http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 4. heinäkuuta 2024

Trump: Biden on luovuttamassa ja tilalle tule pateettinen Kamala Harris

USA:n tulevat presidentinvaalit saavat mielenkiintoisen käänteen, kun seuraavaksi kohta Joe Biden siirtyy syrjään vedoten huonontuneeseen terveydentilaansa ja Kamala Harris astuu loppuvuodeksi USA:n presidentin toimiston johtoon.

Trump toteaa tässä myös sen kuinka Harris on täysin pateettinen nainen.


Tilannehan on nyt tuolla USA:n päässä melkoisen epätoivoinen, koska varsinkin sotilasliittouma (Military Industrual Complex) pelkää jo nyt asetehtaiden omistajien puolelta sitä, että Trumpista tulisi taas USA:n tuleva pressa, joka lakkauttaisi Ukrainan sodan ja asettaisi USA:n armeijan taas usean vuoden taloudelliseen paitsioon, koska USA:n talous pyörii tälläkin hetkellä miltei vain sotataloudella ja siihen kuluu niin monta tuhatta miljardia dollaria kokonaisuudessaan, että siihen tarvitaan vielä niitä sotia, joissa USA:n armeija sotii, tai sitten se myy aseita näihin USA:n proxy sota maihin, kuten tällä hetkellä Ukrainaan.


Nyt kun sitten Suomen eduskunta hyväksyi 2 päivää sitten tämän USA:n ja Suomen välisen puolustusyhteistyösopimuksen, niin historia alkaa kohta toistamaan jälleen itseään.


Silloinkin 1939 Natsi-Saksa solmi Suomen kanssa tämän "puolustusyhteistyösopimuksen," kun Natsi-Saksalla oli tämä Operaatio Barbarossa suunnitelma Venäjälle hyökkäämiseksi, mutta tänne se median kautta kerrottiinkin, kuinka Venäjä hyökkää Suomeen ja Natsi-Saksan kanssa lähdettiin puolustamaan Suomea.

Sodassa ei ole koskaan mitään voittajia, koska siellä on ainoastaan häviäjiä, koska siellä murhataan aina satojatuhansia ellei miljoonia sotilaita, jotka ovat myös ihmisiä. Mutta armeijassa taas koulutetaan, että tämän toisen maan ihminen, jolla on se sotilasuniformu päällään on vihollinen, jonka saa siellä rintamalla sen herra puskamajurinkin käskystä tappaa.

Mutta sodassa ainoat voittajat ovat nämä Wall Streetin ja Lontoon Pörssin pankkiirit, jotka käärivät niistä miljardien puntien ja miljardien dollarien voitot.

Näitä pankkiiri bisnesmiehiä ei voisi vähempääkään kiinnostaa lähteä sinne miinakentälle polkemaan miinoja, tai lähtemään edes siviilipalvelukseen jonnekin tykistötulen täyttämälle rintamalle, koska nämä miljardien dollarien ja miljardien puntien omistajat lukevat London Timesista tai New York Timesista aamuteensä tai aamukahvinsa aikana miten heidän omistamiensa aseyhtiöiden osakket ovat nousseet ja kuinka monta miljoonaa he ovat onnistuneet rikastumaan Ukrainan sodan verirahoilla.


USA:n ja Venäjän välinen vihanpito on teatteria

Lännen lehdistössä ei vaan vieläkään haluta kertoa sitä, että mitä siellä Neuvostoliitossa tapahtui silloin 26. joulukuuta 1991, kun se kommunistinen järjestelmä tuli tiensä päähän.


Neuvostoliiton talous veteli viimeisiään jo 80-luvun lopppupuolella, jolloin monet Venäjän oligarkkit olivat käytännössä ryöstäneet Neuvostoliiton varat omille tileilleen.

Lopulta silloin vuonna 1991 Neuvostoliitossa tehtiin salainen sopimus, että New Yorkissa toimineet pankit lupasivat rahoituksen, jos kommunistisesta järjestelmästä luovuttiin, joten sen jälkeen sinne piti saada jokin uskottava johtaja Venäjän federaation presidentiksi, joten tähän valikoitiin Boris Jeltsin, joka antoi jo populistista kommenttia mm. perestroikan järjestelmästä vuonna 1989, joten hänellä oli jo kansan tuki takanaan.

Jeltsin kuitenkin saatiin keploteltua vuonna 1999 pois vallasta, kun New Yorkissa toiminut pankkiiri Edmond J. Safra laitettiin asialle juonittelemaan Venäjälle joku näistä ex oligarkkeista, jotta Venäjän maan varoja olisi taas helpompi ryöstää näille heidän pankkiirikolleegoilleen ja Boris Berezovski oli jo näiden pankkiiri roistojen kolleega. 

