http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 27. huhtikuuta 2020

Presidentti Niinistö: Olen varma että Suomi selviytyy

VP: Arvostetuimmat poliitikot ovat Sauli Niinistö, Juha Sipilä ja ...

Teksti: Teemu Vehkala

Suomen Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö julisti presidentin kanslian sivuilla kansallisena veteraanien päivänä puheenvuoronsa, jossa hän totesi että on varma siitä, että Suomi selviytyy tämän ajan poikkeuksellisina aikoina.

Mutta mennään sitten siihen, että mikä on Suomi ?

Ketkä ovat Suomi ? 

Oletko sinä osa tuota Suomea ?

Kun tällaiselle globalistille kuin Sauli Niinistö on nuo heidän salaiset Sveitsin tilit, joiden muovikortteja he voivat vinguttaa ulkomaan matkoillaan ja matkustaa Suomen veronmaksajien piikkiin vaikka Thaimaaseen aina silloin kun on mahdollista ja sinä maksat tuon herrojen sikailun.

Tuollainen hillotolppamiesten touhu ei ole isänmaallisuutta nähnytkään, mutta ikävä kyllä nämä poliitikot, ministerit sekä aina presidenttikin ovat lahjottu Sveitsiläisestä BIS-pankista asti, jossa sitten on näitä videonauhoja mahdollista kiristystä varten olemassa.

Sauli Niinistö vs. Paavo Lipponen

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö toimi vuonna 1998 Suomen silloisena valtionvarainministerinä ja Paavo Lipponen toimi pääministerinä.

He kummatkin harhauttivat Suomen eduskuntaa euro kysymyksessä, joka sinetöi Suomen euroon. 

Tämä sitten tuli maksamaan Suomen valtiolle yli 1600 miljardia dollaria, koska euro vei Suomesta pääomaa pois tuon verran ja tuosta koituneet laskut maksavat tulevien sukupolvien veronmaksajat pois.

Lipponen tyrmää Niinistön iltakoulusuunnitelmat - MTVuutiset.fi

Se, että nämä kaksi miestä sekä muutamat muut suuryritysten miehet kuten Jaakko Iloniemi juonivat Suomen Euroopan unioniin sekä euroon oli valtionpetos.

Iloniemi kuului tuolloin 1994 Bilderbergin salaiseen ohjauskomiteaan. Iloniemi toimi Bilderbergissä vuoteen 1997 saakka, jonka jälken tiettävästi hänen roolinsa ohjauskomiteassa peri Nokian silloinen pääjohtaja Jorma Ollila.

Nämä kyseiset herrat syyllistyivät valtionpetokseen huijaamalla Suomen euro valuuttaan.

Paavo Lipponen: Valehtelimme presidentti Niinistön kanssa Suomen ...
Käsittämättömintä tässä on se, että kuinka Lipponen vielä tunnusti muutama vuosi sitten, että he valehtelivat Suomen kansalle EU:sta ja eurosta.



Mutta tämä on Suomen perustuslain mukaan valtionpetos (Rikoslaki 8 Luku sivu 1447).

Näin ollen jos meillä Suomessa olisi se Perustuslakituomioistuin, niin Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö joutuisivat silloin sen Perustuslakituomioistuimen eteen ja vastaamaan maanpetossyytteistään, joista vähimmäismääräinen vankeusrangaistus on 2 vuotta linnaa.



Joten nyt varmaan ymmärrätte miksi vain virkamiesrikollinen voi vastustaa Perustuslakituomioistuimen perustamista. 

Tietenkin sen takia, etteivät he halua joutua sinne kiven sisään istumaan virkarikoksistaan, eli Suomen valtion tuhoamisesta.

Kun vielä tänäkin päivänä nämä virkamiesrikolliset pääsevät jakamaan Business Finland nimisen osakeyrityksen kanssa näitä Suomen valtion kirstun viimeisimpiä rahoja keskenään ja jakamaan sitä kavereidensa yrityksille, etteivät ne vielä kaadu. Kun taas nämä pienyritykset kaatuvat jo ja näin onkin tarkoitus, koska pankkiirit ja monikansalliset yhtiöt eivät pidä vapaasta kilpailusta.


Lähteet: Verkkouutiset

https://mvlehti.net/2015/04/12/paavo-lipponen-valehtelimme-presidentti-niiniston-kanssa-suomen-kansalle/

Jorma Jaakkolan sivut

Seppo Hauta-Ahon blogi