http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 17. lokakuuta 2023

CIA:n ja Naton itämeren sabotaasi false-flag laajeni nyt Ruotsiin

 

CIA:lla ja Natolla on ollut viime viikkoina käynnissä false-flag operaatioita, joista ensimmäinen oli Suomen ja Viron välisen kaasuputken sabotointi viime viikolla.

Venäjä -kortti vedettiin sitten esille miltei ennen kuin mitään virallisia tutkimuksiakaan oli vielä tehty.


Nyt sitten Viron ja Ruotsin välisen tietoliikennekaapelin väitetään vaurioituneen.

Kaapeli kulkee Ruotsista suoraan Viroon, Hiidenmaan saaren kautta länteen.

Kaapeli on Ruotsin väestönsuojeluministeri Carl-Oskar Bohlin mukaan vaurioitunut samaan aikaan, kuin Suomen ja Viron kaasuputki ja tietoliikennekaapeli, jotka rikkoituivat viime viikolla.

Suomenlahdella tämä kaapelirikko ja kaasuvuoto tapahtuivat 7-8.10.2023 viikonloppuna.


Noin 10 vuotta sitten vuonna 2012 keväällä sattui tapaturma, jolloin erään laivan ankkuri vaurioitti vahingossa Rihtniemen ja Ruotsin Dannebon välistä Fenno-Skan 2 kaapeli yhteyttä. Sen korjaaminen kesti tuolloin kuukausia.


Youtubettajia jotka puhuvat asiasta ja näistä false-flag jutuista ovat nyt bannissa

Muutamat näistä asioista perillä olevista suomalaisista Youtubettajista on tehnyt asiasta myös striimejä, niin yllättäen muutamat ovat nyt sen takia bannissa, koska Youtube ei salli, että yksikään tubettaja kyseenalaistaa nämä kaasuputkien ja tietoliikenne yhteyksien sabotoijat lännen tekemiksi.

Youtube kun on täysin totalitaristinen sivusto, joka sallii vain lehdistön julkisen näkemyksen näistä kaasuputkivuodoista. Samoin kuin myös kaikki lääkeyhtiöihin kohdistuva kritisointi on myös Youtubessa ehdottomasti kiellettyä, koska Youtuben omistajiin kuuluva Blackrock omistaa lukuisten lääkeyhtiöiden osakkeita. Joten muuten siinä menisi se oma BIG PHARMA lehmä ojaan.


Mitä CIA ja Nato oikein hakee näillä viimeisillä kaasuputki ja tietoliikenne yhteyksien sabotoinneilla ? 

Voisi sitten epäillä ja miettiä, että mitä CIA ja Nato oikein hakee näillä kahdella viimeisimmällä sabotaasilla, jotka on kohdistettu nyt ensin Suomen ja Viron kaasuputkeen sekä tietoliikenne yhteyteen ? 

Ja miksi tämä sabotaasi järjestettiin nyt Viron ja Ruotsin välille tietoliikenne kaapelin sabotaasina ?

Kyseessä kun on suora provokaatio, jonka aiheuttajaksi CIA ja Nato haluaa nyt lavastaa Venäjän keinolla millä hyvänsä. Sen takia lehdistö pistetään myös heittämään jo Venäjä-kortti esiin hyvissä ajoin. Kun taas Venäjän kanssa ei näistä asioista edes suostuta keskustelemaan, koska mitäs nyt false-flag iskun tehnyt osapuoli enää Venäjän kanssa neuvottelisi enää mistään.

CIA haluaa näillä sabotaaseilla tulehduttaa nyt Ruotsin sekä Suomen ja Viron kanssa Venäjän välit yhteisesti.

Nato taas haluaisi jo aloittaa nämä ns. itämeren operaatiot, eli sulkea merenkulun Suomenlahdella kaikelta Venäläiseltä liikenteeltä ja alkaa miinoittamaan Suomenlahtea. Sotakiima siis yltyy. Samaan aikaan jo Kuopion lentoasemalle rakennetaan Nato-laajennusta, jotta sinne mahtuu tulevaisuudessa vielä laskeutumaan nämä Naton ja USA:n armeijan täyssuuret B52 pommikoneet.