Mutta ensin oli keksittävä jokin juoni, jolla Jeltsin saataisiin pois vallasta ja siihen keksittiin tällainen rahan siirto oikku, että Jeltsinille myönnettiin 7 miljardin ruplan laina duuman remontteihin. Sen jälkeen kun rahat siirrettiin New Yorkista, niin Safran kolleegat soittivat Jeltsinille puhelun, jossa häntä uhattiin kohta syyttää rahanpesusta, mutta luvattiin suojelua, jos hän tuon vuoden 1999 loppuun mennessä luopuisi  vallasta ja juoni tehosi, koska Jeltsin ilmoitti 31.12.1999 eroavansa Venäjän presidentin tehtävistä.


Mutta tämä Boris Berezovski ei päässytkään Venäjän presidentiksi asti, koska duumassa asti tiedettiin, kuinka hän toimikin sen New Yorkissa toimineen libanonilais-brasilialaisen pankkiiri Edmond J. Safran luottopakkina.


Venäjällä taas nämä vaikutusvaltaiset valtion tahot laittoivat lopulta agentit tuon Safran perään, joka pakeni lopulta Monacoon ja kuoli siellä hämärässä tulipalossa 3. joulukuuta 1999 ja Berezovskin päästä luvattiin myöhemmin palkkio eräälle ex KGB:n everstille Aleksadr Litvinenkolle agentille, joka myöhemmin joutui sen kuuluisan poloniumin myrkytyksen kohteeksi vuonna 2006.

Berezovski sai kuitenkin puhuttua Litvinenkon ympäri ja lahjoi hänet, jonka seurauksena Litvinenko joutui ex työnantajansa FSB:n vainoamaksi, jonka jälkeen hän pakeni Lontooseen, minne myös Berezovski pakeni.

Lokakuussa 2006 Litvinenko sai Britannian kansalaisuuden.

Litvinenko kirjoitti myös kirjan Venäläisen historoitsija Juri Felstinskin kanssa, jossa hän kertoo FSB:n kouluttaneen mm. al-Qaidan terroristeja Dagestanissa. Hän myös kertoi kuinka Moskovan teatterikaapauksessa työskennelleet terroristit työskentelivät osa FSB:n laskuun, joka tekee silloin siitä Moskovan teatterikaappauksesta ihan Venäjän valtion false-flag terroriteon.

Huhtikuussa 2006 Litvinenko taas kertoi kuinka Euroopan komission silloinen puheenjohtaja ja Italian pääministeri Romano Prodi oli KGB:n aikanaan kouluttama agentti Italiassa ja kuinka Prodi suojeli paavi Johannes Paavali II:n salamurhayrityksen jälkeen KGB:n agentteja Italiassa vuonna 1981


.Sitten lopulta FSB:n päässä päätettiin, että Litvinenko oli saatava hiljaiseksi, joten sitten 1. marraskuuta Litvinenko sairastui vakavasti lounastettuaan lontoolaisessa sushi-ravintolassa yhteyshenkilönsä Mario Scaramellan kanssa. Litvinenkon oli määrä saada salaisia tietoja koskien Venäjällä aikaisempina Venäläisen toimittaja Anna Politkovskajan murhasta, jota aikaisemmin. 

Scotland Yard epäili ensin Litvinenkon hiljennyskeinon olleen talliummyrkytys, mutta myöhemmin selvisi että se olikin polonium myrkytys ja että myrkky oli todennäköisesti poloniumin radioaktiivinen isotooppi 210, johon viittasi tämä Litvinenkon virtsanäytteestä tulloin otettu alfasäteily.

BBC:n mukaan Litvinenkon murhaa saatettiin jo yrittää 16. lokakuuta 2006. 


Mutta lopulta 23. maaliskuuta 2013 Britanniassa piileskellyt Berezovski näki viimeiset päivänsä, kun hän löytyi hirtettynä kylpyhuoneestaan.

Tiedä sitten, että oliko hänen kylvettäjänsä ne Mossadin tai FSB:n kylpyhuoneremonttimiehet ? Mutta lehdistössähän se niputettiin ensin itsemurhaksi, jonka jälkeen taas tarinat muuttuivat kyseenalaistettuun versioon, että tekiköhän sittenkään itsemurhaa

Mutta aivan selväähän se on, että Berezovski kuului näihin Illuminaatien pankkiirimafioihin, joissa aina hänenkin yläpuolellaan istui joku häntäkin vielä vaikutusvaltaisempi herra.


Näin se peli toimii siinä suuremmassa maailmassa, mutta asia on aina omalla tavallaan vaarallista edes tietää, että kuka mies siellä istui hänen yläpuolellaan, mutta tästä Venäjän vallankaappausyrityksestä tämä Berezovskin ja Edmond J. Safran välinen yhteys tiedetäänä, koska lähteenä tälle tiedolle oli se muuan sijoitusguru ja itseoppinut taloustannustaja Martin Armstrong.

