http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 17. lokakuuta 2023

Belgian ampumisesta epäillyn ampumispaikasta liikkunut täysin ristiriitaisia tietoja


Vain n. 3 tuntia sitten MTV UUTISET väittää, että osa Belgialaismedioista väitti aiemmin, että mies on ammuttu kahvilassa.

Sitten juttua korjattiin tänään klo 9.24, koska aikaisemmin Reutersin uutistoimiston mukaan epäilty oli ammuttu.


Tämä kuvahan on peräisin eilen Twitterissä levinneestä videosta, jossa näkyy tuntomerkkeihin sopiva mieshenkilö, joka makaa liikkumattomana autossa.

Mutta valemediat antavat aina väärää informatiota ja tämä disinformaatio tehtaillaan siellä aina tahallaan, jolloin normiuutisten lukijoille tulee lähes mahdotonta enää selvittää sitä, että mikä on totta ja mikä ei ole ? 

Kun n. neljä tuntia sitten uutismediat kertoivat, että ampuja olisi pidätetty.

Niin luulettekos, että vielä ammuttu terroristi lyödään käsirautoihin ja viedään asemalle kenties vielä kuolleena kuulusteluun ? 





Mutta aina kun tätä Rockefeller säätiön rahoittaman uutistoimisto Reutersin juttuja kuuntelee, niin heidän tiedotustoiminta muistuttaa lähinnä rikkinäistä puhelinta, josta ei saa milloinkaan mitään selkeää kuvaa mitä siellä milloinkin tiedotetaan.

Ilmankos nämä kyseiset valemediat omistajineen vihaavat sitten näitä vaihtoehtomedioita, joiden toimitus ei koostu tällaisista CIA:n lahjomista valehtelevista papukaijoista, jotka vaan toistavat lännen syöttämää propagandaa uutiseetteriin 24/7 kyseenalaistamatta mitään mitä siellä eetteriin syötetään.


Lähde: MTV Uutiset