Nämä B52 pommikoneet sitten kylvää sodissa eri puolille maailmaa Nato-kiimaisen mukaan sitä demokratiaa.

Israel mm. pommitti juuri Gazassa sairaalan ja tappoi pommi-iskulla yli 500 siviiliä.

Tämänkin uutisen leviäminen noudattaa nyt tuttua sionistisen mediareportaasi Hasbaran kaavaa. Eli ensin kerrotaan se totuus, miten asia oikeasti meni.

Sitten hieman sen jälkeen Israel taas kiistää iskeneensä sairaalaan ja käänsikin syyn nyt täysin Islamilaisen Jihad-järjestön niskaan, jotka kuulemma nyt ampuivat useita raketteja samaan aikaan, jotka ohittivat al-Ahli Arab sairaalan Gazan keskiosassa.

Eli kun tässä nyt tarjoillaan sitä Hitlerin viittaa Israelille, joka luonnollisesti ei sitä päälleen suostu pukemaan, koska muuten menisi maine.

Totuus on kuitenkin se, että Israelissa kuten Gazassa tämä verivihollisten välinen viha opetetaan lapsille jo koulussa.

Kaikki on kiinni kasvatuksesta ja valitettavasti ääri-sionistinen kasvatus opettaa Israelissa lapset vihaamaan arabeja ja muslimeja, jotka heille esitetään verivihollisiksi.

Samoin myös ääri-islamilainen kasvatus kasvattaa siellä lapset Gazassa vihaamaan Israelin juutalaisia.

Mutta vieläkin olennaisempi kysymys on se, että kuka on keksinyt tämän kyseisten Hamasin ja Israelin välisen vastakkainasettelun ? 

Sillä se ei ollut todellakaan mikään sattuma, että Rothschildien pankkisuku halusi perustaa juuri Israelin tuonne Palestiinalaisten asuinalueelle.

Se haluttiin perustaa sinne juuri sen takia, koska sillä aikaansaatiin tämä muslimien ja sionistien välinen konflikti, jonka lopullisen päämäärän olisi vielä edetä ns. Harmageddonin taisteluun.

Ja tämän Harmageddonin jälkeen sitten suunnitellusti islam ja sionismi tuhoaisivat toinen toisensa, jonka jälkeen vasta tämä Jerusalemiin suunniteltu Uuden Maailmanjärjestyksen keskus olisi miltei valmis.

Tällaisia suunnitelmia näillä Illuminaatin eliitillä on meidän kaikkien päänmenoksi, ja siihen vielä toki se 7,1 miljardin väestön harvennuksen tavoite, jota tälläkin hetkellä tehdään mm. koronarokottein, jolla tuhotaan näiden rokotteiden ottaneiden ihmisten immuniteetti paljon nopeammin, mitä se esimerkiksi vanhentumalla tuhoutuu itse itsestään. 

Mutta koska koronarokotteissa oleva grafeenioksidi on myrkyllistä ja tuhoaa verisuonet sekä saa aikaiseksi lukuisia sydänoireisiin liittyviä tauteja, kuten mm. tromboosia, sydänlihastulehdusta, aivoverenvuotoa jne. 

Rockefeller säätiö oli mm. yksi taho, joka rahoitti tämän Guidestonen kivimonumentin, jonka kylkeen he tuolloin 1980 vuonna kirjoittivat tuon, kuinka maailmassa tulisi olla väestöä vain lopulta 500 miljoonaa, eikä yhtään sen enempää.




Mutta nyt kun sitten myrkkypiikitykset alkoivat koronarokottein 2020- vuodesta lähtien, niin lopulta vuonna 2022 se käytiin räjäyttämässä.

Varmaan tuo 500 miljoonan väestönharvennuksen tavoite teksti olisi jo nyt ollut heille liikaa, koska nyt näiden myrkkypiikitysten käynnistyessä 2020- vuodesta eteenpäin alkaisi jo liian moni ihminen näkemään, että mitä tässä todella on jo käynnissä.