Mutta lopulta Armstrong pistettiin vankilaan istumaan 11 vuodeksi, kun häntä syytettiin siitä, että kuinka hän oli huijannut sijoittajilta 700 miljoonaa dollaria ja piilottaen 15 miljoonaa dollaria omaisuutta sääntelijöiltä.

Armstrong kuitenkin sen vuoksi pistettiin linnaan, koska hän mm. ennusti silloin jo vuonna 1998 sen, että kuinka Venäjällä tulee vielä taloudellisesti kovat ajat, joka oli seuraus Aasiassa vuonna 1997 puhjenneesta talouskriisistä.

Armstrong itse totesi jo tuolloin, että kuinka nämä hänen silloiset ennustuksensa Venäjän heikentyvästä taloudesta herättivät lopulta aina CIA:n huomion.


Kuilu rikkaiden ja köyhien välillä on täysin tietoisesti pankkiirien toimesta rakennettu

Kuitenkin ottaen enää kantaa sekä Venäjän tai USA:n talousjärjestelmään sekä EU-maiden yhä heikentyviin talouksiin, niin tästä näkee selvästi sen, että miten rahajärjestelmä näiden ahneiden ja vallanhimoisten pankkiirien johdolla rakentaa tuota haluamaansa maailmanjärjestystä koko ajan siihen suuntaan, että työtä tekevälle veronmaksajalle jää aina isompi lasku maksettavaksi, mutta taas näille korkoja kiskoville pankkiireille tulee taas isommat voitot taskuihin.

Mutta jos se työtä tekevä orja viimein tajuaisi tämän pelin luonteen, että he ovat oikeasti niitä MONOPOLI nimisen pelin oikeita pelinappuloita, joita pelataan heidän sitä itse huomaamatta.

Sillä jos meitä olisi riittävän monta, jotka lopettaisivat tämän MONOPOLIN pelaamisen niinä veronmaksajina olevina pelinappuloina, niin tuon pelilaudan kaatuminen olisi yhä enemmän todennäköisempää.

Mutta asiasta tekee äärimmäisen haastavan se, koska nämä työssä käyvät veronmaksajat on suorastaan täysin aivopesty jo koulussa täydellisiksi työssäkäyviksi orjiksi, joiden mieli toimii vielä täydellisessä hypnoosissa. 

Television tuijottaminen varsinkin sulattaa heidän aivot. Joten miten kertoa tällaiselle tv-ohjelmia tuijottavalle hypnoosissa elävälle ihmiselle, että elämme valheessa ja koko järjestelmä on perustettu tälle globaalille valheelle, jossa meidät on ohjelmoitu uskomaan, että eläkkeelle pääsy vapauttaisi meidät viimein siitä palkkaorjuudesta ? 

Valtion rahajärjestelmä ja pankkien myöntämät lainat yksittäisille työssäkäyville ihmisille ja valtioille valtionvelkakirjoina kuitenkin laittavat liikkeelle tämän kierrossa olevan rahan. Eli liikkeellä oleva raha onkin vain velkaa.

Eli tämä palkkaorjuuteen perustuva kilpailuyhteiskunta perustuukin velalle.

Mutta mitäs käy, jos tämä koko maailman velka maksettaisiinkin viimeistä penniä myöten pois ? 

No silloin kaikki raha katoaisi kierosta.

Joten mitenkäs eläisimme sitten rahattomassa yhteiskunnassa ? 

Että tunkeutuisiko sen jälkeen joku ryöstelevä jengi rikkaiden taloihin ja valtaisi ne itselleen, vai jäisikö köyhä työväestö vieläkin asumaan niihin sosiaalilähiöihinsä ?

Pankkiirithan ryöstävät tälläkin hetkellä kokonaisia valtioita, eikä he siihen tarvitse mitään hevosilla ratsastavia roistoja, vaan se hoituu ihan velkarahalla, kun köyhtyvät valtiot joutuvat koko ajan anomaan lisää valtionlainaa niiden aikaisempien valtionlainojen takainmaksuihin.

Joten kun nämä yksityisomisteisten ja suurien pankkien roistot eivät voi aina edes Finnairinkaan reittilennoilla matkustaa, niin heillä on vielä oltava omat yksityiskoneet kuten on myös feikki-ilmastoaktivisti Greta Thumbergilla ja vaikka Gretallakin on jo yli 18 miljoonan dollarin omaisuus, niin silti ELOKAPINA järjestön piti maksaa hänen Suomeen tulonsa.

Eli niin kuin tästäs näette sen, että miten tuon ylhäistön elinkustannukset kustannetaan aina alamaisten puolelta ja alamaisethan tässä valtiojärjestelmässä joutuvat käymään töissä, että tämä rikas loisijaporukka voi viettää tätä jetset-elämäänsä rauhassa ja keskittyä siihen golfin peluuseen tai syödä niitä kaviaareja kalliin shampanja eränsä kanssa.

