The EU and the Warning Signs of Fascism

EU on nyt ottanut käyttöön monia julmia fasismiin ja totalitarismiin liittyviä keinoja, joilla nämä Euroopan komission elitistit aikovat nyt sisäänajaa Uuden mailmanjärjestyksen (NEW WORLD ORDER) mallia mm. kasvojentunnistusteknologialla, jonka vuoksi määrättiin "koronan" verukkeilla nämä uudet turvaetäisyydet 1,83 m per henkilö.

AGENDA 21/AGENDA 2030 THERE IS NO DIFFERENCE – InlandNWReport.com

Sillä moni ei tiedä, että nämä arkitodellisuudesta jo kauan aikaa sitten seonneet psykopaatti-globalistit yrittävät tämän koronakriisin jälkeen säilyttää nämä turvaetäisyys lait ennallaan ja uskoo, että valtaosa ihmisistä tottuisi tällaiseen turvaetäisyys politiikkaan, joten sitten jossain vaiheessa on helppo näiden YK:n johtajien ilmoittaa, että jostain päivästä lähtien on vielä se perheen elättäminenkin laitonta, koska YK tulee ja hakee kaikki perheiden alaikäiset lapset pakkohuostaanotetuksi valtiolle sekä miehen ja naisen välinen seurustelu kielletään jollain lailla, jossa vedotaan johonkin YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030 säädöksiin ilmastonmuutoksen pykäliin sekä YK Agenda 21:n noudattamiseen, joka kieltää perheiden olemassalon.

Marco Rubio's Quest to Transform Himself Into 2016's Most Exciting ...

Nämä ovat aivan mielivaltaisia säädöksiä, mutta nämä kaikki on suunniteltu jo useita vuosikymmeniä sitten ja Rockefeller Foundation on tämänkin koronakriisi epidemian narratiivin toteuttaja ja luoja, koska nämä koronakriisin salaiset toimita-aikataulut on luotu salaisissa CFR:n kokoontumisissa.

Bill Gates: Introduction Into Destruction, The Mark Of The Beast ...

CFR on tämä Council of Foreign Relations, johon kuuluvat USA:n entinen ulkoministeri Henry Kissinger, Ted Turner, Bill Gates, Warren Buffett.

Nämä miehet puhuivat jo vuonna 2009 siitä, että miten maailmassa on liikaa ihmisiä ja heitä pitäisi jossain vaiheessa alkaa harventamaan keinolla millä hyvänsä ja tästä syystä nämä miehet kuten Bill Gates on säätiöllään kehittänyt näitä rokotteita, joilla saadaan väestön immuniteettia huonoksi sekä erityisesti hän on halunnut markkinoida näitä väestöä harventavia rokotteitaan mm. Intiaan, jossa sai jo vuosia sitten yli satojatuhansia Intialaisia tyttöjä steriloitua.

Ian56 on Twitter: "Globalist Depopulation Oligarch Bill Gates ...

Kun ilmastonmuutos on oikeasti sitä, että siinä pyritään torjumaan ihmisväestön lisääntymistä, jota nämä kulttuurimarxistiset hyödyllisest idiootit ollaan laitettu kutsumaan sitä nimellä ILMASTONMUUTOS.

Kuvitelkaa nyt, että jos se hiilidioksiidi on se, jonka ansiosta meillä on täällä sellaista ilmaa, joka antaa meille sen verran happea, että pysymme hengissä.

Niin jos näiden viherpiipertäjä idioottien mukaan YK Agenda vaatii, että hiilidioksiidia on täällä saatava vähennettyä, niin eikös se jo suoraan tarkoita sitä, että happea täytyisi saada vähennettyä tällä planeetalla paljon, että hiilidioksiidipäästöt olisivat pienemmät ja ihan tuollaisella karkealla matematiikalla, jos nämä globalistit saisivat lopulta sen yli 7 miljardia ihmistä harvennettua kuoliaaksi asti ja jäisi lopulta se vajaa 500 miljoonaa jäljelle, niin paljonko siinä katoaisi sitä hiilidioksiidipäästöjä maaplaneetalta, jos yksi ihminen tuottaa täydessä levossa 0,2 litraa minuutissa ja maksimaalisessa fyysisessä rasituksessa 2,5-3,0 litraa hiilidioksiidia minuutissa.

Tästä kertyy siis vuorokaudessa keskimäärin 0,6-0,9 litraa hiilidioksiidia, jota kertyy vuodessa 300 000 - 500 000 litraa.

Mutta nämä YK:n takana olevat psykopaatit luulevat, että normi-ihminen on niin idiootti, ettei se tajua, että tämä YK:n vaatima hiilineutraali maailma vuoteen 2050 mennessä olisi vain joidenkin kasviperäisten hiilidioksiidien karsiminen täältä pois.

Tämä ei valitettavasti pidä paikkaansa, koska YK:n suunnitelma noudattaa tätä heidän YK AGENDA 21:stä sekä YK AGENDA 2030 ohjelmaa.

