http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Tutkiva journalisti Harry Vox vuonna 2014: Karanteenit käyttöön vallan välineenä



Tutkiva journalisti Harry Vox sanoi vuonna 2014 melkoisen ennusteen valtaeliitin tulevista hankkeista, mitä ei oltu vielä tuolloin otettu heidän totaalisen vallankäytön työkalupakistaan ulos.

Niitä olivat karanteenit sekä ulkonaliikkumiskiellot.

Että siinäs kuulitte, kun tämä totuus tuli jo vuonna 2014 tämän tutkivan toimittajan suusta ulos. 

Joten sekin todistaa miltei sen, ettei tässä koronassa ole mistään viruksesta kysymys, vaan siinä on kysymys tästä mielivaltaisest Uuden Maailmanjärjestyksen fasistisesta väestönkontrollista karanteeneineen ja ulkonaliikkumiskieltoineen.

Coronavirus eerily predicted by card game from 90s – and shows how ...

Steve Jacksonin vuonna 1982 julkaistussa Illuminati-korttipelissä on myös tämä karanteeni kortti.

Karanteeni koronaviruksen takia – tätä se tarkoittaa käytännössä ...

Tässä on siis ollut koko maailman ihmisten eristämisoperaatio käynnissä, koska tuolla maailmalla liikkuu nyt globalisteille hyvin vaarallinen virus nimeltä totuus, joka voi tarttua suureen ihmisjoukkoon.

Se on eliitille niin vaarallinen virus, että ihmiset on aivan kaikki eristettävä nyt keinolla millä hyvänsä koteihinsa.

Sillä välin hallitus puuhailee jo poliisivaltion syvennysoperaatiotaan.

Massatapahtumien kieltäminen nyt 31.07.2020 asti on osa tätä globaalia poliisivaltion syvennysoperaatiota, jossa myös viihdeteollisuus laitetaan uusiksi sen osalta, että sieltä on tarkoitus saada tuhottua eteenkin kaikki pienyrittäjät, jotka tuhoutuvat ensimmäisenä, koska heidän suurimman osan yritystoiminta lakkaa olemasta tuona aikana.

ggg eye … | Illuminati, Illuminati music, Illuminati conspiracy

Kun tässä viihdeteollisuuden puhdistusoperaatiossa kyse on siitä, että nämä monikansalliset viihdejätit eivät salli pienempiä kilpailijoita, joten mikäpäs sitten nerokkaampi keino kuin julistaa kotikaranteenit ja kieltää musafestarit koko kesältä.

Toisaalta vuonna 2019 Nelonen tv-kanava osti Kaiku Entertainment yhtiön, joka siirsi tuon yhtiön pääomistuksen Sanomamedialle. Joten sen seurauksena kaikki ne bändit ja artistit jotka halusivat näille Suomen kaikille rock festivaaleille esiintymään joutuivat olemaan enää vain Kaiku Entertainment yhtiön kanssa tekemisissä. Joten Suomeen luotiin viihdefestarien kartellitoiminta.

Tällainen touhu viihdemaailmassa on jo suoraa kommunistista kapitalismia, jossa ei enää sallita vapaata kilpailua.

Lady Gaga – Wikipedia

Onhan se myös jenkeissä aivan samaa touhua, että vain nämä jotka ovat valmiita myymään sielunsa näille monikansallisille musiikkijäteille saavat sen supertähden näkyvyyden ja sinne pääsee yhä heikommilla lahjoilla.

Tarvitsee vain osata vähän köhistä kovaa sillä tupakansavun pilanneilla keuhkoilla ja osata soittaa pianolla ne pakolliset kolme sointua, niin kyllä sen jälkeen kun nämä naiset suostuvat jonkun levymogulin kanssa makuuhuoneisiin neuvottelemaan siitä sun urasta, niin siitä se sitten voi pongahtaa käyntiin oikein kunnolla.

Tätä viihdeteollisuuden maailmaa kuitenkin tuhotaan nyt todella kovalla vauhdilla ja moukarina toimii näiden monikansallisten musiikkijättien puskutraktorit, jotka pyrkivät raivaamaan nyt kaikki pienet kilpailijansa pois tieltä.

A New Dance Show Tackles Pop Culture and Illuminati Mind Control ...

Monikansallisten levy-yhtiöiden ylläpitämä musiikkiteollisuus on täynnä CIA:n mielenhallintaan keskittynyttä kansallista aivopesua. Joten näin ollen nämä Adelet ja Lady Gagat on tarkkaan valittu ja heidän kappaleidensa sanoituksilla ohjelmoidaan tätä nykynuorisoa, jotka ovat nyt alaikäisiä.

Mk ultra mind control brainwash monarch programming illuminatti ...

Tälle monarch ohjelmoinnille ovat alttiita erityisesti alle 8-vuotiaa tytöt.