Tämä systeemi kun rakentuu tuolle pyramidille, jonka talousjärjestelmä on vielä noin 1500-luvulla jo luotu ponzi-huijaus. Mutta edelleen se työssä käyvä orja luulee, että hänen työllään luodaan ne hänen palkkarahat, vaikka ne tulee vain niistä heidän pankkilainoistaan, jossa pankit luovat aina 90 % uutta rahaa kiertoon, vaikka sillä duunarin ottamalla 300 000 euron asuntolainalla pankki luo uutta 270 000 euroa uutta rahaa tyhjästä ilmasta sillä 300 000 euron pankkilainalla. 

Joten jos pankilla onkin holveissaan vain se 10 tuosta, niin sehän on enää vain 30 000 euroa, jota siellä on pankilla holvissaan.

Niin tuosta huomaatte sen, että jos vaikka nyt tulisi jokin talouskriisi ja kansalaiset kävisivät hädissään pankeista nostamassa tilinsä tyhjiksi, niin sen seurauksena pankit laittaisivat taas hädissään nostorajoutuksen, koska he olisivat muuten konkurssissa.

Tätä on siis se talletuspako, joka aiheuttaakin sille pankille sen likviditeettivajeen.

Mutta edelleen kysyn, että tarvitseeko näiden pankkien aina niillä lainoillaan repiä työläisten selkänahasta niitä korkoja ? 

Että jos sillä työläisellä on vaikka se omakotitalo, niin tarvitseeko vielä jonkun Nordean lähteä hinnoittelemaan siinä kasvavat omenat vielä erikseen ja repiä niistäkin jotain korkoja ja lainata ne omenat sille puun omistajalle vielä erikseen ? 

Siinä huomaatte tämän koko pankkijärjestelmään perustuvan järjettömyyden, joka perustuu vain ja ainoastaan pankin asiakkan, eli velallisen orjuudelle, koska tämä järjestelmä on pelkästään ihmiskauppaa.

Mutta kun sen uuden Volvon ostaja on jo sokaistu sillä materialistisen maailman arvomailmalla, jossa lainan saanut ihminen elää todeksi sitä materialismiaan. 

Hän ei kykene vielä välttämättä näkemään sen pankkijärjestelmän toiselle puolelle, mistä häntä taas vedetään höhlästä ja kusetetaan minkä ehditään.


Tämä on siis eräällä tavalla kuin se Keisarin Uudet vaatteet satu uudestaan nyyajasssa, jossa vaikka joku ruosteisella 80-luvun Ladalla ajava liikemies kehuisi kaikille kolleegoilleen ostaneensa juuri upouuden Volvon. Mutta kukaan hänen kolleegoistaan ei kuitenkaan uskaltaisi hänelle sanoa, että sehän on vain vanha Neuvostoliiton aikainen ruosteinen romu.

Koska silloin voisi rikkoutua tuo materialistiseen valveuneen perustuva harha.


Pankkien harjoittama ihmiskauppa kuitenkin loppuu siinä vaiheessa, kun tulee se seuraava pankkikriisi, joka tuhoaa nämä ihmiskauppaa harjoittaneet pankit ja se on ihan karman laki.

Sitä saa mitä tilaa.

Nämä Wall Streetin ja Lontoon Pörssin pankit tilasivat ihmisten sieluja myöntämällä heille lainoja taloihin ja autoihin. 

Lainan saaneet ihmiset lähtivät orjina töihin työskentelemään näitä lainoja pois tajuamatta, että heille lainan myöntäneet pankit saivat sillä aikaiseksi kiertoon ihan tuollakin 300 000 euron lainalla sen 
270 000 euroa uutta rahaa.

Eli jo yksistään sen yksittäisen pankkiasiakkaan 300 000 euron asuntolainan myöntöhetkellä pankki loi 270 000 euroa tyhjästä ilmasta, mutta se tullaan sitten ottamaan pois korkojen kanssa sen työläisen selkänahasta ja tämä on se pankkiirien jetset-elämän rahoitusmuoto.

He pankkiirit itse eivät ole valmiita tekemään päivääkään oikeita ja rehellisiä töitä, koska niistä maksettaisiin vielä niin pieni tuntipalkka, että pankkiirille jäisi paha mieli, joten kun muiden rahoilla voisi tulla myös miljonääriksi tai aina miljardööriksi asti, niin se olisi heille paljon mieluisampi peli.

Tätä siis on se asekauppa, jossa aseiden kauppaajat rikastuvat miljonääreiksi ja aina miljardööreiksi asti sillä, että jotkut tuolla tappavat toisensa miinakentillä ja taistelukentillä.

Aina siis on laitettu joku kärsimään ja josta nämä Wall Streetin ja Lontoon Pörssin massimiehet korjaavat sadon.

Mutta nyt olisi jo aika muuttaa tämä mädäntynyt järjestelmä ja rakentaa sen tilalle uusi talousjärjestelmä, jossa lopetetaan tämä jatkuva ihmisten kauppaaminen jollain lainoilla, koska ihminen on oikeasti vapaa ihmisolento, jonka sielu ei ole kaupan, jos hän sen sisäistää.