Controversial Files: REPRODUCTIVE HEALTH: NEW WORLD ORDER ...

21 ohjelma on depopulaatio-ohjelma, eli väestön harvennus keinolla millä hyvänsä tappavin viruksin, suursodin, ydinasein ja kaikki keinot mitä vaan löytyy, jotka toimivat.

Ja taas tämä 2030 ohjelma keskittyy mm. humanitaarisen maahanmuuton operaatioihin, joilla YK pyrkii tuhoamaan kaikki UUTTA "fasistista ja totalitaristista" MAAILMANJÄRJESTYSTÄ uhkaavat kansallisidentiteetit pois alta näistä maista, joissa se kansallisidentiteetti on vielä vahvaa perua.

Trump's Trade Wars: A New World Order? | Al Jazeera Center for Studies

Joten sitten vain afrikkalaisia sekä lähi-idän asukkeja nämä maat täyteen, niin saadaan siinä samalla sosliaalimenot kuormitettua, kun näitä työhaluttomia maahanmuuttajia tungetaan rikkaat teollisuusmaat täyteen, jotta ne saadaan pikkuhiljaa enemmän velkaantumaan lisää ja ottamaan vain lisää lainaa yrittääkseen paikata nämä yhä suurentuvat sosiaalimenot.

Yhdysvallat ei valtiona tässä taloussodassakaan ole mukana valtiona, vaan tätä taloussotaa Kiinaa vastaan käyvät nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut Rockefellerien ja Rothschildien pankkisukujen johdolla.

Mutta he kyllä tietävät jo sen, että kuinka Kiinasta tulee muutaman kymmenen tai ehkä parinkymmenen vuoden kuluttua seuraava maailman talouden supervaltio.

Israel and the New World Order (English and Korean Edition ...

Mutta jos Uudesta Maailmanjärjestyksestä puhutaan, niin tämän hankkeen pääkaupunki on jo päätetty ja se on Jerusalem.

Isareliin tuo globaalin maailmanhallinnon keskus on päätetty pystyttää ja tällekin suunnitelmalle on olemassa se suurempi suunnitelma, jonka nämä vapaamuurarit myös tietävät, että se tulee vielä ennen tuota UUTTA MAAILMANJÄRJESTYSTÄ ja MAAILMANHALLITUSTA kokemaan tuollaisen sotaisan suursodan vielä ennen sen julistusta, joka tuntee nimensä III maailmansotana, joka tulisi alkamaan sillä, että Israelin ympärysvaltiot käyvät Israelin kimppuun ja sitten tästä eskaloituisi se suurempi kolmas maailmansota, kun Israelin puolustusministeriö vaatisi, että nyt koko Euroopan maiden armeijat sekä USA:n armeijan täytyisi tulla Israelin apuun ja koko tilanne eskaloituisi lopulta suuremmaksi sodaksi ja aina kolmanneksi maaimansodaksi.

Mutta nämä Illuminaatien elitistit ovat suunnitelleet tuonkin III-maailmansodan narratiivin jo yli satoja vuosia sitten ja aikovat siinä vaiheessa tuhota Sionismin poliittisen agendan ja tuoda sen tilalle lopulta tuon Israeliin johdetun Maailman hallinnon tulevan keskuksen.

Tähän konseptiin he sitten yrittävät lopulta tyrkyttää ristinuskovaisille satanistista uskontoa tilalle, koska siihen mennessä tämä kristinusko oltaisiin jo tuhottu niin pitkälle ja mädätetty, etteivät enää kristityt luottaisi omaan jumalaansa.

Pin on Marcus

Nämä kyseisen planeetta Telluksen kaappauksen ovat suunnitelleet nämä liskorodut, joihin kuuluvat reptoidi rotuja sekä dracoja.

GALACTIC HISTORY The Old Universe/Old Empire/DNA. | Truth Control

Se homma kun on niin, että tämä Dracojen porukka hyökkäsi aikanaan monelle muullekin planeetalle ja tuhosivat jo Lyyran tähtijärjestelmän.

Dracot hyökkäsivät myös Rigelin tähtijärjestelmään ja siirtyivät sieltä aina Zeta Reticuli I:lle ja II:lle terrorisoimaan.

Sieltä he jatkoivat planetaarista invaasio showta vielä Orioniin, kunnes lopulta olivat jo sotineet niin kauan, että heidät oli pakko laittaa tänne Maa Planeetalle käymään oppia, että josko he tällä elämänkokeiluplaneetalla oppisivat vihdoin kosmiset lait kuten vapaantahdon lain kunnioittamisen.

Mutta kuten ollaan nähty, niin nämä Dracot ovat täällä edelleen vallankahvassa ja pompottelevat ihmisiä sekä kansojaan mielin määrin ja koska kyseessä on vielä tunnekylmien psykopaattien sakki, joilta empassin kompassinneulasa on neula katkennut, joten he eivät nyt tämänkään koronaepidemia hysterian aikana ymmärrä, että heillä olisi myös virkamiehinä vastuu antaa ihmisille rauha näinä aikoina, mutta nämä psykopaatit ovat nyt saaneet ripauksen sitä fasistista ja totalitaristista valtaa, joka saa heidät aivan sekaisin, kun nyt he voivat käytönnössä tuhota jokaisen ihmisen yksilönvapauden ja polkea sen KORONALLA maan tasalle, jos haluavat.

