http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 4. lokakuuta 2023

Vapaa tiedote - RAINFOREST ALLIANCE tuotteiden boikotti

 

Tämä video leviää jo netissä, jossa mies aukaisee tällaisen teepussin, joka on tuon RAINFOREST ALLIANCE sammakkologon sertifikaatin alainen ja mitäs sieltä löytyykään sisältä, kuin eläviä toukkia ja ötököitä noiden teepussien sisältä.


Elävät toukat eivät kuulu teepussien sisältöön, mutta Bill Gatesin mukaan ne kuuluvat.


Aloitan laajamittaisen RAINFOREST ALLIANCE tuotteiden massaboikotin.

Aion jättää jokaikisen RAINFOREST ALLIANCE tuotteen kauppaan. En myöskään osta yhdestäkään kahvilasta kahvia, jonka tuote on merkitty tuolla myrkyttäjä globalistien sertifikaatilla.

Boikottiin voi lähteä mukaan ja mitä enemmän meitä on, niin sitä lähempänä nämä myrkyttäjä firmat ovat lähempänä konkurssia, koska sen nämä ihmisten myrkyttäjät lopulta ansaitsevat.

Kenenkään ei pidä päätyä näiden Bill ja Melinda Gates säätiön myrkytyksen kohteeksi, koska näillä tahoilla on vain yksi tavoite ja se on maailmanväestön vähentäminen. Sitä on se heidän mainitsema "kestävän kehityksen ohjelma".


Kahvin nämä RAINFOREST ALLIANCE tuotemerkin takana olevat myrkyttäjät varmistavat mm. sillä, että saastuttavat ne ulkomailta tulevat kahvipavut mm. käärme myrkyllä.

Silloin ei enää Suomen päässä oleva kahvipaahtimo osallistu enää niiden myrkyttämiseen.

Mutta kyse on enemmänkin Venäläisestä ruletista, koska kuulin juurikin kyseisen Kulta Katriina kahvista löytyneestä käärmemyrkystä.

Toinen testi taas kohdistui Pauligin Brazil kahviin, josta löytyi myös RAINFOREST ALLIANCE sammakko logo, mutta tuosta kyseisestä kahvipaketista ei löytynyt mitään yllättävää.

Mutta oman terveyden suojelemiseksi kannattaa jättää jokaikinen sammakko merkkinen tuote kauppojen hyllylle.