Sen jälkeen loppuu myös palkkaorjuus, jonka jälkeen perinteinen työ saa aivan uudenlaisen merkityksen, kun sieltä lähtevät pois nämä työnantaja tittelillä toimineet orjanomistajat.

Miettikääs nyt ? 

Haluatteko olla orjia, vai vapaita ? 

Valinta on teidän.









 






 











 






tiistai 2. heinäkuuta 2024

Kansanedustaja ja pääesikunnan ex tiedustelupäällikkö Pekka Toveri julisti sodan Venäjää vastaan


On tämä pääesikunnan entinen tiedustelupäällikkö ja nykyinen kansanedustaja Pekka Toveri (kuvassa) aika vaikutusvaltainen mies, kun nyt hän julisti ILTALEHDESSÄ sodan Venäjää vastaan sanomalla, että "SUOMI ON SODASSA VENÄJÄN KANSSA".

Vuonna 1939 se oli silloinen Suomen ulkoministeri Eljas Erkko (kuvassa) joka paskoi kaikki välit Venäjän kanssa. Lisäksi Erkko ei sietänyt muiden ministerien puuttumista Suomen ulkopoliittisiin asioihin.

Erkko teki selväksi, että kaikkien Suomen silloisten muiden ministerien oli alistuttava hänen tahtoonsa.

Keväällä 1938 Suomi ja Neuvostoliitto alkoivat käymään ns. Jartsev-keskusteluja, mutta Erkko taas suhtautui niihin kuin niitä ei olisi ollutkaan. Eli tällainen Troijan-hevonen Suomella oli ulkoministerinä noihin aikoihin, eikä tämä ex tiedustelupäällikkö Pekka Toveri paljon tästä luonteesta eroa, ainoa hyvä asia on se, ettei Pekka Toveri toimi tällä hetkellä Suomen ulkoministerinä, koska nämä CIA:lle työskentelevät miehet ovat aina vaaraksi Suomen sisäiselle, että ulkoiselle turvallisuudelle, koska toimivat CIA:lle myyrinä.


Tämä suursuomi hankkeen kaatuminen tuolloin 1939-1945 vuosina otti koville näille kaikille Suomessa toimiville fasisteille, joilla meni lopulta tuon sodan jälkeen maine sekä kunnia, mutta nämä samat fasistisukujen jälkeläiset himoitsevat jälleen, että pääsisivät taas Suomen armeijan ja yhdistetyn Saksan kasaaman EU-armeijan johdolla hyökkäämään jälleen Venäjälle, jonka jälkeen taas nämä sotakiimaiset sotahullut alkaisivat Suomessa jälleen vaatimaan sitä suur-suomea.

YLE mm. julkaisi 10 vuotta sitten 2014 vuonna tällaisen jutun, jossa eräs toimittaja Janne Sunqvist totesi, että tämä "suur-suomi olisi onnistunut vain natsi-Saksan avulla".


Mutta tällä toimittajalla on aika lyhyt muisti, kun tännehän se natsi-saksan armeija tuli silloin vuonna 1939 ja toteutti epäonnistuneen Operaatio Barbarossan, jolloin tämä noin 3,9 miljoonan natsiarmeija mukaanlukien myös Romanian armeija, Italian armeija, Unkarin armeija sekä Suomen armeija hyökkäsivät joukolla Neuvostoliittoon.

Sitten näistäkin 1,1 miljoonasta kuolleesta sotilaasta käärivät nämä silloiset Lontoon pörssin ja Wall Streetin pankkiirit miljardien dollarien ja miljardien puntien voitot, joten mahtoiko tulla heille siitä hyvää karmaa ? Miettikääs nyt...


Mutta ei edelleenkään uutismediat tai edes peruskoululaitos tai yliopistomaailmassa suostuta kertomaan totutta sodista, kuinka ne ovat aina yksityisomisteisten keskuspankkilaitosten yksityisten osakkeenomistajien voittoa tuottavaa liiketoimintaa, jota he käyvät vain sen vuoksi, koska haluavat jostain tietystä valtiosta täyden hallinnan mm. luonnonvarojen osalta ja Ukrainan kohdalla tämä on mm. viljateollisuus.

Ukrainan ja Venäjän välinen sota aiheutettiin Wall Street roistojen toimesta, koska viljan hinta piti saada ylös ja Ukrainan sodalla on saatu nostettua samalla oluen hintaa jne. 


Ukraina halutaan myös nyt väkisin EU:n jäsenmaaksi ja se tavallaan vain pommitetaan paskaksi ennen EU-jäsenyyttä ja sitten sinne tulee BlackRock sijoitusyhtiö jälleenrakentamaan maan.


