http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Perussuomalaisten Remontti Reiska laitettiin vittuilemaan Suomen työttömille


Perussuomalaisten Remontti Reiskanakin aikaisemmin tunnettu kansanedustaja Jorma Piisinen laitettiin viime viikolla vittuilemaan eduskunnassa Suomen työttömille.

Jos syyllistä haluaa hakea, niin todennäköisesti määräys tuli varmaan Kokoomuksen suunnalta, jossa ihan avoimestikin vihataan Suomen työttömiä ja tehdään kaikki mahdollinen heidän olojensa vaikeuttamiseksi.

Piisinen puhui kuinka Suomella ei ole enää varaa elättää ideologisia työttömiä, eli ihmisiä jotka haluavat vapaaehtoisesti olla työttöminä.

Piisisen mukaan meidän tulisi nyt vastuuttaa nämä ideologiset työttömät tämän hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämiseen omalla panoksellaan sen sijaan, että heille sallitaan joutenolo työtä tekevien kustannuksella.


Kyseessä oli selvä ja tarkoituksellinen provokaatio

Kuten myös nämä Suomen kokoomuspellet tietävät sen, ettei niitä työpaikkoja edelleenkään kasva missään puussa, eikä niitä synny sillä, että kehoitetaan jotain työtöntä hakemaan töitä. 

Koska kapitalistinen rahatalous perustuu pelkästään velalle ja aina kun sitä vanhaa valtionkin velkaa maksetaan takaisin niille ulkomaalaisille keskuspankeille, niin täältä poistuu vastaavasti pääomaa, eli rahaa kierrosta. Jolloin syntyy lisää työttömyyttä, koska aina jollekin ei ole enää varaa maksaa palkkoja, koska joku yritys sanoutuu konkurssiin tämän niukkuuden vuoksi.

Tämä on siis kuin se tunnettu tuolileikki, jossa aina joltain viedään tuoli pois ja he putoavat pelistä pois.

Aivan samalla tavalla toimii tämä kapitalistinen kilpailuyhteiskunta, jossa häviäjiä ovat ne, jotka putoavat pois tuosta työelämästä ja sen kilpailun piiristä.

Mutta tämän pelin keksijä kun edustaa tätä keskuspankkivaltaa, joiden edustajia ei valita koskaan millään vaaleilla, koska he ovat kaikkien länsimaisten lakien yläpuolella. 

Joten huomion ei haluta kohdistuvat näihin roistoihin, niin silloin nämä pankkiirit keksivät sen, että aletaan mediassa säännöllisesti syyllistämään työttömiä ja ärsytetään samalla työssä käyviä siitä, kuinka he joutuvat elättämään työttömät omalla työllään. Mutta sitä ei koskaan kerrota, kuinka paljon menee taas näiden Suomen rikkaimpien rahasukujen jetset-elämän rahoittamiseen, kun nämä rahasuvut varastavat työläisiltä heidän eläkkeet yksityisiin eläkerahastoihin.

Näiden veronkiertäjien elättäminen se vasta maksaakin valtiolle ja todella paljon. Mutta näitä rikkaita veroporsaita ei mainita juurikaan lehdissä eikä heihin haluta kohdistuvan kansalaisten kritiikkiä.

Siitäkään nämä joukkotiedotusvälineet eivät puhu, kuinka tällä Suomen yli 600 000 ihmisen massatyöttömien rerservillä on äärimmäisen hyödyllinen vaikutus siihen, että palkat pysyvät kurissa ja hinnat nousevat nopeammin kuin palkat nousevat.


Olihan tämä minusta kuitenkin tod. Kokoomukselta aika nolo provo, kun valitsivat viestintuojakseen tämän tv:stä vuosikymmeniä sitten tunnetun "Remontti Reiskan".

Ikään kuin hän olisi se tunnettu Suomalaisen työn sankari, jolle nyt istutettiin päälle hetkeksi tuo viitta, jonka siunauksella sai nyt hetken vittuilla Suomen työttömille työnhakijoille ja syyllistää heitä ideologisiksi työttömiksi.


Onko myös olemassa ideologisia kansanedustajia ? 

Mutta aivan samalla tavalla olen myös kuullut tällaisista ideologisista kansanedustajista. Heillä tarkoitan näitä kansanedustajia, jotka keskittyvät eduskuntaan pääsyn jälkeen kaikkien mahdollisten rahallisten etuituuksien nostamiseen ja täysistynnoista lintsaamiseen.

Siinä voi silloin kovin huijari hankkiutua vaikka koko eduskuntakauden kestoiselle sairaslomalle ja alkaa keskittymään siihen, että sylkee kotonaan kattoon tienaamalla sen 7000 tonnia kuussa + taksiedut ja muut rahalliset korvaukset siihen päälle. 

Siihen verrattuna joku Suomalainen ideologisen työttömän kustantamat n. 1400 euron kuukausittaiset työttömän työnhakijan KELA-etuusmaksut ovat vielä pientä siihen, mitä tällainen ideologisesti arkadianmäellä istuva kansanedustaja saa taloudellisesti vahinkoa aikaiseksi Suomen veronmaksajille, koska suurin osa näistä Suomen kansanedustajista ovat motiiveiltaan ja taustaltaan toinen toistaan samanlaisia itsekkäistä pyrkyreitä, joilla on vielä määränpää päästä eduskunnan kautta niiden suuryritysten pyöröovien lävitse, joista sitten pääsee lopulta palkkiovirkoihin käsiksi nostelemaan eduskuntaakin korkeampia palkkioita.