Corona time' in Europe's main migrant camp in virus lockdown ...

Tämä kaikki fasistinen ja totalitaristinen hallituksen asenne viime aikoina on silti edelleen käänettävissä parempaan päin, jos vain lakkaatte pelkäämästä, koska silloin tuo pelon energia neutralisoituu, eikä nämä pakkorokotuslait enää päde, koska nekin menettävät energiakiinnikkeensä.

Valon voimat ovat aina yli tuhansia kertoja voimakkaampia kuin nämä pimeyden voimien astraaliset energiasumutteet.

Että jos se COVID-19 virus lähtee aivan sinun mielikuvituksestasikin pois, niin visualisoippa se, että manifestoit koko kyseisen viruksen pois tältä koko planeetalta, niin mitä enemmän tämän loitsun tekee, niin siinähän käy pian niin, että tämä koko virus neutralisoituu pois, eikä hallinnot voi enää sen jälkeen komentaa yhtäkään ihmistä lukittautumaan koteihinsa ja luopumaan kaikista perusoikeuksistaan jonkun viruksen takia.

Tämä tilanne on nyt vähän kuin se tilanne, jota me osat jouduimme dillaamaan ollessamme peruskoulussa, jos siellä oli tällainen kiusaaja, joka haistoi tuon pelomme ja kävi sen takia kimppuumme.

Että siinä vaiheessa kun tiedostat tuon pelon ja tiedostat sen, että kuinka nämä kiusaajat tunkevat iholle, jos he haistavat tuon sinun pelon, niin näin toimii myös tämä DEEP STATEN rosvokopla.

Heiltä lähtee aivan samalla tavalla valta pois, jos lakkaamme pelkäämästä. Eikä heillä lopulta ole mitään poliisiresurssia alkaa lähteä muiluttamaan pampuilla ja mellakkapoliisiarmeijoilla satoja miljoonia ihmisiä, jotka ovat kokoontuneet julkisille paikoille osoittamaan mieltään näitä mielivaltaisia ja fasistisia poliisivaltiosäädöksiä vastaan.

Tässä on nyt koko planeetan vapaus pelissä ja hintana on sinun yksilönvapauteen kuuluvat perusoikeudet. Että oletko vai valmis menettämään ne sen perusteella, että mielummin lukittaudut kotiisi, kun hallitus määrää. Että sitten kun tämä epidemia on ohi, niin ulkonaliikkumiskiellot jatkuvat entiseen malliin ja sinua kustiin linssiin, kun väitettiin, että tuo karanteeni oli vain jonkun viruksen torjumiseksi.

Tässä on nyt käynnissä Uuden maailmanjärjestyksen kokeiluvaihe, joka on jo Vatikaanin määräämää suoran toiminnan ohjelmaa.

Mutta jos luulit, että nämä hullut saisi rahalla maksettua pois tästä suunnitelmasta, niin silloin olet väärässä. Sillä näillä varjohallinnon elitisteillä on jokaisella rahaa enemmän kuin Roope Ankalla ja sitä he käyttävät George Soroksen tavoin lahjomalla poliitikkoja sekä virkamiehiä ja kokonaisia hallintoja, jotta he antaisivat tuota lahjontaa vastaan köyhdyttää omien maidensa kansalaiset ja päästämään nämä maaailman suurimmat yhtiöt sinne tuhoamaan mm. pienyrittäjät.

Tämä on valon ja pimeyden voimien välinen näytös, joka on käynnissä ja valon puoli on totuus, kun taas tämä pimeyden puoli edustaa mm. valheita ahneutta, ylpeyttä, vallanhimoa ja petosta.

Sinä voit aina valita, että kummalle puolelle kuulut valon vai varjon. Voit tehdä joko sopimuksen Saatanan kanssa, tai sitten näiden valon voimien.

Valon voimat antavat sinulle tuon diilin kautta myös ns. turvatakuut, että jos joudut oikeasti vaaratilanteisiin, niin sinua kyllä tullaan suojelemaan näiden voimien taholta. Joten valon puoli tässä taistellussa on jo niskan päällä. 

Mutta tästä Dracojen sakista täytyisi vielä saada se ratkaiseva niskalenkki, jotta heidät saadaan ojennukseen noiden pakkorokotuslakien osalta, sillä sellainen piikki jo itsestään pakotettuna meihin ihmisiin olisi sotarikos, joten Haagin sotarikostuomioistuimessa olisi kyllä tilaa aina Bill Gatesille. Sillä nämä roistot täytyisi saada otettua kaikki kiinni ja toimitettua kaltereiden taakse, etteivät pääse enää tekemään pahojaan sieltä käsin.