Tässä Ukrainan nykyinen Presidentti Volodymyr Zelensky istuu saman pöydän ääressä näiden BlackRock yhtiön miesten kanssa.


Zelensky tietää täysin minkä luokan pörssi-mafia roistoja nuo miehet ovat, koska noiden konnien kanssa ei ole koskaan muuta vaihtoehtoa kuin neuvotella, tai jos et päädy noiden ukkojen kanssa sopimuksiin, niin seuraavaksi CIA lähettää shakaalit näiden Presidenttien tai Pääministerien perään ja sitten voi heidän virkalentokoneensa pudota alas yllättäen, mitä kävi Panaman Presidentti Omar Torrijokselle 31. heinäkuuta 1981. 

Ylhäällä näkyy saman mallinen de Havilland Canada DHC-6 Twin Otter lentokone, jonka CIA pudottu alas, jonka kyydissä oli Panaman Presidentti Torrijos.


CIA salamurhasi myös muutamaa kuukautta aiemmin Ecuadorin Presidentin Jaime Roldós Aguileran (kuvassa) myös järjestämällä lento-onnettomuuden.

Että mistähän nämä USA:n hallinnon neuvottelijat ovat oppineet nuo vanhat Italian mafian kaltaiset toimintatavat, että jos kieltäydyt näiden roistojen kanssa sopimuksista, niin sen jälkeen päädyt tämän USA:n hallituksen johtaman DEEP STATE mafian tappolistalle ?

No Italiastahan ne opit tulivat aikanaan ja tämä vuonna 1776 Saksan, Baijerissa perustettu Illuminatin salaseurakin on vain tämän saman rosvojoukon jatke, jonka toiminta ulottui historiassa aina 1000-luvun alkupuoliskoille, jolloin nämä järjestöt tunnettiin mm. Temppeliritareiden järjestönä.

Mutta suuria rikollissukuja nämä ovat aina olleet ja vaikka tälläkin hetkellä näitä maailmassa on noin 13 rikollisperhettä, joita pidetään ns. Illuminatin rikkaimpina sukuina, niin on siellä Italiassa myös näitä alkuperäisiä Illuminati-sukuja.

He ovat pyrkineet pitämään siniverisen verilinjansa aina puhtaana, että esimerkiksi tästä syystä se Amerikkalaisen Hilton-hotelliketjun perijätär Nicky Hilton meni naimisiin vuonna 2015 Rothschild pankkiirisuvun vesan James Rothschildin kanssa.


Mutta eihän näiden sukujen perijättäret halua lisääntyä minkään työväenluokan ihmisen kanssa, kun silloin voisi kulkeentua nämä sodilla tehdyt verirahat väärille tileille.

Mutta tässä on  vielä sellainenkin juttu, että nämä Illuminaati-suvut ovat aina olleet sitä mieltä, että heillä täytyy olla maailmassa kaikki valta ja raha, kun taas me muut olemme heille pelkkiä orjan asemassa olevia alamaisia.

Salaisesti kokoontuvan Bilderberg kerhon elitistit kutsuivat muutama  vuosi sitten Bilderberg mielenosoittajia torakoiksi. Tässä näkyy se asennemaailma, jolla nuo Bilderberg-kerhon elitistit halveksuvat heitä kritisoivia aktivisteja.

Eli miten luulette, että tasa-arvoon perustuva yhteiskunta voisi toteutua, jos tuo ihmisten välinen kunnioitus pyörii noin nollatasoilla? 

Samoin myös yhteiskunnissa harjoitetaan edelleen täysin avointa syrjintää mm. vammaisia ihmisiä kohtaan, toisinajattelijoita kohtaan, seksuaalivähemmistöjä kohtaan, työttömiä ihmisiä kohtaan vaikka toki PRIDE-hommat on jo CIA:n mädätysprojekteja. Ei niillä juuri seksuaalisen tasa-arvon kanssa ole mitään tekemistä siinä vaiheessa, kun tätä perverssiä ideologiaa aletaan tuputtaa mm. lapsille.

Joten kun te viimein tajuatte ja ymmärrätte sen, että minkälaiselle sairaalle yhteiskuntakiipeilylle tämä koko yhteiskunta on rakennettu, jossa erityisesti työttömiä ihmisiä syrjitään ja on samalla saatu usutettua työväestö luulemaan, että he joutuvat työllään elättämään työttömät ihmiset.

No kun asiahan on niin, että jokainen työssäkäyvä ihminen käy töissä vain sen vuoksi, että nämä pankkimaailman yläpuolella olevat roistot voisivat myydä kansainvälisesti huumeitaan, kidnapata lapsia kymmeniä miljoonia ympäri maailman ja myydä heitä mm. seksiorjiksi miljonääreille jne. Sitten nämä roistot myyvät aseita ja käärivät vielä sodilla isot verirahat pankeilleen.

Eli haluatko tukea tuollaista bisnestä ? 