Siihen eteen on sitten täytynyt ensin kusettaa äänestäjiä ja luvata heille vaikka mitä vaalilupauksia.

Ja tällaiset itsekkäät pyrkyrit eivät juuri paljonkaan maanpettureista eroa, koska heitä ei voisi tämän maan vähäosaisten ihmisen vointi kiinnostaa millään mitalla.

Mutta aina jostain syystä eduskuntaan pääsee tällaisia itsekkäitä kusipäitä isot laumat sisään, koska heidän sisäänpääsyään edesauttaa monet rahaeliittiä pyörittävät voimat.

Mutta se on aina suuri erävoitto, jos yksikin tällainen omaa napaansa tuijottava kusipää tippuu eduskunnasta ja jää kansanedustajien työttömyyskortistoon. 

Sitten he usein tuon putoamisensa jälkeen itkevät medialle usein tuota työttömyyttään ja eivät näe, että se olikin heidän huono karmansa, joka iski heille takaisin korkojen kera.

Joskus on jopa käynyt niin, että juuri kyseiset pudonneet kansanedustajat olivat näitä, jotka vittuilivat eduskunnassa Suomen työttömille ja pyrkivät syyllistämään heitä työttömyydestään.


Työttömien julkinen syrjintä sekä halveksunta sen sijaan saa jatkua Suomessa, koska sen harjoittaminen on edelleen siunattu mm. kansanedustajien suulla puhutuna sekä mediassa kirjoitettuna.

Mutta harvemmin kukaan kansanedustajiin vittuuntunut kansalainen edes tajuaa, että kuinka nämä mm. työttömille vittuilevat kansanedustajat ovat pelkkiä poliittisen eliitin pelinappuloita, joita siirrellään paikasta a.) paikkaan b.)


Teemu Keskisarjakin on tällä hetkellä Perussuomalaisissa sellainen pelinappula, jota käytetään tällä hetkellä Suomen opiskelijoille provosoinnin aseena.

Mutta eipä tiedä näistä ulostuloista triggenoitunut kansanosa sitä, että kuinka näitäkin poliittisia provokaatioita juonitaan ihan arkadianmäenkin ulkopuolella ja niitä ideoi oman alansa ajatushautomot Suomessa.

Mikä sitten taas todistaa sen, että kuinka eduskunta hallituskausineen perustuu tuolle poliittiselle teatterille ja kansanedustajat ovat sitten tuon näytelmän sisälle valittuja näyttelijöitä.

Perussuomalaisissa on viime hallituskausina näkynyt selvästi yksi aikaisempi rooli ja se oli tämä yksi kansanedustaja, joka alkoi laukomaan totuuksia ja sitten joutui erotetuksi ja sen jälkeen perusti oman eduskuntaryhmän. 

Ensin se oli 2007-2011 eduskuntakaudella Markku Uuspaavalniemi, vaikka hän loikkasi sillä hallituskaudella Keskustan riveistä Perussuomalaisiin.

Sen jälkeen taas tuli James Hirvisaari 2011-2015 hallituskaudella, joka erotettiin ja hän perusti Reformin. 

Sitten oli vuorossa Ano Turtiainen, joka erotettiin Perussuomalaisista ja perusti VKK:n. 

Mutta mediassa haluttiin jättää pienemmälle huomiolle se, että kuinka Hirvisaari nousikin myös Anon eduskunta-avustajaksi.


Tämän poliittisen teatterin käsikirjoittajat eivät koskaan halua, että kansalaiset pääsisivät lopulta jyvälle siitä, että ketkä meitä oikein hallitsee ja kontrolloi sieltä kulisseista käsin ?

Siinä kun tämä peruskansalainen on harhautettu ja aivopesty television sekä viihdeteollisuuden avulla tuohon valveuneen, jossa tämä ihminen ei enää yleensä ole enää valmis kapinoimaan valtiota vastaan.

Mutta jos yksikin tällainen ihminen herää tuosta valveunestaan ja ryhtyy kapinoimaan valtiota vastaan, niin se muodostaa yhä suuremmassa massassa suuren uhan tätä globalistista pankkiirien syndikaattia vastaan ja tämä globalistinen uhka myös tiedostetaan sen piirissä.

Tämän vuoksi tuo pankkiirien muodostama syndikaatti käykin tällä hetkellä tuota omaa kujanjuoksuaan, joka päivä päivältä näyttää heidän kannalta yhä epätoivoisemmalta.

Traagisinta tässä kuitenkin on se, että kuinka tämä läntisessä palkkaorjuuden maailmassa elantonsa perässä juoksema ihminen ei tajua mitä on vielä edessä, kunnes tämä Great Reset nollaus tulee hiljalleen tapahtumaan.

Sillä siinä vaiheessa kun tämä koko rahajärjestelmä katoaa ja tilalle tulee enää joku A.I. sovellus, joka toimii digitaalisena lompakkona, niin sen jälkeen koko länsimaalainen vapaus on menetetty kortti. 

Ja jokainen robotti joka tulee viemään työt länsimaalaisilta ihmisiltä, niin näitä menetettyjä työpaikkoja ei enää korvata ihmisillä.

Kun taas näiden keskuspankkiirien silmissä tuo jokainen robotille työnsä menettänyt työtön on enää se hyödytön suursyömäri, joilla ei ole enää käyttöä tulevaisuuden yhteiskunnassa.