http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 12. lokakuuta 2023

Pfizerin koronarokote mannekiinina ollut 8 vuotias poika kuollut sydänkohtaukseen 4 koronarokotteen saannin jälkeen

 


Israelilainen 8-vuotias Yonatan Moshe Erlichman (kuvassa) toimi Pfizer koronarokotteelle mainoskasvona vuosia sitten.

Nyt hän kuoli sydänkohtaukseen, kun oli jo saanut 4 rokoteannosta koronarokotteita. Hän oli saanut sydänkohtauksen ollessaan kylvyssä ja meinasi ensin hukkua, mutta menehtyi tuon jälkeen tänään torstaina sydänkohtaukseen. 

Hänet toimitettiin vielä sitä ennen paikalliseen Sadassah Mount Scopusin sairaalaan Jerusalemissa.

Hän siis kuoli tuon Pfizerin koronarokotteen myrkkypiikkien aiheuttamaan immuniteettikatoon, joka oli seurausta noista neljästä Pfizerin koronarokotteesta. Mutta tätäpä ei enää kerrota edes Israel National News mediassa, koska se on edelleen se "KUOLI ÄKILLISESTI" (Eng. died suddenly) valtionsalaisuus, jota media salailee edelleen.


Yonatan oli tunnetun israelilaisen lastenlääketieteen parissa työskennelleenlääkäri Dr. Mati Erlichmanin pojanpoika. 

Asiahan on koronarokotteita lobbaavalle medialle äärimmäisen arka ja siksi siitä on vaiettu lännen medioissa. Mutta Israelissa siitä kuitenkin uutisoitiin National News sivustolla.

Mitä tämä tapaus nyt todistu kuin sen, että myös lapset ovat tämän maailman väestönharvennusohjelman kohteina ja koronarokotteet suunniteltiiin tappamaan myös lapset, jotka luetaan maailmassa liikaväestöksi ja ei siinä edes Israelin kansalaiset saa mitään erikoisoikeuksia, elleivät sitten toki kuulu johonkin kuninkaalliseen verilinjaan ja omaa yhteyksiä vallanpitäjiin.

Mutta tämä perusväestö koko maailmassa on suunniteltu harvennettavan niin, että se noin 7,1 miljardia väestöä on laskettu liikaväestöksi, joisa tulisi näiden globalistien mukaan päästä eroon keinolla millä hyvänsä, joita varten tämä koko valepandempia korona kehitettiin koronarokotus myrkkypiikkeineen.

Koronarokotteen tarkoitus ei ollut siis antaa mitään suojaa mihinkään koronavirukseen, kun totuus oli se, ettei mitään koronavirusta ollut koskaan missään uhkaamassa ketään. Koska se koronavirus oli pelkkä psykologisen sodankäynnin pelote, joilla ihmiset ja myös lapset haluttiin sinne myrkkypiikeille heikentämään immuniteettinsa, jotta lopulta henki lähtisi myös lapsilta pois, joka tässä nyt tämän Yonatan Moshe Erlichmanin tapauksessa nähtiin.

Mutta se on päivän selvää, että näiden myrkkypiikkien kehittäjät tulevat maksamaan omalla karmallaan jokaikisen hengiltä myrkytetyn ihmisen massamurhat. Se on päivän selvä asia. Eikä siitä pysty kukaan näistä myrkkypiikittäjistä lipeämään edes rahalla, koska karma on luonnon laki ja täysin universaali sellainen, joka toimii jokaisen ihmissielun kohdalla. 

Eli se mitä kylvät, niin niität myöhemmin takaisin ja tämä koronarokotteiden myrkkypiikkisato on kyllä melkoinen sato, kun näiden massamurhien karman maksun aika tulee, niin nämä myrkkypiikittäjät aina Pfizer yhtiötä myöten tulevat saamaan ansionsa mukaan korkojen kera. Siitä karma pitää huolen.


Mutta siinä on vaan se, että nämä Roomassa vaikuttavat jesuiitat, Vatikaani, Rooman klubi ja tämä muu eliitti on jo niin soikaistunut vallastaan, että se on sokaissut jo heidät täysin.

He palvovat saatanaa sekä muitakin pimeyden voimia ja katsovat olevansa itse jumalia, jonka perusteella he eivät koe minkäänlaista syyllisyyttä siitä, että he haluavat orjuuttaa ja harventaa maailmanväestön aina siihen lopulliseen n. yhteen miljardiin tai puoleen miljoonaan.

Heillä on todella uskomattomat ja mielipuoliset suunnitelmat mm. maailman kaikkien uskontojen lakkauttmiseksi, jonka tilalle he sitten haluaisivat tuoda tuollaisen satanismiin perustuvan ateistisen maailmanuskonnon.

Jerusalemiin he haluavat sitten tuon III-maailmansodan jälkeen perustaa sen luomansa Uuden maailmanjärjestyksen keskuksen. Mutta vielä sitä ennen islamin ja sionismin pitäisi tuhota toinen toisensa suuressa maailmansodassa.

Lähteet: Arezzoinforma (Italia)

Israel National News