No mutta sinä tuet sitä, jos maksat veroja ja käyt töissä.

Olet näiden Wall Streetin orjakauppiaiden orja niin kauan, kuin sinulla on velkaa näiden samojen roistojen omistamille pankeille.

Joten huomaatteko mistä nyt puhun ? 

Mutta jos syyllisiä tässä haetaan, niin syypäitä tähän ihmisorjuuteen olemme me ihmiset itse, jotka jo peruskoulussa aivopestiin tähän sairaaseen juoksukilpailuun oravanpyörässä, jonka tehtävänä oli vain pitää sinut siinä valveunessa, ettei vaan syntyisi se kapina, jolla viimein riittävän moni ihminen yhdistäisi viimein ne viisaat päänsä yhteen ja syöksisi nämä roistot pois vallasta.

Sitten ymmärrätte senkin, että se ainoa sota jota tässä koko ajan käydään on näiden maailman rikkaimpien elitistisukujen sota tätä alempaa ihmisluokkaa kohtaan, joita he tälläkin hetkellä rokottavat kuoliaiksi näillä myrkkypiikeillään.

Nyt nämä myrkkypiikit vaihtuivat lintuinfluenssarokotuksiin.

Merkit näistäkin koronarokotusten myrkkypiikeistä on nähtävillä, mutta siihen tarvitsee mielen olla avoin, koska muuten jos pelko saastuttaa mielen, niin ei näitä asioita voi ennen vielä nähdä.

Että jos tämäkin Espoolainen mies kuoli muutama vuosi sitten noin kuukausi koronarokotteen ottamisen jälkeen, niin hän ei kuollut koronaan, vaan hän kuoli tuohon koronarokotteen sisältämiin myrkkyihin.

Sitten nämä neljä rakastettua tv-juontajaa jokainen kuolivat äkillisesti ja kaikki työikäisiä ihmisiä.

Työikäisiä ihmisiä on sen 2020 vuoden jälkeen alkanut kuolemaan äkillisesti, mutta mediassa ei saa asiaa nostaa vieläkään pöydälle, koska muuten selviäisi se, että kyse olikin maailmanlaajuisesta kansanmurhasta rokotteilla.


Nämä Illuminatin liikemiehet jotka eivät halunneet kertoa keitä olivat pystyttivät silloin vuonna 1980 sen Guidestonesin kivimonumentin, jonka kylkeen he kaiversivat tämän tekstin "MAAILMAN VÄLILUKU ON PIDETTÄVÄ 500 MILJOONASSA JA SE ON PIDETTÄVÄ TASAPAINOSSA LUONNON KANSSA".


Sitten vuonna 2022 ilmeisesti paska lensi jo niin pahasti tuulettimeen, että nämä monumentit piti käydä räjäyttämässä hajalle, koska muuten olisi jo liikaa ihmisiä päässyt lukemaan tästä salaisen maailmaneliitin väestönharvennusohjelmasta, jonka tarkoituksena on harventaa maailmanväestö aina sinne 500 miljoonaan.

Joten tämä on se syy miksi he nyt luovat näitä feikkipandemioita, jotka ovat pelkästään psykologisen sodankäynnin keinoilla luotuja, koska mitään koronavirusta ei levinnyt kuin vain siihen uskovan päässä. Mutta niiden tarkoituksena oli saada juuri nämäkin terveen immuniteetin omaavat ihmiset sinne myrkkypiikeille rokottamaan itsensä tätä kuvitteellista tartuntatauti koronaa vastaan.

Sitten nämä hölmöt ja hyödylliset idiootit jonottivat sinne terveyskeskuksiin ja alkoivat näiden rokotuskertojen jälkeen sairastelemaan ja nyt syntyi jo uusi TURBOSYÖPÄ epidemia.

Nämä maailman väestönharvennustalkoot täytyy kuitenkin poliitikkojen ja median suusta esittää jollain neutraalimmalla tavalla, niin siihen keksitteen sitten se kansankielinen ja salonkikelpoinen nimi ILMASTONMUUTOS, josta tämä eliitin tiedemies ja väestönharvennuksen kannattaja Dennis Meadows on puhunut julkisesti.

Hän on kyllä melkoinen huru-ukko, kun ihan Rooman Klubin miehenä puhui muutama vuosi sitten ihan julkisesti sen, kuinka tämä planeettamme voi elättää vain noin miljardi ihmistä tai 2 miljardia ihmistä riippuen siitä, että minkälaista vapautta ja materiaalisia kustannuksia haluat.

Hän puhui siitä kuinka nämä elitistit itse haluavat säilyttää itse korkean elintason, mutta samalla taas ei voida mahdollistaa juuri sitä yhteiskuntaa, jossa sille roska-auton kuljettajalle maksettaisiinkin se 36 000 euron kuukausipalkka.

Kun silloin aina se työväen orjaluokka saa vain hyvin pienet leivänmuruset, ja nämä ylhäistön roistot loisivat jetset-elämäänsä.

