http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 16. lokakuuta 2023

Belgiassa mies avasi tulen ja tappoi 2 ruotsalaismiestä, joilla oli Ruotsin jalkapallojoukkueen fanipaidat päällä

Belgiassa sattui eilen illalla ampumavälikohtaus, jossa kuoli kaksi ruotsalaismiestä. 

Paikalle tuli mieshenkilö skootterilla ja hän oli varustautunut kalashnikov AK-47 tyyppisellä rynnäkkökiväärillä, jolla ampui ihmisiä ympärillään. Kaksi kuolleista olivat ruotsalaisia ja olivat menossa illalla pelattavaan Belgian ja Ruotsin väliseen jalkapallomaaotteluun.

Kummallakin kuolleella ruotsalaismiehellä oli yllään Ruotsin jalkapallomaajoukkueen fanipelipaidat.

Tämä video leviää nyt somessa, joka tuossa yllä näkyy ja siinä vielä sanotaan, että kuinka mies huutaisi Allahu akbar avatessaan tulen.


Nyt Belgian pääministeri Alexander de Croo on vahvistanut kahden uhrin olevan ruotsalaisia ja kertoo lähettäneensä surunvalittelunsa Ruotsin pääministeri Ulf Kristerssonille.

Itse kyseinen Belgian ja Ruotsin välinen maaottelu ehdittiin kyllä eilen aloittaa, mutta keskeytettiin jonkun ajan kuluttua Ruotsin pelaajien toiveesta.

Eipä tässä tarvitse mikään ulkoministeri olla tajutakseen, että tämän joukkomurhan takana ei ollut mikään yksittäinen muslimimies, joka nyt sai vain päähänsä lähteä lahtaamaan ruotsalaisia jalkapallofaneja. Vaan kyse on aivan selvästi käynnissä olevan Israelin ja Hamasin välisen konfliktin syvennysvaiheesta, jota tukee Euroopassa mm. CIA sekä Mossad.

Erityisesti Mossadin agentteja toimii monissa nukkuvissa ISIS soluissa johtavissa asemissa, jolloin nämä Mossadille työskentelevät tiedustelupalvelun agentit voivat lähettää jonkun muslimiveljen sitten ampumaan ihmisiä milloin minne, tai sitten joko räjäyttämään itsensä.

Belgia johti nyt maansa uhkatason korkeimmalle asteelle välikohtauksen jälkeen.


Mikä oli Belgiassa nyt järjestetyn terrori-iskun motiivi saada tapettua juuri ruotsalaisia ? 

Näitä motiiveja voisi lähteä veikkaamaan, että miksi juuri Ruotsi oli tämän Belgiassa nähnyn terrori-iskun kohteena ? 

No Ruotsi mm. on viivästyttänyt humanitaarista apuaan ja tukeaan Palestiinalle, josta löytyy ihan julkinen tiedote Ruotsin hallinnon sivuilta. 

Mutta myös Tanskan humanitaarinen apu on tällä hetkellä viivästynyt Palestiinaan.


Sitten kun tiedetään vielä tämä, että kuinka Ruotsissa vaikuttaa myös näitä äärimuslimeja, jotka pitävät Ruotsin valtiosta noinkin paljon, että haluavat polttaa Ruotsin lipun julkisesti.

Näillä Ruotsin äärimuslimeilla on Ruotsissa vain yksi ja ainoa tavoite saada Ruotsiin aikaiseksi muslimien Sharia-laki ja poistaa Ruotsalaisten kristinusko, jota nämä äärimuslimit pitävät taas vääräuskoisena uskontona.



Pelkästään islamin pyhän koraani kirjan polttaminen on saanut Ruotsissa muslimit raivoihin. Mutta kuvitelkaas mitä se saisi vielä aikaan, jos siellä Israelissa se muslimien kalliomoskeija räjäytettäisiin taivaan tuuliin ? Sillä sitä se Israelin valtionjohto siellä jo tälläkin hetkellä suunnittelee, koska he haluaisivat perustaa sen tilalle uuden Salomonin temppelin, koska siellä jokus samalla maapläntillä oli se Salomonin temppeli.


Lähde: Iltalehti