http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 18. huhtikuuta 2020

Illuminatin pahantekeväisyyskonsertti suorana YLE Areenassa

Lady Gaga

Teksti: Teemu Vehkala

Korruptoitunut lääketeollisuus BIG PHARMA lääkeyhtiöineen järjestää parituntisen pahantekeväisyyskonsertin, joka televisioidaan ympäri maailman.

Pahantekeväisyyskonsertti näytetään myös YLE:n TV2 kanavalla sunnuntaina klo 19.00-21.00

Kyseisen pahantekeväisyyskonsertin nimi on One World.

Siihen perään kun enää lisäisi order, niin konsertin nimi olisi ONE WORLD ORDER.



Luvassa on paljon okkultistista Illuminati symboliikkaa, joita etunenässä Lady Gaga ja nykyinen Gagan kilpailija 18 vuotias Billie Ellish (kuvassa) tulevat esittämään.

Ellish on tällainen nykynuorison uusi nouseva tähtiartisti, jonka pop kappaleiden sisältämä suora aivopesu keskittyy nykyisen teiniväestön mielen ohjelmointiin.


Pahantekeväisyyskonsertin aikana nähdän ja kuullaan myös Maailman terveysjärjestö WHO:n COVID-19 koronaviruspropagandaa.

Samalla myös BIG PHARMA:n lääkeyhtiöt keräävät itselleen rahaa COVID-19 koronaviruspandemian verukkeilla.



Jos vielä tästä koronaviruksesta (COVID-19) sen verran, että tämä Corona tulee kristitystä marttyyrista ja pyhimyksestä nimeltä Corona, joka eli 100-luvulla Syyriassa.

Corona tapettiin hänen uskonsa vuoksi Marcus Aureliuksen hallintokaudella n. vuonna 170.

Coronan muistopäivä on 14. toukokuuta Katolisen kirkon pyhimyskalenterissa.

Mutta nyt kun huomioi vielä sen, että kuinka tämä maailman varjohallituksen porukka ns. DEEP STATE/ILLUMINATI tai millä nimellä heitä nyt sitten tahansa haluaakin kutsua. Niin kun he kerta ovat satanisteja, niin nämä eliittisatanistit kääntävät aina terminsä toisinpäin.

Eli jos he järjestävät suuren hyväntekeväisyyskonsertin, niin se on silloin oikeasti pahantekeväisyyskonsertti, koska heidän käsitys hyvästä on meidän paha.

Heille rahan kusettaminen on hyväntekeväisyyttä, koska he katsovat oikeudekseen huijata rahaa hyväntekeväisyyden avulla ja jonkun tuollaisen vaarallisen rokoteteollisuuden rahallinen tukemineno ei ole mitään hyväntekeväisyyttä, koska rokotteisiin kuolee vuosittain maailmalla hyvin paljon ihmisiä, joista suurin osa on vielä lapsia.


Lähde: YLE

https://www.globalcitizen.org/