Mutta nyt maailmassa on käynnissä tämän koko kapitalistisen teollistumisen aikakauden loppuvuodet, joka tulee päättymään tämän nykyisen talousjärjestelmän totaaliseen tuhoona, joka tapahtuu pankkien kaatumisina.

Ukrainan sota oli seurausta siitä, koska pelkästään silloin 2014 vuonna Kiovasta käytiin hakemassa kultavarannot USA:n keskuspankkiin.

Se oli USA:n keskuspankin Ukrainan hallitukselle myöntämä sisällisssotalaina, jonka vakuudet otettiin Kiovan keskuspankista noiden kultaharkkojen muodossa.

Nythän tämä on mielenkiintoinen kuvio, kun EU on kieltäytynyt lainaamassa 50 miljardin dollarin lainan Kiovaan.

Taitaa Zelenskyn pojalla olla rahat loppu, kun ne on jo sodittu Venäjän kanssa sinne lainatuilla aseilla, joka on saanut jo Kiovan keskuspankin holvit tyhjiksi.

Mutta nyt kuitenkin EU:n komission pääjohtaja Ursula von Leyen lohdutti Zelenskyä ja lupasi, että tämä 50 miljardin laina järjestetään sinne kyllä loppuvuodeksi.

Mutta raha ei tässä ole se ongelma, vaan se asia että se pankkilaina oli se sitten tuo Ukrainaan haluttu 50 miljardin dollarin laina. Että mitä sillä rahalla siellä sen jälkeen tehdään, kun se päätyy valtionvelkakirjoina sinne Kiovan keskuspankin holviin ? 

Että myöntääkö Kiovan keskuspankki jollekin Igorille uuteen Ladaan lainan, jos Igor on joutunut työttömäksi sotainvaliidiksi ? 

Ei myönnä, joten tässä on jo heti ensimmäinen menetetty pankkiasiakas, kun sen Igorin täytyy olla sen verran työkuntoinen, että hän kykenee olemaan palkkaorjana ja palkkaorjan omistaa aina pankki, vaikka työnantaja omistaa hänet työntekijänä.

Mutta taas huumekaupassa Ukrainan valtiolla on kuten muillakin mailla on aina omat hovihankkijat ja kokaiini tulee Ukrainaankin ulkomailta sotilaslentokoneiden mukana.

Ukrainan armeijan sotilaat vetävät huumeita kaiken aikaa taistellessaan sekä Venäjän armeijankin sotilaat.


USA:n hallitus kävi jo 80-luvulla salaista asekauppaa Iran Contra sissien kanssa Nicaraguassa ja se oli samalla CIA:lle kokaiinikaupan salainen keskus.


Ruotsin Pääministeri Olof Palme murhattiin sen takia, koska eräs Ruotsin suurimpia asekauppiassukuja salakuljetti myös aseitaan Iran Contra sisseille ja näihin salakuljetuksiin osallistui myös Etelä-Afrikka.


Tämä on se syy miksi tuohon Palmen salamurhaoperaatioon osallistui se yksi Etelä-Afrikan apartheid-hallinnon silloinen turvallisuuspalvelun upseeri Eugende de Kock, jonka palkan tuosta operaatiosta maksoi eräs hyvin tunnettu läntinen tiedustelupalvelu.

Ruotsin tiedotusvälineet noteerasivat asian jo vuonna 2015, kuinka Kockin näköinen mies poistui Arlandan lentokentältä Palmen murhan aikoihin.

Mutta tosiaan Palme oli tuolloin vuonna 1985 jo nousemassa YK:n johtoon ja hän oli jo onnistunut puuttumaan näihin salaisiin Iran Congtra sisseille myytyihin asekauppoihin, kun laittoi jo muutaman salakuljetuslastin jäihin ja se suututti tämän Ruotsin silloisen suurimman asekauppayhtiö Boforsin pääomistajat.

Sen jälkeen Palmesta päätettiin päästä eroon ja värvättiin hänen salamurhansa CIA:lta, joka sitten lopulta tuolloin 28. helmikuuta 1986 hoiti homman pois.

Mutta Ruotsin media puhuu edelleen vain siitä, että "kuka oli palmen murhaaja", mutta siitä ei puhuta, että "ketkä tilasivat Palmen murhan".

Sillä jos tämä jälkimmäinen "ketkä tilasivat Palmen murhan" lause tulisi Ruotsin mediaan, niin sen jälkeen ruotsalaisetkin oppisivat kyseenalaistamaan tuon koko Olof Palmen murhasadun, joka ei olisi enää se tuttu SE OLI YKSINÄINEN SUSI, JOKA VIHASI PALMEA jne. 

Mutta juuri näin nämä mediat manipuloivat uutisten sisältöä ja syöttävät sinne jatkuvasti tuota poliisien sekä viranomaisten sinne määräämää propagandaa.