http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 6. lokakuuta 2023

Saksan toiseksi suurimman AfD puolueen puheenjohtajaa iskettiin myrkkypiikillä kesken mielenosoituksen

Saksan toiseksi suurimmaksi puolueeksi nousseen Vaihtoehto Saksalle AfD-puolueen puheenjohtaja Tino Chrupalla joutui teholle, kun häneen iskettiin myrkkypiikki kesken puolueen mielenosoituksen Ingolstadtissa, Baijerissa viime sunnuntaina.

Hänen kehoonsa injektiolla pistetty aine oli viranomaisille tuntematon, mutta lääkäreiden mukaan se oli kuitenkin jonkinlainen myrkky, joka aiheutti mm. päänsärkyä, pahoinvointia. Pistojälki löydettiin Chrupallan hartialihaksesta.

Tämä ei suinkaan ollut ainut Saksassa oppositiopoliitikkoihin kohdistunut väkivallanteko, kun muutama viikko sitten Saksalaisen poliitikon Andreas Jurcan kimppuun hyökkättiin, kun hänet tunnistettiin maahanmuuttaja joukon toimesta.

Jurca edustaa samaa AfD-puoluetta kuin myös Tino Chrupalla.  

Jarcan kohdalla tämä väkivallanteko toki pystytään jo selittämään sillä, että koska tämä AfD-puolue on laitaoikeistolainen kansallismielinen populistipuolue. Mutta se mikä siitä tekee globalisteille uhan on se, että se on vielä EU-vastainen.


Hyvin todennäköisesti tämäkin AfD-puolue on saanut CIA:lta rahoitusta, mutta se jo riittää, jos puolueen puheenjohtaja Tino Chrupalla on jostain olennaisista CIA:n määräämistä puolueen linjauksista laittanut vastakarvaan.

Sillä se jo riittää siihen, että CIA:lta pistetään salamurhaajat puolueen puheenjohtajan perään tekemään juuri tuollaisia myrkkypiikki hyökkäyksiä kesken mielenosoituksen.

Nyt kuitenkin Saksan poliisin penseä asenne koko tapahtunutta kohtaan viittaa siihen, että tämän Tino Chrupallaa vastaan tehdyn hyökkäyksen takana taisi olla länsi ja CIA. Koska Saksan poliisi nyt kiistää, ettei siinä muka löydy mitään selkeistä merkkejä, että hyökkäyksessä käytetty väline olisi joku myrkkypiikki. 

Tämän vuoksi nyt myös brittiläinen Telegraph mediatalo niputti tämän myrkkypiikin teräväksi kynäksi. 

Mutta toisaalta näillä tiedustelupalveluilla on kyllä sellainen ns. myrkkykynä, joita mm. CIA:n salamurhaajilla on käytössään, joissa on mm. käärmemyrkkyä ja se vaan isketään uhriin nopeasti ja huomaamattomasti.


Mitä CIA oikein vehkeilee Saksassa ?

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA toimii Saksassa ja sen tärkeimmät motiivit on juuri rahoittaa Saksan poliittisia puolueita sekä oppositio, että hallitustasoilta.

AfD-puolueen kohdalla suurimmat ongelmat ovat juuri tuon EU-vastaisuuden pois kääntäminen, joka selvästi ei ole onnistunut.

Suomessahan CIA sai mm. Vihreiden toiminnassa lopulta heidät kääntymään täysin ydinvoiman vastaisuudesta ydinvoiman puolelle, kun se koko Vihreän puolueen ydinvoimanvastaisuus poistettiin lopulta aina kokonaan Vihreiden puolueohjelmasta ja tämä ei olisi tapahtunut ilman CIA:n väliintuloa.

Tämän takia Vihreiden puolueohjelmassa nykyään ydinvoima kelpaa. Olisi kyllä äärimmäisen mielenkiintoista tietää, että tarvittiinko siihen kuinka monta miljoonaa dollaria kääntämään tämä koko Vihreiden kanta ydinvoimaan. 

Rahat menivät tiettävästi yksityiselle Sveitsin tilille, jota hallinnoi eräs ex Vihreiden puheenjohtaja ja näin koko Vihreiden puolueen ydinvoimanvastaisuus saatiin käännettyä toisinpäin, kunhan vain ensin hinnasta sovittiin CIA:n kesken. 

Lähteet: JUNGE FREIHEIT

MVlehti

Telegraph